"Η εβδομάδα ξεκινά με μια όψη ανάμεσα..." - Η Άση Μπήλιου ανακοίνωσε ευχάριστα νέα τα ζώδια

Βγήκε στον αέρα του BreakfastStar και τα προέβλεψε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Άση Μπήλιου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής BreakfastStar και έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις όλης της εβδομάδας. Μίλησε για την θετική όψη Ερμή - Δία που έχουμε σήμερα 20/6, αλλά και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που θα έχουμε αύριο 21/6.

«Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με μια όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία και ο Ερμής είναι πάντα ο πλανήτης που συμβολίζει την επικοινωνία και άλλα πράγματα. Κάνει ένα πολύ ωραίο εξάγωνο, άρα είναη ημέρα που γενικά η πληροφορία κινείται πολύ. Και είναι και μια ωραία ημέρα γενικότερα για να έχουμε και επαφές πιο ευχάριστες γενικά που να αφορούν και στο μέλλον, είναι μια εξαιρετική ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά για σήμερα.

«Αύριο έχουμε πάλι μια καλή όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα και το θερινό ηλιοστάσιο, καθώς ο Ήλιος περνάει στον καρκίνο στην 21 Ιουνίου. Επίσης, στις 23/6 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και θα ευνοήσει τα ζώδια του αέρα. Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους», αποκάλυψε, λίγο μετά τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Αυτά τα 4 ζώδια πεθαίνουν για οτιδήποτε ρομαντικό

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που κυριολεκτικά κυριαρχεί στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι τόσο αγαπησιάρηδες και εξαρτώνται από τους άλλους που καμιά φορά τους αρκεί να απολαύσουν τα συναισθήματά τους άσχετα με την έκβαση των πραγμάτων. Ο καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων και τους εσωτερικούς κόσμους, όπου ο ρομαντισμός κυβερνά και πιστεύουν στην αγάπη για πάντα.

Ζυγός

Έχετε γνωρίσει ποτέ έναν Ζυγό που δεν ήταν ρομαντικός; Όλα έχουν νόημα όταν θυμάστε ότι ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και της πολυτέλειας. Ο Ζυγός είναι απολύτως ερωτευμένος με την ιδέα της αληθινής αγάπης, και σίγουρα δεν χρειάζεται την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να το θυμάται αυτό.

Προβλέψεις ζωδίων 20/6

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δεν μπορεί παρά να είναι έντονος και παθιασμένος με το ρομαντισμό. Είναι σαν να προσπαθούν πάντα οι Σκορπιοί αυτή τη βαθιά για κάποιον και να αγαπηθούν με τον ίδιο βαθύ τρόπο. Ναι, η αγάπη και ο έρωτας σπάνε τη μονοτονία της πραγματικότητας και σας δείχνουν κάτι πολύ πιο συναρπαστικό. Είτε αυτή η αγάπη διαρκεί είτε εξαφανίζεται, αναπόφευκτα αλλάζετε με κάποιο τρόπο. Απλά ο Σκορπιός πέφτει με τα μούτρα!

Ιχθείς

Έχετε γνωρίσει ποτέ Ιχθείς που δεν είχαν το μυαλό τους στα σύννεφα; Αυτό συμβαίνει επειδή ονειρεύονται έναν πολύ πιο μαγικό κόσμο από την πραγματικότητα, και χωρίς αμφιβολία, είναι γεμάτος ρομαντισμό. Οι Ιχθείς κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της φαντασίας...

Πηγή: pink.gr