Ευχάριστη ανακοίνωση από την Λίτσα Πατέρα - Τέσσερα ζώδια πρέπει να...

Έγινε γνωστό πως...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευχάριστη ανακοίνωση από την Λίτσα Πατέρα - Τέσσερα ζώδια πρέπει να...

Η Λίτσα Πατέρα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα. Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής 17/7 η η ίδια δημοσίευσε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της. Δείτε επίσης εδώ την σημαντική πρόωλεψη του Λεφάκη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν πολλά… τα οποία θέλετε να κρύψετε ή υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Φίλοι όμως βοηθούν τις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλοί μπορεί να έχετε σημαντικά διλήμματα με την όψη Ερμή-Πλούτωνα. Φίλοι ή αγαπημένα πρόσωπα όμως σας βοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να φτάσετε στους στόχους σας, όμως αποφύγετε λαθεμένες εκτιμήσεις και απατηλές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως και αν διαγράφεται η πορεία σας, την περίοδο αυτή ανοίγονται νέοι δρόμοι και στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Κάτι περίεργο νιώθετε ή ζείτε την περίοδο αυτή! Τόσο τα οικονομικά, όσο και τα συναισθηματικά ίσως σας παιδεύουν, με την δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί η εργασία (υγεία) να σας απασχολεί, όμως θα σας απασχολήσουν σοβαρά σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Στον χώρο της εργασίας (υγεία) θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Προσπαθήστε να διακρίνετε το σωστό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στους ονειροπόλους Ιχθύς δημιουργεί ένα ελπιδοφόρο κλίμα στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή στις επιλογές σας με την δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα εξακολουθήσετε να ασχολείστε με την οικογενειακή σας ζωή, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες στην καθημερινή σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει την περίοδο αυτή να… αφεθείτε στην τύχη η οποία υπόσχεται πολλά για εσάς. Συναντήσεις, επαφές, γνωριμίες φέρνει η Σελήνη στους Ιχθύς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας την περίοδο αυτή. Όμως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας...

ΙΧΘΥΕΣ

Την περίοδο αυτή ίσως θα πρέπει να αφεθείτε στα χέρια της τύχης… αρκεί να μην παρασυρθείτε στο… άγνωστο.

Πανσέληνος του Ελαφιού: Ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου

Καρκίνος

Όλα θα γίνουν πολύ έντονα στις στενές σας σχέσεις τώρα που η πανσέληνος ταρακούνησε τον έκτο οίκο των συνεργασιών σας. Έχετε μάθει να προσθέτετε αξία στη ρουτίνα σας αντί να αποσύρεστε στο καβούκι σας, αλλά αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας δώσει έμπνευση για το πώς να φέρετε κάποια σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή πανσέληνο, επειδή συμβαίνει κατά τη διάρκεια έκλειψης. Ο Καρκίνος θα επηρεαστεί πλήρως από αυτή τη νέα σελήνη, πράγμα λογικό αφού βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η νέα σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας. Οι αντιθέσεις γενικά οδηγούν σε εξισορροπητικές πράξεις, οπότε η επίλυση των συναισθημάτων με πράξεις θα είναι απαραίτητη.

Αιγόκερως

Ο πλανητικός σας κυβερνήτης Κρόνος είναι ανάδρομος στον ανέμελο Υδροχόο, πράγμα που σημαίνει ότι η πανσέληνος του Ιουλίου πέφτει στο ζώδιό σας και ο πλανητικός σας κυβερνήτης Κρόνος είναι ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις δύσκολα θέματα αυτοπειθαρχίας και εγκατάλειψης παλιών πεποιθήσεων, απαιτώντας να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Οι Αιγόκεροι είναι πιο πιθανό να έχουν διεξοδικές έρευνες για τους τελευταίους έξι μήνες της ζωής τους. Θα είναι συναισθηματικά εύθραυστοι, ωστόσο μπορούν να εμπιστευτούν την πανσέληνο, αφού σίγουρα θα φωτιστεί αυτό που πρέπει να αλλάξει.

Υδροχόος

Η πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί να σας βάλει σε μια στοχαστική διάθεση, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο μόνοι από ό,τι συνήθως. Έχει επίσης να κάνει με το πώς η προσωπική σας ζωή αντανακλά στην επαγγελματική σας φήμη. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με τα υποσυνείδητά σας ζητήματα και να ταιριάξετε τον σκιώδη εαυτό σας με τη δημόσια εικόνα σας.

Αυτή η Σελήνη ενεργοποιεί τους Υδροχόους, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται τώρα στο ζώδιο του οίκου τους. Μπορεί να υπάρξουν δομικές προσαρμογές στο υποσυνείδητο ως αποτέλεσμα της σύνδεσης της Σελήνης με τον Πλούτωνα.

Πότε περιμένουμε την τελευταία πανσέληνο

Οι δύο τελευταίες υπερπανσέληνοι ήταν το «Φεγγάρι της Φράουλας» τον Ιούνιο και το «Φεγγάρι των λουλουδιών» τον Μαΐο, η οποία συνοδεύτηκε από μια ολική έκλειψη της Σελήνης. Το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» στις 11 Αυγούστου θα είναι η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους, σύμφωνα με το Farmer’s Almanac.

Σύμφωνα πάντα με το Almanac, η φυλή Algonquin που έζησε στη Βόρεια Αμερική ονόμασε την πανσέληνο του Ιουλίου «Φεγγάρι του Ελαφιού», επειδή τα κέρατα των αρσενικών ελαφιών βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με τη NASA, η πανσέληνος του Ιουλίου είναι επίσης γνωστή ως «Πανσέληνος του Κεραυνού», λόγω των συχνών καταιγίδων που εκδηλώνονται στις αρχές του καλοκαιριού.