Για δύο μόνο ζώδια θα είναι ευνοϊκή η σημερινή 8/8 μέρα - Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει ευχάριστα νέα για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για δύο μόνο ζώδια θα είναι ευνοϊκή η σημερινή 8/8 μέρα - Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει ευχάριστα νέα για τους...

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Παρασκευής 8/7 ο Κώστας Λεφάκης, όπως έκανε νωρίτερα και η Λίτσα Πατέρα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Φανείτε αποφασιστικοί στις επιδιώξεις σας. Θέματα οικογενειακά, προσωπικά και κοινωνικά θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον αλλά καλό θα ήταν να τα παραμερίσετε για χάρη άλλων, πιο πρακτικών και πιο ουσιαστικών.

Ταύρος

Τα οικονομικά και σε δεύτερο λόγο τα προσωπικά σας είναι θέματα που σας προβληματίζουν και σας απασχολούν. Έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας όμως και πρέπει να τον φροντίσετε όσο μπορείτε!

Δίδυμοι

Μερικοί από εσάς δείχνετε κουρασμένοι από τις εξελίξεις στην εργασία. Εσείς που έρχεστε σε επαφή με το κοινό, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο και μην ενδίδετε σε αλόγιστες πιέσεις εκ μέρους του.

Καρκίνος

Κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και αυτό σας προβληματίζει όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Κάντε υπομονή και ελέγξτε κάθε εναλλακτική πριν πάρετε δύσκολες και αναπότρεπτες αποφάσεις.

Λέων

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην πιστεύετε σε διαβεβαιώσεις από άτομα που δεν ορίζουν τις εξελίξεις. Αναζητήστε βοήθεια από εκείνους που μπορούν να σας την προσφέρουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Παρθένος

Επηρεάζεστε από την αλλαγή στο κλίμα της εργασίας. Η προσωπική σας ζωή περνά μια φάση αναθεώρησης. Ξεκινήστε άσκηση, ή διατροφή για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Όσο και αν προσπαθείτε, οι άλλοι δεν σκοπεύουν να ταλαιπωρηθούν για να επιτύχουν όσα χρειάζονται. Πάντως αυτά που αφορούν εσάς, είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα συναισθηματική η μέρα. Αποφύγετε τις υπερβολές και τον ενθουσιασμό που σας φέρνει σε επικίνδυνα νερά. Οικονομικά, συγκρατήστε την καταναλωτική σας διάθεση!

Τοξότης

Οικονομικά έχετε ευκαιρίες να επιδιώξετε βελτίωση του εισοδήματος ή μιας καλής και αποδοτικής συνεργασίας. Φανείτε ελαστικοί στα αισθηματικά σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αιγόκερως

Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για τα προσωπικά σας σε ακατάλληλους ανθρώπους. Οικονομικά προσπεράστε αισιόδοξα μια αντιξοότητα.

Υδροχόος

Φίλοι και ιδιαίτερα αγαπητοί συγγενείς σας παροτρύνουν να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση σε κάποιες οικογενειακές διενέξεις. Αποφύγετε την πίεση σε παιδιά.

Ιχθύες

Πολλοί θα απεξαρτητοποιηθείτε από έναν περιορισμό που είχατε υποστεί και τώρα χρειάζεστε καλό προγραμματισμό και σχέδιο για τις επόμενες κινήσεις για το μέλλον.

Πηγή: Elle.gr

Τα τρία ζώδια που θα βάλουν φωτιά στο ΣΚ τους

ΤΑΎΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΈΩΣ 20 ΜΑΪ́Ο)

Συγκεντρωθείτε με τους καλύτερους φίλους σας, βγείτε, σπάστε τα αλλά μην κεράσετε όλο το μαγαζί οπότε κρύψτε τις πιστωτικές σας κάρτες αν χρειαστεί και νιώσετε μια ακαταμάχητη διάθεση για ξόδεμα! Στα ερωτικά θα είστε στα πάνω σας αφού θα νιώσετε τόσο ανάλαφροι που θα τραβάτε τους άλλους σαν μέλλισες στο μέλι.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ (23 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΈΩΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ)

Αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στο να πάρετε το προβάδισμα σε μια σχέση και να εκδηλωθείτε ή να περιμένετε το πρώτο βήμα. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες ρομαντικές πρωτοβουλίες ακόμη κι αν είστε πιο επιρρεπείς στο να σκέφτεστε υπερβολικά τα επόμενα βήματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι κυριολεκτικά να βουτήξετε στη ζωή!

ΖΥΓΌΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ ΈΩΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ)

Απολαμβάνετε την καλοκαιρινή σας απόδραση; Εάν δεν ταξιδεύετε ήδη, τότε το πιθανότερο είναι ότι είστε στη διαδικασία προγραμματισμού - και αυτό το Σαββατοκύριακο οπου κι αν βρεθείτε θα έχετε τρομερό σουξέ και το σουξέ αυτό θα προκαλέσει ένα ντόμινο - τρελή αυτοπεποίθηση, κι άλλες επιτυχίες στα ερωτικά.

Πηγή: pink.gr