Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Την Κυριακή θα...» - 3 ζώδια θα έχουν δύσκολο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Βίκυ Παγιατάκη

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

«Την Κυριακή θα...» - 3 ζώδια θα έχουν δύσκολο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Βίκυ Παγιατάκη
Ζώδια 24.06.2022 13:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις έκανε το πρωί της Παρασκευής 24/6 η Βίκυ Παγιατάκη μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων τόνισε πως η σημερινή ημέρα φέρνει ανάσα ανακούφισης για 3 ζώδια, ωστόσο η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε δυσάρεστα νέα για μερικά ζώδια.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για σήμερα 25/6

Κριός: Οι συνθήκες βοηθούν αρκετά στα σχέδιά σας

Ταύρος: Τα θετικά είναι περισσότερα παντού

Δίδυμοι: Το… ποδαρικό που αξίζει τον κόπο έφθασε

Καρκίνος: Η βοήθεια είναι ουσιαστική. Γλυκαίνει την ανησυχία

Λέων: Η Αφροδίτη σας κλείνει το μάτι, αλλά είναι η Κυριακή που…

Παρθένος: Υπάρχει εύνοια σήμερα και αύριο, αλλά η Κυριακή…

Ζυγός: Τα θετικά αυξάνονται και μειώνουν την ανασφάλεια

Σκορπιός: Με συμβιβαστικό πνεύμα σήμερα και αύριο επιβάλλεται

Τοξότης: Ασφαλώς σήμερα και αύριο είναι προτιμότερο να…

Αιγόκερως: Βαθιές ανάσες οξυγόνου σήμερα και αύριο

Υδροχόος: Λίγη υπομονή ακόμα έως την Κυριακή που…

Ιχθύες: Υπάρχει κόστος, αλλά σήμερα και αύριο

Ανησυχία για Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους και... - Σημαντική προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις. Για σήμερα, Παρασκευή 24/6 προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τα όσα θα ζήσουν μέχρι το βράδυ.

Κριός

Η μέρα είναι ιδιαίτερη και σας αποσπά από πολλές έγνοιες που δεν σχετίζονται με αυτά που επιβάλλει η παράδοση. Βρεθείτε κοντά σε εκείνους που αγαπάτε!

Ταύρος

Έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε, να μετακινηθείτε και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η σημερινή μέρα είναι για πολλούς από εσάς ορόσημο αλλαγών.

Δίδυμοι

Μπορεί κάποια από τα σχέδιά σας να μην εξελιχθούν όπως περιμένετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ακολουθήστε τους τύπους και το λειτουργικό στην συμπεριφορά σας και περιμένετε καλύτερες στιγμές για να εκφράσετε τα δύσκολα συναισθήματά σας!

Καρκίνος

Συναναστραφείτε εκείνους που σας ενδιαφέρουν, χαρείτε την οικογένεια και ετοιμαστείτε για ότι απαιτεί η μέρα. Η κούραση είναι δημιουργική για σήμερα.

Λέων

Αν και χρειάζεται να παραμείνετε σιωπηλοί και εργατικοί, τόσο στην πραγματική σας εργασία, όσο και στην επιδίωξη των οποιονδήποτε στόχων σας, είναι πολύ πιθανόν να υπερεκτιμήσετε κάποια ευκαιρία και να παραβείτε κάποιους κανόνες.

Παρθένος

Ακολουθήστε το τυπικό της ημέρας. Η επαναστατική σας διάθεση δεν βρίσκει ανταπόκριση στο περιβάλλον, γι αυτό μην διακινδυνεύετε να βρεθείτε απομονωμένοι από τους άλλους.

Ζυγός

Η μέρα σας βοηθά να σκεφτείτε και να ξεπεράσετε ορισμένους ενδοιασμούς, όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, το καθήκον απέναντι στην οικογένεια και στις σχέσεις σας με μεγαλύτερους συγγενείς.

Σκορπιός

Αρκετοί από εσάς νιώθετε ένα είδος ανησυχίας, χωρίς να μπορείτε να το αποδώσετε κάπου και χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία. Θεωρείστε όμως ασφαλείς και δημοφιλείς στο περιβάλλον σας.

Τοξότης

Ξεπερνάτε προσωπικές δυσκολίες, απαλλάσσεστε από διλήμματα και αιτία για όλα αυτά μπορεί να είναι η υποστήριξη που σας προσφέρει ένας σημαντικός άνθρωπος του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Χαίρεστε με τις πολλές συναναστροφές. Ακόμα και αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο για το πώς θα περάσετε την ημέρα, όλα θα εξελιχθούν θετικά και χαρούμενα για εσάς.

Υδροχόος

Η επικοινωνία επηρεάζει τις διαθέσεις σας και σας βοηθά να κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, ή να περάσετε ευχάριστα με εκείνους που αγαπάτε και βρίσκονται γύρω σας!

Ιχθύες

Φανείτε δοτικοί απέναντι σε εκείνους που σας περιβάλλουν με αγάπη και φροντίδα. Πείτε καλά λόγια για κάποιους που θέλησαν να σας ευχαριστήσουν!

Πηγή: elle.gr

Προβλέψεις ζωδίων 24/6

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου

Εξελίξεις στα επαγγελματικά για 2 ζώδια - Σημαντική προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Share