Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου ενώ ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε πως ξεκινά μια νέα εποχή για μερικά ζώδια.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 20 Ιουλίου

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα να αναμένεις αρκετές δυσκολίες και αβεβαιότητες όσον αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Μην πιέζεις καταστάσεις αλλά και μην αφήσεις πρόσωπα παρελθοντικά να σε παρασύρουν και να πληγωθείς! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι η υλική και συναισθηματική σταθερότητα!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα η ορμητικότητα, η επιβλητικότητα και η απολυτότητα σου, σε παρασύρει σε λάθος επικοινωνιακές προσεγγίσεις! Μίλα λιγότερο και άκου περισσότερο, αν θες να αποφύγεις απώλειες. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να διατηρείς ισορροπίες και να απολαύσεις στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα έρχονται οικονομικές δυσκολίες και εσύ χαρακτηρίζεσαι από απληστία και σύγχυση. Στις αισθηματικές σου σχέσεις ο απαιτητικός σου και καταπιεστικός σου χαρακτήρας, φέρνει κόντρες! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να κλείσεις κύκλους που σε έχουν ταλαιπωρήσει!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα επικρατεί στην καθημερινότητά σου η οργή, ο εγωισμός και η προσπάθεια επικράτησης! Προσπάθησε να αποφύγεις τις λάθος συμπεριφορές που θα γυρίσουν κατά σου! Όχι στην πονηριά και όχι στις κόντρες χωρίς λόγο! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να μιλήσεις με ένα φιλικό πρόσωπο που ξέρεις πως θα σε νιώσει!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μην υπομένεις υποτακτικά δυσκολίες χωρίς να τις αντιμετωπίζεις ουσιαστικά! Το άγχος και η συγκαλυμμένη εχθρότητα σε βασανίζουν. Πες όχι στις παράνομες ερωτικές σχέσεις. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να έχεις διάκριση επαγγελματική, δίνεις την ψυχή σου για την ανέλιξη και πρόοδο σου! Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μην αμύνεσαι με σκληρή αντιμετώπιση, πληγώνοντας τους φίλους σου, απλά για να επικρατήσεις. Πες όχι στις επιθετικές προκλητικές συμπεριφορές, ο έρωτας σε αναμορφώνει και σου δίνει δύναμη! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να δραπετεύσεις από ότι σε καταπιέζει!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα οι ραδιουργίες, οι πονηριές και οι δολοπλοκίες, μόνο καταστροφικές συνέπειες θα έχουν για την καριέρα σου! Μην παρασύρεσαι από το επαγγελματικό σου πάθος σε συγκρούσεις ή ανήθικες συμπεριφορές που σε εκθέτουν! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να ανοίξεις την ψυχή σου και να μοιραστείς τα πιο βαθιά μυστικά, μόνο στο άτομο που έχεις τυφλή εμπιστοσύνη!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάποια γεγονότα και συμπεριφορές απειλούν την ανεξαρτησία σου, σε εξοργίζουν και προκαλούν τις άσχημες αντιδράσεις σου! Μην χάνεις τον αυτοέλεγχο σου και πρόσεξε πολύ επαφές και μετακινήσεις! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να τονωθεί η συντροφικότητα!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα η καχυποψία σου, σε παρακινεί σε λάθος συμπεριφορές στον έρωτα. Πέφτεις σε λάθη ερωτικά αλλά και οικονομικά. Μην γίνεσαι σκληρός και πονηρός! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να επέλθει η ισορροπία στο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μην υπερτιμάς τη δύναμη και το μυαλό σου και μην προσπαθείς να επιβληθείς με λάθος συμπεριφορές στον συντροφικό τομέα! Όχι στις παράνομες ερωτικές επιλογές! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να αφιερώσεις στιγμές για έρωτα, απόλαυση, διασκέδαση στοιχεία που σου έχουν λείψει!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα η καθημερινότητα σου, σε πιέζει. Μην διογκώνεις τους φόβους σου που αφορούν εργασία ή ευεξία, γιατί οι έντονες αντιδράσεις σου, θα γυρίσουν κατά σου! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια ή με ανθρώπους που είναι οικείοι και μαζί τους σε συνδέει η αλληλοκατανόηση!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα ζητάς την ερωτική επιβεβαίωση με τον πιο χειρότερο τρόπο! Οι παθιασμένες λάθος σχέσεις και ο εγωισμός σου, θα γυρίσουν εναντίον σου! Μην πιέζεις καταστάσεις! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να εκφραστείς, να μιλήσεις, να συμφωνήσεις και να προχωρήσεις ζητήματα επικοινωνιών.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 20 Ιουλίου

Τα ζώδια που θα έχουν εκπλήξεις στα οικονομικά τους αυτή την εβδομάδα

ΚΡΙΌΣ

Ο Κριός είναι ο τυχερός της εβδομάδας. Μια απρόσμενη έξτρα δουλειά για κάποιους, ένα μικρό αλλά σεβαστό ποσό σε λαχείο ή ακόμα κι ένα 50ρικο που θα βρει στο δρόμο θα αναπτερώσουν το ηθικό του, αλλά κυρίως την τσέπη του.

ΛΈΩΝ

Δυστυχώς, για τον Λέοντα τα πράγματα δε θα πάνε τόσο καλά, αφού μια επαγγελματική αποτυχία θα ρίξει το budget του σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Θα είναι σίγουρα γερό χτύπημα στο στομάχι και στην τσέπη, αλλά μια προσωπικότητα με ηγετικές ικανότητες και αυτοπεποίθηση σαν του Λέοντα δε θα αργήσει να βρει τα πατήματά της.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Όπως και ο Λέων, έτσι κι ο Σκορπιός θα έχει δύσκολη εβδομάδα όσον αφορά τα οικονομικά. Ο Σκορπιός, παρότι σίγουρος για τον εαυτό του πάντα, μια λανθασμένη κίνηση στα επαγγελματικά θα του κάνει ζημιά στο πορτοφόλι, η οποία θα αργήσει να διορθωθεί, αλλά θα διορθωθεί.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Τυχερός κι ο Υδροχόος, ο οποίος θα δει τους κόπους του να ανταμείβονται αυτή την εβδομάδα στη δουλειά, με μια καλή αύξηση ή ένα γερό bonus. Keep up the good work και θα έρθουν και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Πηγή: pink.gr