"Μέχρι και τις 18/07..." - Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη τα ζώδια αυτό το καλοκαίρι; Η MagicF’Ariel προειδοποιεί

Η εμφάνισή της θα φέρει χαρά και ελπίδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αν και το φετινό καλοκαίρι, είναι μυστήριο από άποψη αστρολογική, αλλάζει το σύμπαν, οι πλανήτες γυρίζουν ανάδρομοι, οι «συναντήσεις» μεταξύ τους προκαλούν τα απίστευτα, η Αφροδίτη μπορεί να κάνει το θαύμα της, τα μαγικά της και να εμφανίζει μετά από κάθε μπόρα ένα ουράνιο τόξο, να επιμένει πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Η Αφροδίτη μέχρι και τις 18/07 βρίσκεται στους Διδύμους. Καλοκαιρινή η διάθεσή της, παιχνιδιάρικη, ξεσηκώνει κυρίως τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, για φλερτ, βουτιές και νυχτοπερπατήματα!

Βέβαια, στις 13/07 κάνει εμφάνιση παράξενη ο Κρόνος, στη βεράντα της Θεάς Αφροδίτης και της ζητάει να συνεργαστούν! Είναι μια μέρα που κάποιοι θα πάρουν την απόφαση ενός γάμου! Ή της συμβίωσης. Ή ενός παιδιού! Η ζωή αλλάζει και οι σχέσεις θέλουν τροφή, μέσα από τις πράξεις και τα όμορφα τα συναισθήματα.

Και εμφανίζεται ο Ποσειδώνας, ακριβώς την επόμενη ημέρα 14/07, στην παραλία της Αφροδίτης και της ζητάει μια χάρη! Τα γαλαζοπράσινα νερά την τυφλώνουν, τη ζαλίζουν και κάπως έτσι δε φέρνει καμία αντίρρηση! Ότι θέλει ο Ποσειδώνας μας.. Τα σίγουρα, δεν είναι και τόσο σίγουρα, μήπως κάποιος βιάζεται εδώ πέρα; Η Αφροδίτη δε πρέπει να επιτρέψει στο εκδηλωθούν φανερά οι απόψεις και τα συναισθήματα. Γιατί ο Ποσειδώνας φέρνει τις δεύτερες σκέψεις; Η θάλασσα δεν είναι πάντα γαλάζια. Υπάρχει και το βαθύ μπλε.. Οι αποχρώσεις αμέτρητες, τα βάθη άγνωστα! Ποιος θα βουτήξει πρώτος;

Μετά τις 19/07 η Αφροδίτη πια στον Καρκίνο. Μέρες που αρκετοί ασχολούνται με το σπίτι τους, με την οικογένειά τους, με τις καλοκαιρινές τις διακοπές. Όχι δεν είναι εύκολο, αντιθέτως θα χρειαστεί ψυχραιμία, γιατί αμέτρητες απόψεις και ενοχλητικές συμπεριφορές, προκαλούν εντάσεις και λίγα λέω!

Ο Δίας στις 25/07 μπορεί να... διαβάστε την συνέχεια στη MagicF' Ariel!