Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

"Ο ανάδρομος Ερμής έχει αποφασίσει να..." - Καμπανάκι από την MagicFariel για το Σαββατοκύριακο

Οι προβλέψεις της για τα 12 ζώδια

Ζώδια 21.05.2022 14:40
Από Youweekly Team

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελικά με έπιασε σχεδόν μεσημεράκι, αλλά τα καταφέραμε, δε λέτε; Το σύμπαν έχει αρχίσει να αλλάζει και πάλι, πλησιάζει το γλυκό καλοκαιράκι, να σήμερα μπήκε ο Ήλιος στους Διδύμους, έκανε ποδαρικό! Βέβαια, με ανάδρομο Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, ας είμαστε και λίγο υποψιασμένοι, γιατί you never know!

Τι γίνεται τις μέρες αυτές; Ο ανάδρομος Ερμής έχει αποφασίσει να μας κάνει τη ζωή δύσκολη! Το έχουμε καταλάβει αυτό, από την πρώτη κιόλας ημέρα! Το γεγονός πως είναι στους Διδύμους, είναι τέλειο για αυτόν, γιατί επικοινωνιακά βιώνουμε το απόλυτο χάος! Δε βγαίνει και τόσο άκρη στα ζητήματά μας τις μέρες αυτές, ο καθένας επιμένει στις απόψεις του και ο κακός ο χαμός! Ο Ήλιος από την άλλη έχει πολύ χαρωπή διάθεση, προφανώς θέλει να αποκρυπτογραφήσει όλα τα μηνύματα, να φανερώσει την αληθινή την έννοια που έχουν, να βγει μια άκρη επιτέλους!

Οπότε ξαφνικά, φανερώνονται συναισθήματα και επιθυμίες, που κανείς δεν έχει ιδέα πως υπάρχουν και κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό! Στην αποκάλυψη αυτή, μπαίνουν στο παιχνίδι... διαβάστε αναλυτικά στο magicfariel.com.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Πονοκέφαλος" τα οικονομικά για 3 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα ξεκαθαρίζει το τοπίο

"Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου..." - Ευχάριστα νέα για 11 ζώδια εκτός ενός σύμφωνα με τον Λεφάκη

Share