Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουλίου ενώ από τη μεριά του ο Κώστας Λεφάκης έφερε ευχάριστα νέα για τρία ζώδια για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 28 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και αυτό θα φέρει υπέροχες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε δουλέψει πολύ και αγωνιστήκατε για να φτάσετε ως εδώ! Μη χαλάτε τα πάντα για ένα πείσμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ταμπέλα είναι περιττή για εσάς όταν είστε με κάποιον και περνάτε καλά. Θα ήταν όμως όλα καλύτερα αν κάπως οριοθετούσατε μια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους εν σχέση και με πολλά προβλήματα, η μέρα θα βοηθήσει για να αποκαταστήσει τις εντάσεις της εpωτικής σας ζωής!

ΛΕΩΝ

Ίσως ένα ταξίδι να σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σας. Κανονίστε το μόλις είναι εφικτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι επόμενες αλλαγές που θα κάνετε θα έχουν ευτυχή έκβαση;

ΖΥΓΟΣ

Μια καλή σχέση μπορεί να διανθιστεί με πρόσθετες εκπλήξεις!

Προβλέψεις ζωδίων 28 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γάμος, απόγονος, ή και πιο σταθερός δεσμός, ευνοούνται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί σας θα μπορεί να σας προσφέρει την εpωτική αρμονία που επιζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκτιμήστε περισσότερο το χρόνο, τα χρήματα, τις σημαντικές σχέσεις που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μια χαλαρή σχέση, θα πρέπει να απολαύσετε τη διαδρομή - όμως θα ήταν καλό να οικοδομείτε στοιχεία που θα έχουν διάρκεια!

ΙΧΘΕΙΣ

Αν νιώθετε ανασφάλεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διώξετε όσο πιο πολλούς... ασαφείς παράγοντες μπορείτε, από τους καίριους τομείς της ζωής σας!

Πηγή: e-radio.gr

Κάποια ζώδια θα ερωτευτούν σφόδρα αυτό το καλοκαίρι

ΚΑΡΚΊΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΊΟΥ - 22 ΙΟΥΛΊΟΥ)

Παρά το γεγονός ότι είναι ζώδιο του νερού, το ζώδιό σας ξεκινά την πιο καυτή εποχή του χρόνου, κάνοντας αυτή την εποχή να ασχολείται αποκλειστικά με εσάς, Καρκίνε. Το θερινό ηλιοστάσιο θα αναδείξει την αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σας, ενώ ταυτόχρονα θα ρίξει φως στις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα στις 28 Ιουνίου, καθώς η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον έβδομο οίκο σας.

Καλείστε να μάθετε πώς να φροντίζετε τους άλλους χωρίς να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες τώρα, οπότε γύρω από την πανσέληνο φροντίστε να αξιολογήσετε πώς σας εξυπηρετούν οι σχέσεις σας, όχι μόνο το αντίστροφο.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ - 19 ΙΑΟΥΑΡΊΟΥ)

Καθώς το θερινό ηλιοστάσιο φωτίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας στις 21 Ιουνίου, οι ρομαντικές σας προσπάθειες θα μπουν στο επίκεντρο.

Αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας με τους άλλους. Έχετε την τάση να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας αλλά οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι υπάρχει ακριβώς μέσα από την πανοπλία σας. Αφήστε αυτό το καλοκαίρι να είναι μια περίοδος όπου θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να είστε ευάλωτοι και να ερωτευτείτε!

ΙΧΘΎΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ-20 ΜΑΡΤΊΟΥ)

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον πέμπτο οίκο της οικειότητας και της δημιουργικής έκφρασης, φέρνοντας φρέσκια, συναρπαστική νέα ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Είστε το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να έχει ένα καυτό καλοκαίρι, αν και μπορεί μια σχέση να μην διαρκέσει απαραίτητα για πάντα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγκαλιάσει το διασκεδαστικό, χαλαρό κομμάτι της γνωριμίας με κάποιον νέο χωρίς καμία προσδοκία. Ως ζώδιο του νερού, αναζητάτε συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις σας με τους άλλους και τώρα που η εποχή του Καρκίνου είναι εδώ, σίγουρα θα είστε σε θέση να εμπλακείτε περισσότερο συναισθηματικά.

Pink.gr