Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα - 5 ζώδια σήμερα πρέπει να...

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα - 5 ζώδια σήμερα πρέπει να...

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 29/6 η Λίτσα Πατέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που η magicfariel μίλησε για ζώδια που θα δυστυχήσουν. Η αστρολόγος ανέφερε πως 5 ζώδια σήμερα πρέπει να βάλουν μπροστά τις αποφάσεις τους.

Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 29/6 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Μελετήστε προσεκτικά οικογενειακές υποθέσεις (ή ακινήτων).

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη ανοίγει νέους δρόμους από σήμερα. Προωθήστε επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι καιρός να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις. Σας ανοίγονται νέοι δρόμοι. Τα οικονομικά θα πάρουν νέα τροπή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πρωταγωνιστές των πλανητικών παιχνιδιών. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις και γενικότερα για μια νέα αρχή!

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας γεμίσει διαίσθηση και οράματα. Ευνοούνται τα σχέδια για μια νέα εκκίνηση, τόσο επαγγελματική, όσο και συναισθηματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδανική ημέρα για σας. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Καρκίνο, έτσι φίλοι ή κοινωνική ζωή υπόσχονται πολλά, μπορείτε λοιπόν να ακούσετε τη διαίσθησή σας!

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να προωθείτε ρεαλιστικά σχέδια, όμως η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας παρασύρει σε σχέδια και όνειρα. Προσοχή όμως στην… προσγείωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη, η οποία υπόσχεται πολλά για σας. Νέα σχέδια, επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι αλλάζει μέσα σας την περίοδο αυτή. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει ακόμα και σε συναισθηματικές επαφές. Προωθούνται οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Πρέπει να κυνηγήσετε όνειρα τα οποία όμως μπορούν να υλοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορούσαν να εξελιχθούν υποθέσεις που αφορούν τόσο τα συναισθηματικά, πολύ περισσότερο δε σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Καιρός για δράση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (νέα ξεκινήματα) βοηθά εκκινήσεις τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε δημιουργικά σχέδια.

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν καθόλου χιούμορ

Λέων

Ο Λέων μπορεί να κάνει χιούμορ, αλλά επειδή θέλει όλη την προσοχή επάνω του, συνήθως υπερβάλλει. Καταντάει να προσπαθεί πολύ για να είναι σούπερ αστείος. Κάποιες φορές αυτό του βγαίνει, ενώ άλλες, απλώς καταντάει κουραστικός. Πρέπει να χαλαρώσει και να βρει το χιούμορ στην καθημερινότητα, χωρίς υπερβολές.

Αιγόκερως

Δεν φημίζεται για το χιούμορ ή την εκδηλωτικότητα του και πολλοί τον θεωρούν απρόσωπο και σνομπ, αλλά αν χαλαρώσει μπορεί να γίνει πραγματικά η ψυχή της παρέας. Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να σταματήσει να παίρνει τόσο σοβαρά τον εαυτό του και θα λυθείς απευθείας.

Ιχθύς

Λατρεύουν να λένε και να ακούν μεγάλες και αστείες ιστορίες, όμως μπορεί να παραγίνουν ενθουσιώδεις, χάνοντας έτσι το ενδιαφέρον των άλλων. Θεωρούν ότι μια ιστορία είναι καλή μόνο αν σκάνε όλοι στα γέλια στο τέλος και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν είναι πάντα πιθανό.

Πηγή: e-radio.gr