Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου (δείτε εδώ ποια ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα).

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Δώστε φωνή στις δικές σας θέσεις αλλά με ευγένεια και ηρεμία…

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόσφατη ένταση στην ερωτική σας ζωή θα κατασταλάξει σήμερα, αλλά όχι με τη μία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα διαυγές όραμα θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στη συνειδητοποίηση των ρομαντικών σας στόχων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να φροντίσετε σήμερα, για αυτό μην σπαταλήσετε χρόνο προσπαθώντας να εξηγήσετε στο άλλο σας μισό τη διαδικασία.

Προβλέψεις ζωδίων 29/7

ΛΕΩΝ

Μην διστάσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας, εμπιστευτείτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι απαιτήσεις της δουλειάς και της οικογένειας, δεν σας άφησαν ούτε μια στιγμή για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας που ανεβαίνει, υποστηρίζεται από τους συνεργάτες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι για το μέλλον σήμερα, ακόμα και αν δεν μπορέσετε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή για στρατηγική και ουσιαστική δικτύωση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα θέλουν να ακυρώσετε κάθε πιεστική υποχρέωση και απελευθερωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι πολύ δύσκολο σήμερα να δώσετε βάση στα πιο σημαντικά γεγονότα.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάθε προσέγγισή σας αυξάνει τις προοπτικές της επιτυχίας!

Πηγή: e-radio.gr

Τα 5 ζώδια που θα δουν αλλαγές στη ζωή τους από αυτή την εβδομάδα

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και, αν τα πράγματα φαίνονταν περίεργα στην αρχή του μήνα, μην αποθαρρύνεστε. Τώρα, το αστροσκηνικό θα ρίξει φως σε όλα! Πιστεύετε πραγματικά ότι αισθάνεστε ότι ζείτε τη ζωή στο έπακρο; Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να ζήσετε, αλλά διστάζετε να πάρετε το απαραίτητο ρίσκο; Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και μην φοβάστε να αφεθείτε στην ευτυχία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να είσαι παραγωγικός τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, και αυτό είναι που προσπαθείτε κάτω από τους συναισθηματικά φορτισμένους ουρανούς του Ιουλίου. Είτε πρόκειται για την επιθυμία να αλλάξετε τα πράγματα στη ρουτίνα σας, είτε απλώς εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές σας μέρες, υπάρχει ανάγκη να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή. Η ζωή σας παρουσιάζει ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να συνεργαστείτε και να κατακτήσετε μια νέα δεξιότητα. Αυτό, φυσικά, πηγαίνει χέρι-χέρι με την ευημερία σας, καθώς τρέφετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας!

ΖΥΓΟΣ

Το να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή είναι σχεδόν αναπόφευκτο όταν βρίσκεστε στη μέση της δημιουργίας μιας κάποιας σταθερότητας, οπότε μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας. Αν και, ακόμη και όταν αντιμετωπίζετε ανεξέλεγκτες συνθήκες, είναι σημαντικό για εσάς να είστε διεκδικητικοί, σίγουροι και ριψοκίνδυνοι, παρά το αν αυτή η νέα εκδοχή σας βρίσκει ή όχι συμμάχους. Η σχέση που μοιράζεστε με τους ανωτέρους σας θα είναι επίσης στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Επαναφορτίστε την ενέργειά σας. Μην μπερδεύεστε - η αρχή του Ιουλίου ήταν βέβαιο ότι θα προκαλέσει αρκετή ανησυχία, αλλά αυτό ήταν, πέρασε. Είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, γι' αυτό δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο σημαντικό είναι για εσάς να παραμείνετε προσγειωμένοι και ξεκάθαροι. Είναι επίσης η ιδανική περίοδος γεμάτη ευκαιρίες για ταξίδια, διαλογισμό και συναντήσεις οπότε μην κλείνεστε εντελώς στον κόσμο σας! Εξάλλου, η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκίνησε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν η αρχή του Ιουλίου ήταν λίγο δύσκολη, μην αφήσετε κάτι τέτοιο να εκτροχιάσει τα σχέδιά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, ενώ άλλοι από εσάς υποστηρίζουν έναν σημαντικό άλλο κατά τη διάρκεια των δικών τους προκλήσεων σταδιοδρομίας. Θυμηθείτε, ετοιμάζεστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να αναδιαρθρώσετε τα πάντα, από τη δημόσια εικόνα σας μέχρι την αίσθηση της εξουσίας σας. Και μαζί με αυτό, έρχεται μεγάλη αντοχή και υπευθυνότητα. Είστε απίστευτα επίμονοι! Μερικοί από εσάς μπορεί να ωφεληθούν από μια νέα καριέρα, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά σας, οπότε μην φοβάστε να αναλάβετε τα απαραίτητα ρίσκα.

Πηγή: pink.gr