Καλοκαίρι με έρωτες - Τα ζώδια που θα ευνοηθούν τον Ιούνιο σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Ποιους θα χτυπήσει ο «φτερωτός θεός»;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι με έρωτες - Τα ζώδια που θα ευνοηθούν τον Ιούνιο σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης (2/6) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να μιλήσει για τα ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα μέσα στον Ιούνιο (δείτε εδώ τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού).

Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα χαμένα ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου;

«Μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό Μάιο, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος έρχεται για να ξεκαθαρίσει λίγο τις καταστάσεις στα ερωτικά μας, αφού από τις 04/06/2022 ο Ερμής θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Στις 12/06/2022 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο είναι μια εκρηκτική όψη, η οποία φέρνει απρόσμενα και ανατρεπτικά γεγονότα μέσα στην ερωτική μας ζωή ή ακόμα και κεραυνοβόλους έρωτες για κάποιους από εσάς», είπε αρχικά η έγκριτη αστρολόγος.

«Ο μήνας κλείνει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/06/2022, η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή στη συναισθηματική μας ζωή, αρκεί να προσέξουμε τις υπερβολές και να μην παρασυρθούμε από την υπεραισιοδοξία μας», πρόσθεσε η Άση Μπήλιου.

Τα ζώδια που ζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση

Καρκίνος

Είναι που είναι κλαψιάρης γενικά, αν δεν του δίνεις επιβεβαίωση για τα πάντα, τότε η σχέση σας θα έχει για αυτόν γερά θεμέλια και δε νιώθει εμπιστοσύνη. Τα τραύματα του παρελθόντος, τον κάνουν καχύποπτο και έχει μάθει να μην είναι σίγουρος για κανέναν.

Παρθένος

Θέλει συνεχώς στήριξη και επιβράβευση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα λάθη του σαν μαθήματα και να προχωρήσει. Έχει την τάση να αμφιβάλλει συνεχώς για τον εαυτό του και είναι ανασφαλής, ενώ η επιβεβαίωση από τα δικά του πρόσωπα, τον γεμίζει δυναμισμό και σιγουριά.

Αιγόκερως

Μπορεί να δείχνει δυναμικός και συγκροτημένος, είναι όμως αρκετά ευάλωτος και θέλει πάντα έναν καλό λόγο για να συνεχίσει. Κάποιες φορές μάλιστα, δεν του αρκεί απλώς να λάβει εύσημα για μια πράξη του, αλλά και να δει ότι αυτή είχε θετικό αντίκτυπο. Επειδή φοβάται ότι θα τον θεωρήσουν βαρετό και μονόχνοτο, θέλει να ξέρει ότι οι αμφιβολίες για τον εαυτό του να μην είναι αληθινές.

Πηγή: pink.gr