Προβλήματα για ένα συγκεκριμένο ζώδιο - "Καμπανάκι" από τον Κώστα Λεφάκη για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Προβλήματα για ένα συγκεκριμένο ζώδιο -

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Πέμπτης 14/7 ο Κώστας Λεφάκης, όπως έκανε νωρίτερα και η Λίτσα Πατέρα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 14/7

Κριός

Πολλά από όσα σας αφορούν θα δείξουν την πραγματική τους φύση και θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε απόψεις, ενέργειες, ακόμη και αισθήματα.

Ταύρος

Στα οικονομικά σας, όσο και αν η κατάσταση φαίνεται στάσιμη, θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης και μάλιστα όχι πρόσκαιρης. Χαρείτε τη μέρα και μην προβληματίζεστε άδικα!

Δίδυμοι

Αισθηματικά η μέρα παρουσιάζει ενδιαφέρον γι αυτό, φροντίστε να μην αφήνετε τη διάθεσή σας να επηρεάζεται από τα πολύπλοκα θέματα της καθημερινότητας.

Καρκίνος

Φροντίστε να περάσετε σαφή μηνύματα προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε την σταθερότητα από την αβεβαιότητα. Αυτό σημαίνει διπλωματία και υπομονή.

Λέων

Είναι μια κρίσιμη περίοδος η οποία θα σας αναγκάσει να επιστρατεύσετε κάθε ουσιαστική σας ιδιότητα για να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να συνεχίσετε την ανοδική σας πορεία, μέσα από αντιξοότητες και υπερβάσεις.

Παρθένος

Τομέας δράσης τα αισθηματικά όπου, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι, θα έχετε πολλά να πείτε και πολλά περισσότερα να κάνετε, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας, την καλή σας διάθεση και την αισιοδοξία σας.

Ζυγός

Η μέρα δεν αποκλείει εντάσεις στα πρακτικά και καθημερινά σας θέματα, με εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν και με απρόοπτα που μπερδεύονται στα πόδια σας.

Σκορπιός

Αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αν ξεπεράσετε κάποιους σκοπέλους της σχέσης σας και αν δώσετε λύσεις σε πρακτικά θέματα που σας παιδεύουν καιρό, τότε μπορείτε να θεωρηθείτε από τους ουσιαστικά ευνοημένους της περιόδου

Τοξότης

Οι άλλοι έχουν τα δικά τους θέματα και δεν προβλέπεται να σας προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως

Η επαγγελματική σας ταυτότητα και υπευθυνότητα σας αναγκάζει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και να δώσετε προσοχή σε ότι δεν θέλετε να χάσετε.

Υδροχόος

Μπορείτε να ενεργήσετε διαφορετικά για να πραγματοποιήσετε όσα οραματιστήκατε και να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας.

Ιχθύες

Η μέρα σας ωθεί σε σοβαρή και συστηματική εργασία, επιμονή και διαρκή επαγρύπνηση. Έχετε κάθε λόγο να αισιοδοξείτε έστω και αν η εβδομάδα φέρνει σημαντική αναστάτωση στην καθημερινότητά σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 14/7

Αν ο πρώην σου ανήκει σε αυτά τα ζώδια, τότε δεν πρέπει να γυρίσεις πίσω

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γνωστό το πόσο εκδικητικός είναι, οπότε μη νομίζεις ότι ξέχασε τι συνέβη μεταξύ σας. Θα σε κάνει να κλάψεις με μαύρο δάκρυ, απλά και μόνο για να το ευχαριστηθεί και να πάρει πίσω το αίμα του.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό ο άντρας Κριός να έχει βρει ήδη την επόμενη, καθώς είναι ζώδιο που βιάζεται να πάει παρακάτω. Γενικά οι Κριοί ξενερώνουν πολύ εύκολα, τους αρέσει το καινούργιο και το διαφορετικό, άρα αν πας να τους πλησιάσεις ξανά κατά πάσα πιθανότητα θα φας χυλόπιτα και δεν αξίζει να κλάψεις δυο φορές για το ίδιο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σαν τον Κριό, αν φύγει από μια σχέση δεν γυρνάει ξανά πίσω. Θέλει να έχει νέες περιπέτειες και πιστεύει ότι αν δεν σας βγήκε από την αρχή, τότε δεν έχει νόημα για δεύτερες ευκαιρίες. Οπότε πιθανότατα να έχει πάει παρακάτω, όταν τον αναζητήσεις ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν τα πάει καλά με το παρελθόν και αν μπεις στην κατηγορία των πρώην για εκείνον, τότε θα μείνεις εκεί. Δεν του αρέσει να γυρίζει στα παλιά, θέλει να πηγαίνει παρακάτω και να ζει νέες, ενθουσιώδεις καταστάσεις, να κάνει νέα όνειρα και να κοιτάζει μπροστά. Αν προσπαθήσεις να γυρίσεις, τότε ίσως να σε κάνει φίλη του, που είναι ακόμα πιο άβολο από το να αδιαφορήσει.

Πηγή: Pink.gr