Νέο ξεκίνημα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ευχάριστες εξελίξεις από την Λίτσα Πατέρα για 3 ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο ξεκίνημα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ευχάριστες εξελίξεις από την Λίτσα Πατέρα για 3 ζώδια

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης 9/8 η Λίτσα Πατέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ έχει μοιραστεί τις προβλέψεις του για όλη την εβδομάδα και ο Κώστας Λεφάκης.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 9/8

ΚΡΙΟΣ

Τραβάτε την προσοχή του περιβάλλοντός σας γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσετε σας να είναι μελετημένες για να μην δώσετε λαβές για σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιέσεις από τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, οικογενειακά πρόσωπα βοηθούν και στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε αρκετά έξοδα σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά παράλληλα κάποιοι άλλοι ενισχύουν το δικό σας πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά συνεχίζουν να ευνοούνται, τηρουμένων των αναλογικών, αρκεί να μην γίνεται αυτό αφορμή για περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Θετική ημέρα για την καριέρα σας, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα θα έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια βοηθητική ημέρα για την προσωπική σας ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Συζητάτε για οφειλές σας προς τρίτους και προσπαθείτε να κάνετε τα ανάλογα ώστε να ορθοποδήσετε οικονομικά. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην είστε τόσο κυκλοθυμικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε σημαντικές κινήσεις, βρίσκετε πρόσωπα που σε βοηθούν να βρείτε διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζει αρκετά βοηθητικό ενώ παράλληλα εσείς σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να κάνετε σπουδαία πράγματα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας καλεί να προετοιμάσετε μεθοδικά το επόμενο βήμα. Προσοχή σε οικονομικά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, αφού πλέον είστε σε μια φάση που αναζητάτε κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 9/8

Τα τρία πιο chill ζώδια του κύκλου για εσένα που δε θέλεις εντάσεις

Ζυγός

Δεν αντέχεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις και γενικά οι τσακωμοί και οι αντιπαραθέσεις είναι το χειρότερο του. Και αφού έχει βρει το μυστικό της ευτυχίας, ξέρει ότι πρέπει πρώτα από όλα να βρίσκει τρόπους εκτόνωσης για την ένταση του, ώστε να γλυτώσει τα μαλώματα.

Δίδυμος

Είναι το ζώδιο που εφαρμόζει πραγματικά αυτό που λέμε "go with the flow". Έχει γεννηθεί για να είναι χαλαρό και ψάχνει την ηρεμία, αλλά και την σταθερότητα, μιας και το ίδιο είναι πολύ... ασταθές. Έχει το μαγικό ταλέντο να ηρεμεί τους πάντες γύρω του και ξεχωρίζει για την θετική του στάση.

Ιχθύς

Μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητες ψυχές, αλλά γενικά είναι ψύχραιμα ζώδια και μπορούν να μένουν συγκεντρωμένοι ακόμα και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ειδικά όσον αφορά τον εκνευρισμό, επειδή είναι και άκρως εσωστρεφείς, κρατάνε τον θυμό μέσα τους, με αποτέλεσμα συχνά να βλάπτουν τον εαυτό τους.

pink.gr