Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Δεν ξεκινά καλά ο Αύγουστος για 4 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης κρούει τον κώδωνα για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Δεν ξεκινά καλά ο Αύγουστος για 4 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης κρούει τον κώδωνα για τους...
Ζώδια 01.08.2022 11:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας 1/8 ο Κώστας Λεφάκης, ενώ το ίδιο έκανε νωρίτερα και η Λίτσα Πατέρα μέσα από τα social media.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 1/8

Κριός

Η αμέλειά των άλλων στα πρακτικά θέματα μπορεί να σας εκνευρίσει και να κάνετε παρατηρήσεις τις οποίες δεν αντέχουν, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι διαφωνίες.

Ταύρος

Ο νέος μήνας φαντάζει αρκετά ερωτικός για εσάς. Όσοι μπορείτε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι, θα σας ήταν πολύ ωφέλιμο.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία ήταν πάντα ένα ζήτημα στο οποίο έχετε ισχύ. Ο σύντροφός σας αυτήν την περίοδο όμως θεωρεί ότι δεν ανταποκρίνεστε θετικά στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του.

Καρκίνος

Μια σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σε βάθος χρόνου, χρειάζεται υποστήριξη και υπομονή. Φροντίστε ώστε ο καθένας στο περιβάλλον σας να διατηρήσει το ρόλο του..

Λέων

Υπάρχουν αρκετές αιτίες σύγκρουσης, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Οικονομικά, αντίθετα με ότι πιστεύετε, οι συγκρούσεις βελτιώνουν κάποια τρέχοντα ζητήματα.

Παρθένος

Ένας τυπικός μήνας, για ανθρώπους που αποφεύγουν τις εξάρσεις και τις διαφωνίες. Πάντως δεν θα αποφύγετε εκπλήξεις από τον σύντροφό σας τον οποίο δεν πρέπει να τον θεωρείτε και τόσο προβλέψιμο.

Ζυγός

Μια μέρα που θα σας ταλαιπωρήσουν οι άλλοι. Καλύτερα να αρκεστείτε σε αυτά που έχετε για αυτόν τον μήνα και βλέπουμε!

Σκορπιός

Οι αντιθέσεις δημιουργούν σημαντικές εξαρτήσεις. Ο μήνας είναι ποικίλος και θα αλλάξει αρκετές φορές το πρόγραμμα. Αν είστε σε διακοπές επωφεληθείτε από το χρόνο ξεκούρασης που διαθέτετε.

Τοξότης

Είστε πολύ πιεσμένοι από υποθέσεις τρίτων και ανάγκες δικών σας ανθρώπων. Τακτοποιήστε τα θέματά σας πριν φύγετε για διακοπές.

Αιγόκερως

Ένας θετικός και ανθεκτικός συνδυασμός ανθρώπων και εργασιών. Το θέμα είναι να αποφασίσετε και να μην κωλυσιεργείτε με αυτά που θέλετε να κάνετε.

Υδροχόος

Σε μια σημαντική σχέση διατηρήστε ο καθένας την αυτονομία του. Η εποχή δεν ενδείκνυται για αντιζηλίες και αντιπαραθέσεις, καθώς κάποιες ισορροπίες είναι πολύ κρίσιμο να διατηρηθούν.

Ιχθύες

Αποφύγετε να θίξετε σημαντικά ζητήματα αυτόν τον μήνα. Ασχοληθείτε με τις δικές σας τρέχουσες υποθέσεις και μην ασκείτε πιέσεις. Ένας δικός σας άνθρωπος επιβεβαιώνει τα αισθήματά του απέναντί σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 1/8

Πηγή: elle.gr

Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να σας πείσουν εύκολα για τα πάντα

Δίδυμοι

Οι άρχοντες της επικοινωνίας δεν θα μπορούσαν παρά να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Σκεφτείτε πως οι Δίδυμοι είναι εκείνο το 5 ετών ανιψάκι σας, το οποίο δεν δέχεται το «όχι» ως απάντηση. Για κάθε άρνηση που δέχονται, έχουν δεκάδες αντεπιχειρήματα. Στο τέλος, θα καταφέρουν με την επιμονή και το λέγειν τους να κερδίσουν κάθε συζήτηση και να κάνουν αυτό που θέλουν.

Παρθένος

Σε αντίθεση με τους Διδύμους ή τους Ζυγούς (είναι το τρίτο ζώδιο της λίστας), οι Παρθένοι βάζουν μπροστά από όλα τη λογική. Αν θέλετε να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά, πάρτε τη συμβουλή τους για το τι πρέπει να πείτε. Αναρωτιέστε αν θα έπρεπε να μετακομίσετε; Η Παρθένος φίλη σας έχει ήδη έτοιμη τη λίστα με τα υπέρ και τα κατά αυτής της κίνησης. Αντί να σας κολακεύουν ή να σας ρίχνουν στο φιλότιμο, οι Παρθένοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για τα πάντα με χειροπιαστά επιχειρήματα και παραδείγματα. Και θα το καταφέρουν!

Ζυγός

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να πουλήσει πάγο στον Βόρειο Πόλο και να βγάλει μεγάλο κέρδος, αυτός θα άνηκε στο ζώδιο του Ζυγού. Οι Ζυγοί ξέρουν τι πρέπει να πουν και πότε, για να περάσει το δικό τους. Η ανάγκη τους για ισορροπία και δικαιοσύνη ηρεμεί ακόμα και τους πιο αντιδραστικούς και γκρινιάρηδες. Είναι δύσκολο να τους κρατήσει κάποιος μούτρα για πολύ, αφού με τη γοητεία και τη φιλική προσωπικότητά τους, μπορούν να μας πείσουν για τα πάντα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αναταράξεις και ανατροπές! Συναγερμός από την Λίτσα Πατέρα λόγω...

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 1η Αυγούστου

Share