«Η Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει...» - Σημαντική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα για όλα τα ζώδια

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι θα είναι οι τυχεροί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει...» - Σημαντική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα για όλα τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα, που ήδη τόνισε το πόσο δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα, θέλησε να προειδοποιήσει τα ζώδια για την Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ και τις επιπτώσεις που αυτή θα έχει.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν πολλά τα οποία θέλετε να κρύψετε ή υπάρχει πολύ παρασκήνιο με την όψη Σελήνης-Ποσειδώνα. Φίλοι όμως βοηθούν τις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας σε καλή όψη με τον Άρη δείχνει δεύτερες ευκαιρίες να ολοκληρώσετε πράγματα που αφήσατε στην μέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να φτάσετε στους στόχους σας, όμως αποφύγετε λαθεμένες εκτιμήσεις και απατηλές καταστάσεις με την δύσκολη όψη Σελήνης-Ποσειδώνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως και αν διαγράφεται η πορεία σας, την περίοδο αυτή ανοίγονται νέοι δρόμοι και στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Συνεχίζετε να είστε κάτω από την ευεργετική επίδραση της όψης του Δία με τον κυβερνήτη σας Ήλιο, που παρά τις όποιες δυσκολίες, σας βοηθά να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί η εργασία (υγεία) να σας απασχολεί, όμως θα σας απασχολήσουν σοβαρά σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Στον χώρο της εργασίας (υγεία) θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Προσπαθήστε να διακρίνετε το σωστό, η καλή όψη Αφροδίτης-Κρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στους ονειροπόλους Ιχθύς δημιουργεί ένα ελπιδοφόρο κλίμα στην προσωπική σας ζωή. Επίσης η καλή όψη Άρη-Πλούτωνα σας δίνει ώθηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα εξακολουθήσετε να ασχολείστε με την οικογενειακή σας ζωή, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες στην καθημερινή σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει την περίοδο αυτή να… αφεθείτε στην τύχη η οποία υπόσχεται πολλά για εσάς. Συναντήσεις, επαφές, γνωριμίες φέρνει η Σελήνη στους Ιχθύς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας την περίοδο αυτή με την καλή όψη Ήλιου-Δία. Όμως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

IΧΘΥΕΣ

Την περίοδο αυτή ίσως θα πρέπει να αφεθείτε στα χέρια της τύχης… αρκεί να μην παρασυρθείτε στο… άγνωστο.

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου στα ερωτικά τους;

Ταύρος

Εκδρομούλες, φλερτ και αγάπη. Υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που σε στηρίζει πολύ, όμως να ξέρεις ότι τον βρήκες χάρη στην δουλειά που έριξες με τον εαυτό σου και χάρη στο άτομο που έχεις γίνει σήμερα. Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμος

Ήρθε η ώρα να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα, οπότε μείνε ανοιχτός και μην αμφισβητείς τίποτα. Τα καλύτερα έρχονται και εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο, παρά από το να χαλαρώσεις και να τα απολαύσεις.

Καρκίνος

Από εκεί που νόμιζες ότι τα ερωτικά σου θα μείνουν βαλτωμένα, σου έσκασε νέος έρωτας και όλα είναι όμορφα και χαρούμενα, με έναν άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί για εσένα. Θα τον θαυμάσεις και θα τον αγαπήσεις ακόμα πιο πολύ.

Πηγή: pink.gr