Κρίσιμες ώρες για Κριούς και... - Ο Κώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σε συγκεκριμένα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κρίσιμες ώρες για Κριούς και... - Ο Κώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σε συγκεκριμένα ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης είναι ένας από τους πολύ γνωστούς και πετυχημένους στο είδος του αστρολόγους, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τις προβλέψεις του. Εκτός από τις εβδομαδιαίες αναλύσεις του, παρακάτω ακολουθούν οι προειδοποιήσεις του για τη Δευτέρα 13/6.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Μερικές φορές προκύπτουν σοβαρά θέματα και εσείς επιλέγετε το συμβιβασμό. Όμως καλό είναι να πάρετε και κάποιο ρίσκο.

Ταύρος

Τιθασεύστε κάποιες εμπαθείς σας συμπεριφορές και εστιάστε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή και στις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

Δίδυμοι

Κάνετε τα πάντα προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας και μόλις τους εκπληρώσετε τότε αμέσως αρχίζετε να ψάχνετε για κάτι καινούριο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Καρκίνος

Καλοί φίλοι ή και ο σύντροφός σας, αν φυσικά δεν τον έχετε πανικοβάλλει και αυτόν, θα είναι στο πλευρό σας σήμερα.

Λέων

Τυχόν ερωτικά πάθη χρειάζονται προσοχή. Η οικογένεια σας χρειάζεται και εσείς πρέπει να είστε δίπλα τους. Μην μεταδίδετε το άγχος σας στους άλλους.


Παρθένος

Ευνοούνται κυρίως οι συναισθηματικές σας σχέσεις αλλά και οι οικογενειακές. Πολύ ισχυρές συγκινήσεις και απρόοπτες αλλά θετικές εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν τις ημέρες αυτές.

Ζυγός

Ηρεμήστε και συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Αν περάσει η δύσκολη αυτή περίοδος χωρίς πολλές απώλειες σίγουρα θα ανταμειφθείτε στο μέλλον.

Τοξότης

Η περίοδος φαίνεται να είναι αφιερωμένη στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όσο και αν η σκέψη και η διάθεσή σας είναι αλλού.

Σκορπιός

Έχετε αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες και ασχολείστε με τόσο πάθος που πολλές φορές ξεχνάτε και όλα τα άλλα. Δείτε την ουσία και όχι τους τύπους.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να βάλετε τώρα κάπου μια τελεία και να προχωρήσετε παρακάτω και να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε και για την προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Η μέρα χαρακτηρίζεται από την αυξημένη σας κοινωνικότητα. Προσοχή σε ότι μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και να σας εκθέσει!

Ιχθύες

Η διάθεση η προσωπική σας έχει ανέβει και πραγματικά διασκεδάζετε. Ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους έρχεται να σας βοηθήσει.

Πηγή: Elle.gr

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΛΕΩΝ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στους Διδύμους ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

Λίτσα Πατέρα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο

προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία) με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.