«Πηγαίνετε για τα πολλά και θα χάσετε και τα λίγα» - Η MagicF' Ariel προειδοποιεί 1 συγκεκριμένο ζώδιο

Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι είναι οι τυχεροί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πηγαίνετε για τα πολλά και θα χάσετε και τα λίγα» - Η MagicF' Ariel προειδοποιεί 1 συγκεκριμένο ζώδιο

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελειώνει ο Μάης και το σύμπαν αλλάζει! Ο Κριός όπως φαίνεται έχει την τιμητική του! Να αναφέρω τον Δία; Την Αφροδίτη.. η οποία έχει έτοιμη τη βαλίτσα για αναχώρηση; Ο Άρης που επιτέλους βρίσκεται στο σπίτι του;;; Εκεί μπορεί να κοιμάται με την πανοπλία φυσικά και κανείς να μη λέει κιχ!

Τώρα, αναρωτιέμαι, πρόλαβε να ανταμώσει την Αφροδίτη, ή έτρεξε να μας ανάψει φωτιές, που την ξέχασε τελείως; Καλά οι αιώνιοι εραστές δεν πρέπει να έχουν παράπονο, τους έχει πάει σερί το θέμα! Μη βαρεθούν κιόλας, γιατί μετά; Το χάος!

Ο Άρης που λέτε, είναι τόσο χαρούμενος που είναι πια στο στοιχείο του! Από την πρώτη κιόλας μέρα, ξύπνησε τον κόσμο από τον ύπνο το βαθύ! Μας θύμισε ότι κάποτε ξεκινήσαμε και το είχαμε αφήσει στη μέση! Ξεσκέπασε εκκρεμότητες αμέτρητες! Οικονομικές, επαγγελματικές, ακόμα τρύπωσε και στα ερωτικά μας τα θέματα.. Καλέ έχουμε και από τέτοια;;;; ???? Να μου το δείτε πως θα τραγουδήσουμε πολλές φορές το γνωστό, θεϊκό.. «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».. που όπως φαίνεται θέλουμε πολύ να ξανά γυρίσουν.. γιατί μας αρέσει ο έρωτας να μας καίει και να μας τσουρουφλίζει.. Τέρμα απολαυστικό, σωστά;;;;;;;

Τυχερά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)! Τι να κάνουμε, το σύμπαν έχει σκοπό μέχρι και τις αρχές Ιουλίου να τους ρίξει μπόλικη μαγική χρυσόσκονη και να πραγματοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες τους! Πάντα όμως, μετά από σκληρή, προσωπική δουλειά! Ο Άρης δε χαρίζεται, μόνο κερδίζεται!

Αντιλαμβάνομαι πως οι μέρες που θα έρθουν, είναι ζόρικες για πολύ κόσμο! Ο καθένας από εμάς εκεί έξω, έχει άλυτα θέματα, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά. Τα φτερά μας είναι ποδοπατημένα, η αλήθεια είναι πως εκεί που κάνουμε όνειρα, εκεί μας τα σβήνουν στο δευτερόλεπτο! Μόλις κάνει το χειλάκι μας να χαμογελάσει από κάτι ωραίο, τσουπ σκάει το κουλό, το πρόσωπο σκληραίνει! Έτσι είναι η ζωή, δε γίνεται όλα να είναι τέλεια, θα ήταν πολύ βαρετά δε λέτε; Ο Άρης από τον Κριό....διαβάστε την συνέχεια εδώ.