"Από τις 10/6 ξεκινούν...." - Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει πως θα επηρεάσει η συνάντηση Ερμή με Πλούτωνα

Σε τι μας βοηθά και σε τι όχι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Άση Μπήλιου βγήκε στον αέρα της εκπομπής Breakfast at Star σήμερα, Δευτέρα 6/6 και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις. Η αστρολόγος μίλησε για την συνάντηση του Ερμή σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωτα που θα γίνει τις 10/6.

Από σήμερα ξεκινάει η πρώτη εβδομάδα χωρίς ανάδρομο Ερμή, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι στάσιμος και εγκλωβισμένος από τον Κρόνο. Οι εξελίξεις λοιπόν θα ξεκινήσουν να τρέχουν σε λίγες ημέρες και ακόμη περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα.

Η ενημέρωση της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια

«Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ήσυχη. Από την Παρασκευή και μετά θα έχουμε πιο έντονες όψεις. Το τρίτο τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα σημαίνει ότι πράγματα τα οποία μπορεί να μας δημιούργησαν μεγαλύτερο άγχος, στρες ή αγωνία από το τέλος Απριλίου και δεν λύθηκαν μέχρι τώρα έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να λυθούν προς το τέλος της εβδομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.

Στη συνέχεια ανέφερε πως το Σαββατοκύριακο έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης - Ουρανού στον Ταύρο όπου θα έχουμε πολλές ανατροπές στο κομμάτι κυρίως σχέσεων και οικονομικά. Τι θα γίνει ωστόσο και στις 13/6;

Ο ημερήσιες (6/6) αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Ξεπερνώντας τις ανάγκες της κτητικότητας, τώρα ξέρετε να εκτιμάτε καλύτερα την αξία της αρμονικής συνύπαρξης μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Ταύρος

Με τον τομέα των επαγγελματικών στο προσκήνιο, θα πρέπει σήμερα να έχετε υπομονή. Διεκδικήστε καλύτερα μια αύξηση, ή επιμείνετε στην έγκριση ενός δανείου.

Δίδυμοι

Ξεκινήστε αισιόδοξα την ημέρα σας, δείξτε μεθοδικότητα και υπευθυνότητα σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα και σύντομα θα εκτιμηθούν οι προσπάθειές σας.

Καρκίνος

Οι φάσεις της Σελήνης αυτής της εβδομάδας που έχει ξεκινήσει δυναμικά, θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τις αξίες σας αναγνωρίζοντας τα λάθη που έχετε κάνει.

Λέων

Η εβδομάδα συνεχίζει ευνοϊκά και σας δίνει τις ευκαιρίες και τα περιθώρια να διαμορφώσετε τα πράγματα δημιουργώντας μια αρμονική αποκατάσταση εκεί που χρειάζεται.

Παρθένος

Με το βλέμμα στραμμένο στην τακτοποίηση των οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν, αλλά και στην ανάγκη για την τακτοποίησή τους συνεχίζει αυτή η εβδομάδα.

Ζυγός

Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, σας υποχρεώνει να κάνετε μια αναθεώρηση των αξιών σας και να προχωρήσετε στην αναδιάρθρωση των προτερημάτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Οι αστρολογικές ενδείξεις δείχνουν ότι είναι καλό να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε αυτά που έχουν μέλλον επενδύοντας μακροπρόθεσμα.

Τοξότης

Τόσο οι άλλοι γύρω σας, όσο και η δική σας έμπνευση , κάνουν τις καταστάσεις λίγο καλύτερες για εσάς. Αποφύγετε όμως τις βιαστικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η αξιοποίηση ενός ακινήτου, η μετακόμιση, ή ακόμα και η διακόσμηση του σπιτιού σας, θα μπορούσε να είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Υδροχόος

Ξεχάστε ορισμένες πικρίες και ασυνεννοησίες, κλείστε εκκρεμότητες από το παρελθόν και αρχίστε με κέφι να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στη ζωή σας.

Ιχθύες

Κάποιες εντάσεις στην πορεία της καθημερινής σας ζωής δείχνουν πως ο σύντροφος σας έχει τις δικές του αξίες, που δεν συμβαδίζουν απαραίτητα με τις δικές σας.

Πηγή: elle.gr