«Η Σελήνη στον Κριό φέρνει...» - Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τα ζώδια η Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Σελήνη στον Κριό φέρνει...» - Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τα ζώδια η Λίτσα Πατέρα

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει τα ζώδια για τις ζόρικες εξελίξεις που φέρνει η Σελήνη, η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, αν και ο Κώστας Λεφάκης έχει προβλέψει ευχάριστα για το τέλος του Μαΐου.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει τα θέλω σας στην πρώτη γραμμή, μολονότι δεν θα λείψουν από μέρους σας και κάποιοι παρορμητισμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Πλούτωνα δείχνει πως κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες ίσως φέρουν εμπόδια...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Κριό δείχνει για εσάς ότι θα είναι καθοριστική σήμερα η συμβολή των φίλων σας στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, τότε πιθανώς να έχετε διαπληκτισμούς με σημαντικά πρόσωπα, ενώ οι υπόλοιποι ασχολείστε με υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να δείτε σήμερα τα σχέδιά σας να προχωρούν, ένα διαδικαστικό ζήτημα όμως μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως μπαίνετε στην διαδικασία να ζυγίσετε ποιος σας «οφείλει» τι, καθώς η μέρα σήμερα στρέφει το βλέμμα σας στις βαθύτερες ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, ίσως αυτές τις μέρες έχουν εντάσεις, ενώ από οι του Οκτωβρίου έχουν σήμερα κάποια θέματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, όσο περισσότερη πειθαρχία, τόσο το καλύτερο! Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις ωραίες μέρες της εβδομάδας, τηρουμένων των αναλογιών! Ακόμα και αν συναντάτε εμπόδια, καταφέρνετε να πετύχετε στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σας δώσει σήμερα, προσέχετε όμως μήπως είστε πολύ σκληροί στον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω σας, το οποίο σχετίζεται με συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα. Σε γενικές γραμμές πάντως, εσείς κινείτε τα νήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί μέσα στην ημέρα να έχετε ερωτηματικά ως προς οικονομικά ζητήματα, όμως το κλίμα κινείται σε γνώριμα πλαίσια.

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου στα ερωτικά τους;

Ταύρος

Εκδρομούλες, φλερτ και αγάπη. Υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που σε στηρίζει πολύ, όμως να ξέρεις ότι τον βρήκες χάρη στην δουλειά που έριξες με τον εαυτό σου και χάρη στο άτομο που έχεις γίνει σήμερα. Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμος

Ήρθε η ώρα να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα, οπότε μείνε ανοιχτός και μην αμφισβητείς τίποτα. Τα καλύτερα έρχονται και εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο, παρά από το να χαλαρώσεις και να τα απολαύσεις.

Καρκίνος

Από εκεί που νόμιζες ότι τα ερωτικά σου θα μείνουν βαλτωμένα, σου έσκασε νέος έρωτας και όλα είναι όμορφα και χαρούμενα, με έναν άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί για εσένα. Θα τον θαυμάσεις και θα τον αγαπήσεις ακόμα πιο πολύ.

Πηγή: pink.gr