Οι Δίδυμοι βρίσκουν τον έρωτα, ενώ οι Ζυγοί επιτέλους... - Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι Δίδυμοι βρίσκουν τον έρωτα, ενώ οι Ζυγοί επιτέλους... - Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης όπως κάνει καθημερινά, έτσι και σήμερα Τρίτη 14/6 πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις. Μίλησε για τα προσωπικά, τα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά του κάθε ζωδίου ξεχωριστά, ενώ ανέφερε που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο, ειδικά αυτή την εβδομάδα που θα είναι σχετικά δύσκολη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη (14/6)

Κριός

Η διάθεση σας, σας βοηθά στην καλλιτεχνική σας φύση και καλό θα ήταν αν σκέφτεστε να διακοσμήσετε το σπίτι σας να το κάνετε τώρα.

Ταύρος

Ορισμένα γεγονότα όμως ίσως γίνουν η αφορμή για να πάρετε κάποιες βιαστικές αποφάσεις όχι και τόσο σωστές.

Δίδυμοι

Μια ερωτική συνάντηση μπορεί να έχει μακρόχρονη διάρκεια. Μην κάνετε σκέψεις που σας απαγορεύουν να ονειρεύεστε.

Καρκίνος

Αν κάποια πράγματα ακόμα αργούν να γίνουν, μην είστε ανυπόμονοι. Παρόλα αυτά στη δουλειά σας έχετε πάρα πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Λέων

Μπαίνετε σε μια περίοδο που ευνοούνται οι μεγάλες ιδέες, η παροχή βοήθειας σε άλλους και φυσικά στην υλοποίηση όλων όσων ονειρευόσασταν και δουλεύατε όλον αυτό τον καιρό.

Παρθένος

Ο χρόνος κυλά υπέρ σας και για το καλό όλων. Ο άνθρωπός σας θα είναι το στήριγμά σας. Φροντίστε όμως να οριοθετήσετε την λύση ενός οικονομικού ή οικογενειακού σας προβλήματος.

Ζυγός

Όλη η ένταση που περάσατε τον τελευταίο καιρό αρχίζει να ελαττώνεται. Εστιάζετε περισσότερο στις δόκιμες σχέσεις σας με ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Προβλέψεις ζωδίων 14/6

Σκορπιός

Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ίσως και απογοητεύσεις, όμως μην το βάζετε κάτω γιατί και εκεί σε λίγο θα διορθωθούν όλα.

Τοξότης

Προσέξτε τις επιθυμίες σας, που σας παροτρύνουν να αλλάξετε πολλά στην ερωτική σας σχέση και σας κάνουν να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις πράγμα που ίσως το μετανιώσετε.

Αιγόκερως

Αλλάζετε, εξελίσσεστε, ολοκληρώνεστε, όσο και αν δεν το πιστεύετε. Πάρα πολλές γνωριμίες, νέες καταστάσεις, οικονομική άνοδος, σας απασχολούν.

Υδροχόος

Αντιμετωπίστε μια κατάσταση με απόλυτη σοβαρότητα. Σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως πρέπει να τις δείτε και να τις αξιολογήσετε.

Ιχθύες

Όλα πάνε σχετικά καλά, όμως αν θέλετε να πάνε καλύτερα πρέπει να βελτιώσετε τη ζωτικότητά σας. Πολλές νέες καταστάσεις και μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές.

Πηγή: elle.gr

Πλούτωνας και Ουρανός θα κάνουν ζημιά στα 12 ζώδια

Απρόβλεπτο και σκοτεινό είναι το σύμπαν τις μέρες αυτές, από τη μια ο Πλούτωνας κάνει τον κόσμο να σκέφτεται πολύ παράξενα, από την άλλη ο Ουρανός κάνει τον κόσμο απρόβλεπτο και φοβερά αντιδραστικό! Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν ρόλο «γλάστρας» ή «πυροσβέστη», αλλά έχουν και μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό το μπάχαλο!

Σα να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, ποιος θα υπερισχύσει; Το σκοτάδι ή το απρόβλεπτο; Μήπως προσπαθούν να μας ξεγελάσουν, τύπου, τα έχουν μιλημένα και απλά ο καθένας θα κάνει τη δική του τη ζημιά στο κάθε ζώδιο; Τα φαινόμενα απατούν σε κάθε περίπτωση, γιατί ο Πλούτωνας κάνει τη βρομοδουλειά και ο Ουρανός την σερβίρει σε ένα πιάτο πολύ κρύο! Μπορεί και το αντίθετο να συμβαίνει, το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο!

Ένα τριήμερο πολύ δυνατό από συναισθηματικής άποψης, οτιδήποτε είναι καλά θαμμένο μέσα στην καρδιά, εμφανίζεται, για να φέρει την απόλυτη αναστάτωση, έτσι από καπρίτσιο; Επειδή πρέπει να εκφραστεί και να αποκαλυφθεί; Προφανώς όποιος έχει μυστικά, θα εκτεθεί πολύ περισσότερο, αλλά και ποιος δεν έχει μυστικά; Αθώα και μη, είναι μικρές ή μεγάλες αποκαλύψεις που σοκάρουν είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα!

Κατά την ταπεινή μου άποψη... διαβάστε στο magicfariel.blogspot.com