Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Προβλήματα και μπλεξίματα για 1 ζώδιο - Ποιους προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Προβλήματα και μπλεξίματα για 1 ζώδιο - Ποιους προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης
Ζώδια 02.08.2022 09:51
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης 2/8 ο Κώστας Λεφάκης, ενώ το ίδιο έκανε νωρίτερα και η Λίτσα Πατέρα μέσα από τα social media για όλο τον Αύγουστο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 2/8

Κριός

Συναισθηματικά η μέρα δεν είναι ικανοποιητική και ενδεχομένως η συμπεριφορά ενός ανθρώπου να σας πικράνει. Αποφύγετε να εκδηλώσετε την νευρικότητα και την παρόρμηση του χαρακτήρα σας τώρα.

Ταύρος

Η ημέρα θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και πρακτικά. Τα εξωτερικά γεγονότα καλλιεργούν ανησυχίες ή φόβους και ανασφάλειες.

Δίδυμοι

Πρέπει να υπερασπίσετε τη δουλειά σας και τα τρέχοντα συμφέροντά σας. Αποφύγετε κινήσεις που δεν ευνοούνται από το περιβάλλον.

Καρκίνος

Η μέρα είναι πιο επιεικής μαζί σας και σας δίνει αρκετές στιγμές χαράς στον αισθηματικό τομέα. Μην ζητάτε περισσότερες.

Λέων

Η ημέρα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους επηρεάζοντας όλη την γκάμα. Αποφύγετε την ανυπομονησία και τον εκνευρισμό

Παρθένος

Είναι πιθανόν ότι κάποιος θα φέρει αντιρρήσεις στην εργασία τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στωικά και προσεκτικά.

Ζυγός

Ανατροπές και αλλαγές θα δοκιμάσουν την ανοχή απέναντι σε κάποιους συνεργάτες. Μην είστε τόσο ευέξαπτοι σήμερα!

Σκορπιός

Η μέρα διατηρεί εύφλεκτο το κλίμα στο σπίτι ενώ σας επιστρατεύει σε νέους επαγγελματικούς αγώνες. Υποστηρίξτε μια καλή πρόταση!

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 2/8

Τοξότης

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με παράγοντες της εργασίας, ή με εκείνους που συνεργάζεστε σε άθληση, καθώς αυτοί θα γίνουν ασυνεπείς και αψυχολόγητοι.

Αιγόκερως

Η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, έχει επεισόδια, μικροατυχήματα και παρεξηγήσεις. Συνιστάται προσοχή σε όλα!

Υδροχόος

Η ημέρα βοηθά την ενίσχυση της αισθηματικής σας ζωής, ωστόσο κάποιες νευρικές στιγμές δεν θα λείψουν ούτε από αυτόν τον τομέα.

Ιχθύες

Προσπαθήστε να αντέξετε τις νευρικές στιγμές και να αποφύγετε ανοικτές ρήξεις με ανωτέρους προς το παρόν. Οικονομικά παραμείνετε πολύ συντηρητικοί.

Πηγή: elle.gr

Η Αφροδίτη του Αυγούστου: Προσοχή! Από 11/8 σε Καρκίνους και...

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Φτάσαμε αισίως στον Αύγουστο, ένα μήνα πολύ μυστήριο, γεμάτο από αστρολογικά μπουρίνια, να όμως που η Αφροδίτη όπως φαίνεται έχει τον χαβά της.. και εμείς μαζί της!

Και που λέτε, ο Άρης ο ζαβολιάρης, βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Ταύρου και λένε πως πλησιάζει τον Ουρανό, που βρίσκεται επίσης στον Ταύρο και αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι ένα super πικάντικο κοκτέιλ από μόνο του! Και κάπου εκεί ανάμεσα εμφανίζεται η Αφροδίτη σα την τσου-τσου.. και σώνει κάπως την κατάσταση, αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό! Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου

Share