"Το παρελθόν χτυπάει ξανά την πόρτα σου" - Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή & Πλούτωνα στις 25/5

Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί σήμερα 23/5 η ημέρα να είναι πολύ θετική αστρολογικά (δείτε εδώ τις προβλέψεις) αλλά όπως αναγράφεται στον oroskopos.gr στις 25/5 τα πράγματα θα γίνουν λίγο... άνω κάτω!

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή την Τετάρτη στις 25 Μαΐου 2022, σχηματίζει για μία ακόμα φορά μέσα στην Άνοιξη την όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (ανάδρομος και αυτός), βοηθώντας σημαντικά την διαλεύκανση υποθέσεις του παρελθόντος!

Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα είναι μία όψη που μπορεί να μας βοηθήσει μέσω της καλής συγκέντρωσης, της σωστής μνήμης, της ισχυρής διορατικότητας να βρούμε λύσεις ή και να πάρουμε αποφάσεις που θα μας φέρουν τα ιδανικά αποτελέσματα.

Η όψη αυτή, είχε σχηματιστεί ξανά στις 28/4 όταν ο Ερμής ήταν σε ορθή φορά, τώρα λοιπόν με ανάδρομη την πορεία του, έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που μας απασχόλησαν εκείνη την περίοδο και βρίσκουμε λύσεις!

Τα λόγια, οι συζητήσεις, οι αποφάσεις, τα μηνύματα και οι συναντήσεις της ημέρας έχουν άρωμα παρελθόντος και τα αποτελέσματα θα είναι ουσιαστικά και αναμορφωτικά!

Ποια ζώδια ευνοούνται

Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου! Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Οι προβλέψεις αναλυτικά

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, αυτή την ημέρα ο δυναμισμός και η διορατικότητά σου σε βοηθούν να βρεις λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα στα οικονομικά και επαγγελματικά! Έρχονται Ειδήσεις που περίμενες και είχαν παγώσει!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, αναθεωρείς αποφάσεις του παρελθόντος, μετανιώνεις, επεξεργάζεσαι πληροφορίες και έχεις σημαντικές επικοινωνίες με πρόσωπα που παίξανε σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου. Υλοποιείς σχέδια που είχαν παγώσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα φέρνει την επίλυση προβλημάτων σε εργασιακά και οικονομικά! Έρχονται ειδήσεις που σε χαλαρώνουν και διώχνουν ένα βραχνά από πάνω σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, μέρα ιδανική για μία επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος. Επικοινωνείς, μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και δίνεις λύσεις σε υποθέσεις που σε στεναχώρησαν παλιά!

ΛΕΩΝ: Η αξία σου αναγνωρίζεται και λαμβάνεις μία είδηση στα επαγγελματικά σου, είτε από άτομο που είχες συνεργαστεί από παλιά, είτε για υπόθεση επαγγελματική του παρελθόντος που σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, οι επικοινωνίες και συναντήσεις της ημέρας έχουν να σου δώσουν σημαντικά μηνύματα και αποκαλύψεις για ζητήματα που αφορούν το παρελθόν σου! Μία αισθηματική επανασύνδεση είναι εφικτή!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, βρίσκεις μόνιμες λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό. Χρησιμοποίησε την ισχυρή διαίσθηση σου αλλά και την ερωτική γοητεία σου για να πραγματοποιηθούν ακόμα και οι πιο βαθιές σου επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, άτομο του παρελθόντος επιστρέφει και θέλει να σου δώσει εξηγήσεις για όσα μεσολάβησαν!Το ξέρω πως θα είσαι καχύποπτος, όμως η διαίσθησή σου σε συνδυασμό με το κοφτερό μυαλό σου θα μπορέσουν να σε κατευθύνουν σωστά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, επικεντρώνεσαι στον εργασιακό σου τομέα, διορθώνοντας λάθη αλλά και βελτιώνοντας την απόδοση σου, προχωρούν επαγγελματικά σχέδια του χτες. . Προσοχή ωστόσο σε επαγγελματικές συμφωνίες του χτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι ο πλέον κερδισμένος στην ερωτική ζωή. Οι σημαντικότερες αλλά και οι πιο βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αρκεί να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι. Εκμεταλλεύσου την τύχη σου η οποία μπορεί να σε φέρει κοντά και σε έναν παλιό έρωτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που τώρα χτίζονται. Μπορείς να κουβεντιάσεις με τους οικείους σου προβλήματα που μεσολάβησαν στο παρελθόν και τώρα να υπάρξει αποκατάσταση! Ξεπερνάς ψυχολογικά βαρίδια του χτες.

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι κοινωνικός, ευφυής και ιδιαίτερα δημοφιλής, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, στο να πετύχεις στόχους και επιθυμίες, με σύμμαχο το κοινωνικό σου περιβάλλον ή τα αδέρφια σου. Να περιμένεις ότι το τηλέφωνό σου θα χτυπήσει ξαφνικά από φιλικό πρόσωπο του χτες.