Πως επηρεάζει ο Ερμής Καρκίνους, Διδύμους και... - Συναγερμός από την Λίτσα Πατέρα

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πως επηρεάζει ο Ερμής Καρκίνους, Διδύμους και... - Συναγερμός από την Λίτσα Πατέρα

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 6/7 η Λίτσα Πατέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αστρολόγος ανέφερε πως ορισμένα ζώδια σήμερα πρέπει να βάλουν μπροστά τις αποφάσεις τους, ενώ κάποια άλλα θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, την ώρα που διανύουμε μια περίεργη εβδομάδα.

Τα ζώδια σήμερα 6/7 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ερμή -κυβερνήτης σας- στον Καρκίνο τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας (μαζί με τον Ήλιο ήδη στο ζώδιό σας) δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΛΕΩΝ

Η είσοδος και του Ερμή στον Καρκίνο (μέχρι 20/7) ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή, κυβερνήτη σας, στον Καρκίνο -φιλικό ζώδιο για σας- (μέχρι 20/7) ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Ζυγό προωθεί σημαντικά θέματα. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

Ποια ζώδια θα ερωτευτούν σφόδρα αυτό το καλοκαίρι

ΚΑΡΚΊΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΊΟΥ - 22 ΙΟΥΛΊΟΥ)

Παρά το γεγονός ότι είναι ζώδιο του νερού, το ζώδιό σας ξεκινά την πιο καυτή εποχή του χρόνου, κάνοντας αυτή την εποχή να ασχολείται αποκλειστικά με εσάς, Καρκίνε. Το θερινό ηλιοστάσιο θα αναδείξει την αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σας, ενώ ταυτόχρονα θα ρίξει φως στις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα στις 28 Ιουνίου, καθώς η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον έβδομο οίκο σας.

Καλείστε να μάθετε πώς να φροντίζετε τους άλλους χωρίς να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες τώρα, οπότε γύρω από την πανσέληνο φροντίστε να αξιολογήσετε πώς σας εξυπηρετούν οι σχέσεις σας, όχι μόνο το αντίστροφο.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ - 19 ΙΑΟΥΑΡΊΟΥ)

Καθώς το θερινό ηλιοστάσιο φωτίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας στις 21 Ιουνίου, οι ρομαντικές σας προσπάθειες θα μπουν στο επίκεντρο.

Αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας με τους άλλους. Έχετε την τάση να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας αλλά οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι υπάρχει ακριβώς μέσα από την πανοπλία σας. Αφήστε αυτό το καλοκαίρι να είναι μια περίοδος όπου θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να είστε ευάλωτοι και να ερωτευτείτε!

ΙΧΘΎΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ-20 ΜΑΡΤΊΟΥ)

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον πέμπτο οίκο της οικειότητας και της δημιουργικής έκφρασης, φέρνοντας φρέσκια, συναρπαστική νέα ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Είστε το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να έχει ένα καυτό καλοκαίρι, αν και μπορεί μια σχέση να μην διαρκέσει απαραίτητα για πάντα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγκαλιάσει το διασκεδαστικό, χαλαρό κομμάτι της γνωριμίας με κάποιον νέο χωρίς καμία προσδοκία. Ως ζώδιο του νερού, αναζητάτε συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις σας με τους άλλους και τώρα που η εποχή του Καρκίνου είναι εδώ, σίγουρα θα είστε σε θέση να εμπλακείτε περισσότερο συναισθηματικά.

Πηγή: Pink.gr