«Από τη Δευτέρα 13/6...» - Σημαντικές αλλαγές για τα ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Από τη Δευτέρα 13/6...» - Σημαντικές αλλαγές για τα ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (10/6) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να προειδοποιήσει τα ζώδια για την αλλαγή της θέσης του Ερμή που θα έρθει από τη Δευτέρα (Δείτε εδώ τις επιπτώσεις που θα έχει ο Ερμής τις τελευταίες μέρες της παρουσίας του στον Ταύρο).

«Είναι ένα τριήμερο το οποίο φέρνει απρόοπτα καθώς έχουμε μία σύνοδο της Αφροδίτης και του Ουρανού. Ο Ουρανός όπου βάζει το χεράκι του φέρνει απρόοπτες εξελίξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα αρνητική. Μπορεί να είναι μια ξαφνική γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Σήμερα έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Αυτό είχε ξεκινήσει από το τέλος Απριλίου και επιτέλους απεγκλωβίζεται ο Ερμής καθώς τη Δευτέρα μπαίνει στους Διδύμους. Όλα ήταν σταθερά και αμετακίνητα αυτή την περίοδο και επιτέλους θα ξεκολλήσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η αστρολόγος.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Τα 5 ζώδια που είναι ιδανικοί συνάδελφοι

ΤΑΎΡΟΣ

Υπομονετικός, αξιόπιστος και σταθερός, ένας συνάδελφος Ταύρος βοηθά στην υποστήριξη νέων πρότζεκτ. Κυβερνούμενο από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και των χρημάτων, αυτό το ζώδιο έχει υπέροχο γούστο και πάντα το βλέμμα στην ποιότητα. Κατανοεί πώς να διατηρεί σταθερά υψηλά πρότυπα και να χτίζει μια αίσθηση πολυτέλειας και ασφάλειας.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Δίνοντας πάντα μεγάλη προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες, ένας παρθένος συνάδελφος δε θα αφήσει ποτέ τίποτα να μείνει μισό ή ατελές. Είναι μεθοδικοί και προσεκτικοί στη διαδικασία και τις αποφάσεις τους, πράγμα που σημαίνει ότι εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια πριν προχωρήσουν. Ενας Παρθένος έχει την ικανότητα να κάνει όλη την ομάδα να κάνει ένα βήμα πίσω και να εξετάσει ένα έργο για οποιοδήποτε ελάττωμα.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι κάποιος που νοιάζεται για εσάς. Επενδύουν συναισθηματικά στην ευημερία των άλλων και αισθάνονται καλύτερα για τη δουλειά τους όταν είναι σε θέση να δουν τον θετικό αντίκτυπο που έχει στη ζωή κάποιου. Οι Καρκίνοι είναι επίσης, αν δεν εμποδίζονται από τον ωροσκόπο τους, φανταστικοί μάνατζερ.

ΖΥΓΌΣ

Είναι διακριτικοί, ευγενικοί, γοητευτικοί και φέρνουν έντονη επιχειρηματική αίσθηση στη δουλειά τους. Ένας υπάλληλος Ζυγος είναι σκληρά εργαζόμενος και πολύ έξυπνος. Είναι ειλικρινείς και πολύ παραγωγικοί. Επίσης, δεν λένε πολλά, αλλά εργάζονται πολύ - είναι σκληρά εργαζόμενοι με εξαιρετικό ηθικούς κανόνες.

ΑΙΓΌΚΕΡΟΙ

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί ως το πιο επίμονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι εργοδότες εντυπωσιάζονται πάντα με την ορμή, την αποφασιστικότητα και τις πρακτικές λύσεις τους. Προτιμούν να έχουν χαμηλά το κεφάλι, να κάνουν χρήσιμες παρεμβάσεις και να εργάζονται για την επόμενη μεγάλη κίνηση.