Πανσέληνος του Ελαφιού: Ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου - Αυτά τα 3 ζώδια επηρεάζει μέχρι τον Αύγουστο

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά κάνε τον σταυρό σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανσέληνος του Ελαφιού: Ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου - Αυτά τα 3 ζώδια επηρεάζει μέχρι τον Αύγουστο

Σήμερα 15/7 τα πράγματα μπορεί να κυλήσουν ομαλά για τους περισσότερους (δείτε εδώ αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις) αλλά σίγουρα όχι για τα παρακάτω 3 ζώδια που έχουν αρχίσει ήδη να επηρεάζονται από την πανσέληνο του ελαφιού που συνέβη πριν από 2 μέρες.

Πώς επηρεάζονται Καρκίνος - Αιγόκερως και Υδροχόος

Καρκίνος

Όλα θα γίνουν πολύ έντονα στις στενές σας σχέσεις τώρα που η πανσέληνος ταρακούνησε τον έκτο οίκο των συνεργασιών σας. Έχετε μάθει να προσθέτετε αξία στη ρουτίνα σας αντί να αποσύρεστε στο καβούκι σας, αλλά αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας δώσει έμπνευση για το πώς να φέρετε κάποια σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή πανσέληνο, επειδή συμβαίνει κατά τη διάρκεια έκλειψης. Ο Καρκίνος θα επηρεαστεί πλήρως από αυτή τη νέα σελήνη, πράγμα λογικό αφού βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η νέα σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας. Οι αντιθέσεις γενικά οδηγούν σε εξισορροπητικές πράξεις, οπότε η επίλυση των συναισθημάτων με πράξεις θα είναι απαραίτητη.

Αιγόκερως

Ο πλανητικός σας κυβερνήτης Κρόνος είναι ανάδρομος στον ανέμελο Υδροχόο, πράγμα που σημαίνει ότι η πανσέληνος του Ιουλίου πέφτει στο ζώδιό σας και ο πλανητικός σας κυβερνήτης Κρόνος είναι ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις δύσκολα θέματα αυτοπειθαρχίας και εγκατάλειψης παλιών πεποιθήσεων, απαιτώντας να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Οι Αιγόκεροι είναι πιο πιθανό να έχουν διεξοδικές έρευνες για τους τελευταίους έξι μήνες της ζωής τους. Θα είναι συναισθηματικά εύθραυστοι, ωστόσο μπορούν να εμπιστευτούν την πανσέληνο, αφού σίγουρα θα φωτιστεί αυτό που πρέπει να αλλάξει.

Υδροχόος

Η πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί να σας βάλει σε μια στοχαστική διάθεση, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο μόνοι από ό,τι συνήθως. Έχει επίσης να κάνει με το πώς η προσωπική σας ζωή αντανακλά στην επαγγελματική σας φήμη. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με τα υποσυνείδητά σας ζητήματα και να ταιριάξετε τον σκιώδη εαυτό σας με τη δημόσια εικόνα σας.

Αυτή η Σελήνη ενεργοποιεί τους Υδροχόους, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται τώρα στο ζώδιο του οίκου τους. Μπορεί να υπάρξουν δομικές προσαρμογές στο υποσυνείδητο ως αποτέλεσμα της σύνδεσης της Σελήνης με τον Πλούτωνα.

Πότε περιμένουμε την τελευταία πανσέληνο

Οι δύο τελευταίες υπερπανσέληνοι ήταν το «Φεγγάρι της Φράουλας» τον Ιούνιο και το «Φεγγάρι των λουλουδιών» τον Μαΐο, η οποία συνοδεύτηκε από μια ολική έκλειψη της Σελήνης. Το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» στις 11 Αυγούστου θα είναι η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους, σύμφωνα με το Farmer’s Almanac.

Σύμφωνα πάντα με το Almanac, η φυλή Algonquin που έζησε στη Βόρεια Αμερική ονόμασε την πανσέληνο του Ιουλίου «Φεγγάρι του Ελαφιού», επειδή τα κέρατα των αρσενικών ελαφιών βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με τη NASA, η πανσέληνος του Ιουλίου είναι επίσης γνωστή ως «Πανσέληνος του Κεραυνού», λόγω των συχνών καταιγίδων που εκδηλώνονται στις αρχές του καλοκαιριού.