Κριοί, Ζυγοί και άλλο ένα ζώδιο - Σημαντική προειδοποίηση από τη Βίκυ Παγιατάκη

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κριοί, Ζυγοί και άλλο ένα ζώδιο - Σημαντική προειδοποίηση από τη Βίκυ Παγιατάκη

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης (2/6), η Βίκυ Παγιατάκη θέλησε να προειδοποιήσει τρία συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία θα ζοριστούν αρκετά σήμερα (δείτε εδώ τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τον Ιούνιο).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

  • Κριός: Με υπομονή και ψυχραιμία σήμερα παντού
  • Ταύρος: Απλώστε «δίχτυα» παντού, υπάρχει εύνοια
  • Δίδυμοι: Δυναμικά σε όλα τα επίπεδα – Μπορείτε πολλά
  • Καρκίνος: Εύνοια μέσα στην πίεση με υπομονή και ψυχραιμία
  • Λέων: Οι μυστικές διεργασίες και η προεργασία…
  • Παρθένος: Νέα σχέδια αλλά και δράση παντού
  • Ζυγός: Δύο είναι οι ημέρες που απαιτούν προσοχή
  • Σκορπιός: Όλα σήμερα και προς όλες τις κατευθύνσεις
  • Τοξότης: Ναι και σήμερα, αλλά με περισσότερη άνεση αύριο
  • Αιγόκερως: Λεπτές ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες
  • Υδροχόος: Επιτυγχάνετε περισσότερα σήμερα και αύριο
  • Ιχθύες: Όλα τώρα που η «τύχη» σας χαμογελάει

Νέα Σελήνη στους Διδύμους από 1/6 μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Καλό μήνα σε όλους μας και καλό καλοκαίρι με χαρά, ανεμελιά και υγεία. Ο Ιούνιος ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους που έγινε λίγες ημέρες πριν κάνοντας σαφές πως χρειάζεται να δείξουμε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία και το συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Μπορεί να μην μας είναι πάντα εύκολο να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μας σκιάζει ο τρόμος και η ένταση, αλλά καλό είναι να μην επιλέξουμε για άλλη μια φορά την φυγή ή την συγκάλυψη.

Ας χρησιμοποιήσουμε την αλήθεια σαν εργαλείο αποκάλυψης και αποκατάστασης, και όχι με σκοπό να πονέσουμε τον συνομιλητή μας. Αναζητήστε ένα περιβάλλον που μπορεί να σας στηρίξει στην προσπάθεια σας αυτή.

Από τον Γιώργο Ανεστόπουλο/www.heliofoto.gr για το περιοδικό YOU

Κριός

Σημαντικά πρόσωπα σας προτείνουν ευφυείς λύσεις που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδα της τελευταίας περιόδου. Αποφύγετε να χαωθείτε με παρορμητικές κινήσεις που εμπεριέχουν ένταση και ανασφάλεια τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αποφύγετε να μπείτε σε προσωπικές, αδιέξοδες συζητήσεις και εστιάστε προς την κατεύθυνση της επίλυσης των υποθέσεών σας, με τη συμμετοχή του Άρη στη Νέα Σελήνη της Τρίτης, που επηρεάζει περισσότερο όσους είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, και κάνει όψη με τον Ουρανό και το Δία.

Ταύρος

Δείξτε προσοχή σε αντιπαραθέσεις που περιέχουν ισχυρές αποκαλύψεις στον οικογενειακό και στον προσωπικό τομέα. Με τη Νέα Σελήνη στο γειτονικό σας ζώδιο των Διδύμων να έχει ήδη τελεστεί στραφείτε σε νέα ξεκινήματα και διαφοροποιήσεις σε κάθε τομέα, που θα στηριχθούν όχι τόσο στη συναισθηματική σας συμμετοχή, αλλά στην ικανότητα διαπραγμάτευσης με τους γύρω σας. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα αποφύγετε ρήξεις με συναδέλφους και παράτολμες, παρορμητικές κινήσεις.

AstroTip: Δώστε χώρο στην ανάγκη σας για ξεκούραση και επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στον ερωτικό τομέα.

Δίδυμοι

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας να έχει ήδη τελεστεί χρειάζεται να στραφείτε σε νέα ξεκινήματα, ώστε να διορθώσετε ζητήματα που προέκυψαν από τις ανατροπές και τα ξεκαθαρίσματα όσον αφορά επιλογές που σας αποδυνάμωσαν, όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα χρειαστούν αρκετά λεπτοί χειρισμοί κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας και των διαπραγματεύσεων σε κάθε τομέα, ώστε να μην οδηγηθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις.

AstroTip: Αποφύγετε να αναλωθείτε σε άσκοπες κουβέντες και χρησιμοποιήστε την καλή σας διάθεση αλλά και την εύνοια του περιβάλλοντος προς εσάς, στο να πετύχετε τους στόχους σας. Κινηθείτε με ακρίβεια και μέτρο.

Καρκίνος

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Οι επόμενες ημέρες σας κινητοποιούν τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή παρ’ όλα αυτά, κυρίως ως προς τον τρόπο που θα επιλέξετε να χειριστείτε τις καταστάσεις που ανακύπτουν, μιας και θα φέρουν στο προσκήνιο παλιά ζητήματα, τα οποία καλό θα είναι να αντιμετωπιστούν ριζικά. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους να έχει ήδη τελεστεί εσείς καλό θα είναι να μπείτε στον κόπο να αναθεωρήσετε παλιές σχέσεις, αλλά και να εξετάσετε νέα ξεκινήματα, κυρίως στον τομέα της εργασίας, αλλά της υγείας.

AstroTip: Διευθετήσεις τόσο στον οικονομικό όσο και στον ερωτικό τομέα μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να τις χειριστείτε με αυθεντικότητα.

Λέων

Περίοδος σημαντικών αποφάσεων είναι αυτή που ξεκινάει για εσάς. Το ζητούμενο είναι τα ξεκαθαρίσματα αλλά και οι σοβαρές αποφάσεις που να προωθούν την οριστική διευθέτηση όσων εκκρεμούν. Με τη Νέα Σελήνη να έχει ήδη τελεστεί αναζητήστε τις ευκαιρίες, αλλά και την υποστήριξη από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, για να τα βγάλετε πέρα. Κινηθείτε με μέτρο και οργανώστε πρακτικά οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και επαγγελματικές συζητήσεις που χρειάζονται ώριμη σκέψη.

AstroTip: Αποφύγετε να στηριχθείτε σε προσδοκίες και υποσχέσεις. Αποφύγετε να υποχωρήσετε σε θέματα αρχών και θέστε τα όριά σας ξεκάθαρα, χωρίς πισωγυρίσματα και με ήρεμο και φιλικό τρόπο.

Παρθένος

Περίοδος αποφάσεων είναι αυτή που έρχεται για σας, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους να έχει ήδη τελεστεί. Στις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα αποφύγετε να προβείτε σε σχόλια, που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Αποφύγετε ταξίδια που περιέχουν ταλαιπωρία, αλλά και άσκοπες συζητήσεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα με πρόσωπα που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

AstroTip: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, συμφωνίες αλλά και παρασκηνιακές κινήσεις, παγίδες, καθώς και έντονες καταστάσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

Οι επόμενες ημέρες σας καλούν να κάνετε σωστά υπολογισμένες κινήσεις, ώστε να προβείτε πιο αποδοτικά σε νέες επιλογές, με την υποστήριξη του περιβάλλοντος σας. Χειριστείτε με ακρίβεια τις υποθέσεις σας, χωρίς να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, ελέγχοντας προσεκτικά κάθε παράμετρο. Στον συναισθηματικό τομέα αποφύγετε συζητήσεις που εμπεριέχουν ένταση, ενώ μια συζήτηση με τον σύντροφό σας διαφοροποιεί θετικά την κατάσταση.

AstroTip: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις στον οικογενειακό και στον προσωπικό τομέα.

Σκορπιός

Δείξτε προσοχή σε θέματα ασφάλειας που ανακύπτουν αυτές τις ημέρες στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα. Επιλέξτε να στηρίξετε με σοβαρότητα και ευθύνη επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές σας, στις οποίες καταλαβαίνετε ότι υπάρχει παρασκήνιο, και αναζητήστε τρόπους να φέρετε κακώς κείμενα στο φως. Προχωρήστε σε διευθετήσεις με αποστασιοποίηση και ηρεμία, και αποφύγετε να λειτουργήσετε με πίεση και συναισθηματική φόρτιση σε κάθε τομέα.

AstroTip: Καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν στους αδέσμευτος του ζωδίου σας κινητοποιούν, αλλά και για τους δεσμευμένους αυτή η περίοδος είναι καλή, ώστε να αναλάβετε σωστές ευθύνες ή να λύσετε θέματα δομικά στις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε το.

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη απέναντι σας να έχει ήδη τελεστεί, μια νέα πορεία πραγμάτων ξεκινά για εσάς με σκοπό να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και να θέσετε νέες, υγιείς βάσεις στα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Φτιάξτε νέες γέφυρες, αυτή τη φορά με εποικοδομητικές επιλογές. Κινηθείτε με ρεαλισμό και μέτρο και μην στηριχτείτε σε υπεραισιόδοξα σενάρια και υποσχέσεις, που στο μέλλον μπορούν να σας εκθέσουν.

AstroTip: Δραστηριοποιηθείτε και χρησιμοποιήστε την εύνοια προσώπων και καταστάσεων προς όφελός σας. Επίσης δώστε χώρο στην ανάγκη σας για ταξίδια, εκδρομές, διασκέδαση, αλλά και φλερτ.

Αιγόκερως

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με κοντινά σας άτομα αλλά και συνεργάτες, και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, συμφωνίες αλλά και σκοτεινές καταστάσεις. Κατανοήστε πως αυτή την περίοδο θα έχετε την ανάγκη να θέσετε τα όριά σας σε συνεργάτες και κοντινά σας πρόσωπα. Κάντε το ήρεμα, αλλά αποφασιστικά και κατανοήστε πως αν θέλετε οι άλλοι να σας πάρουν σοβαρά, πρέπει και εσείς να μείνετε και να υποστηρίξετε τα όσα δηλώνετε.

AstroTip: Εστιάστε στην ουσία των πραγμάτων και αποδεχτείτε με ηρεμία και κατανόηση πως, όσο προσπαθείτε να αλλάξετε τους γύρω σας χωρίς να διαφοροποιείτε την θέση σας, το μόνο που πετυχαίνετε είναι να αποδυναμώνεστε.

Υδροχόος

Με τη Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων να έχει ήδη τελεστεί, η περίοδος σας ωθεί σε νέες διαπιστώσεις, ευκαιρίες και σημαντικές αλλαγές σε κάθε τομέα. Συζητήσεις και επαφές σας ανοίγουν δρόμους που φαίνονταν κλειστοί στο πρόσφατο παρελθόν. Εξελίξεις ανατρεπτικές στον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα, σας ζητούν να διαφοροποιηθείτε από δυσλειτουργικές συμπεριφορές σας. Ανταποκριθείτε ανάλογα και αποφύγετε οικονομικές υπερβολές, οργανώνοντας καλύτερα τον συγκεκριμένο τομέα, με τη γνώση και την εμπειρία του παρελθόντος.

AstroTip: Στραφείτε σε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ρεαλιστική δομή στα όνειρα σας.

Ιχθύες

Άσκοπες συζητήσεις, υπερβολές αλλά και ένταση στον τομέα της επικοινωνίας είναι αυτό που χρειάζεται να αποφύγετε αυτές τις ημέρες. Κινηθείτε με προσοχή, αποφεύγοντας τις εντάσεις, τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ζητήματα που περιέχουν παρασκήνιο αλλά και σημαντικές αποκαλύψεις, των οποίων η άγνοια σας χάωσε το τελευταίο διάστημα, έρχονται στο προσκήνιο, αναστατώνοντάς σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις και διαχωρίστε την θέση σας από δυσλειτουργικά πρόσωπα και καταστάσεις.

AstroTip: Στηριχθείτε στην πραγματικότητα και όχι στο πως εσείς νομίζετε ότι είναι τα πράγματα. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο, ώστε να κλείσετε πληγές που πονάνε και να νιώσετε και πάλι την καρδία σας ανοιχτή.