Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ταύροι και ακόμη 3 ζώδια κινδυνεύουν μέχρι τέλος Αυγούστου - Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει και προειδοποιεί

Πρέπει να προσέξουν σε ορισμένους τομείς

Ταύροι και ακόμη 3 ζώδια κινδυνεύουν μέχρι τέλος Αυγούστου - Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει και προειδοποιεί
Ζώδια 10.08.2022 08:52
Από Youweekly Team

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος σχηματίζεται στις 12 του μήνα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα με την συμμετοχή της Αφροδίτης, του Άρη, του Κρόνου, του Ουρανού και του Πλούτωνα οι οποίοι σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η επιρροή της είναι έντονη και καθοριστική, ενώ η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα περίεργη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Αύγουστο

Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν ριψοκίνδυνες ενέργειες, επιθετική συμπεριφορά, ή επίδειξη δύναμης. Προβλήματα υγείας δεν πρέπει να παραμεληθούν και να μην αγνοηθούν οικονομικές εκκρεμότητες. Σε γενικότερες γραμμές πρόκειται για ένα δύσκολο διάστημα με εμφανή τα τρέχοντα παγκόσμια προβλήματα. Γεωλογικές διαταραχές και πυρκαϊές θεωρούνται πολύ πιθανές εκδοχές, όπως επίσης καρδιολογικά και κυτταρικά περιστατικά στον τομέα της υγείας. Στην Ελλάδα η κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά προβλέπεται επεισοδιακή.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, επιφανειακά φαίνεται ευχάριστη, αλλά οι συνέπειές της είναι καταιγιστικές και θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συμμετοχή του Κρόνου την κάνει σκληρή, πολλοί άνθρωποι θα πικραθούν και του Ουρανού την κάνει επιρρεπή σε ατυχήματα.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά πολλών ανθρώπων. Στις ερωτικές σχέσεις θα είναι καταλυτική. Υπάρχουν δύο εκδοχές. Θα συμβάλλει στη σύναψη σχέσεων, θα τονίσει τις έντονες συγκινήσεις και τη λίμπιντο. Οι έρωτες που γεννιούνται αυτήν την περίοδο θα είναι επεισοδιακοί και έντονοι, αλλά ταυτόχρονα είναι καταδικασμένοι σε μικρή διάρκεια, ή σε δυσκολίες που θα ακολουθήσουν μετέπειτα, ενώ τώρα είναι αφανείς. Εκείνοι όμως που θα χωρίσουν από μακρόχρονη σχέση αυτήν την περίοδο, να ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεθούν, ποτέ! Το πιο δύσκολο και το εμπόλεμο σε αυτήν την Πανσέληνο, το κάνει ο Άρης που συμμετέχει ξώφαλτσα καθώς διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και λειτουργεί σαν βόμβα και με έναν αιφνίδιο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, η καθημερινότητα θα είναι έντονη και οι ψυχαγωγικές παρορμήσεις πολύ δυνατές. Οι συνέπειες επίσης αυτής της Πανσελήνου θα βγουν κυρίως στο τέλος Οκτώβρη και αρχές Νοέμβρη, όταν οι προσεχείς εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον σταθερό σταυρό του ζωδιακού, ηλιακή και σεληνιακή, θα ενεργοποιήσουν έντονα την αρνητική πλευρά αυτής της σεληνιακής επιρροής.

Πάντως εκείνο που παρατηρείται, παρά την διαφορετική διαδοχική σειρά των φεγγαριών εφέτος, είναι η κυριαρχία μιας ασάφειας και ενός χάους, μιας απροσδιόριστης μελαγχολίας και μιας εσωστρέφειας. Αυτό οφείλεται στην παρατεταμένη δυσαρμονία Ουρανού – Κρόνου και στο κλίμα της αβεβαιότητας λόγων πανδημίας, αλλά αργότερα και πολέμου και φυσικά στην αύξηση του κόστους ζωής, που θα συνεχιστεί ακάθεκτη μέχρι το τέλος του 2024.

Όλος αυτός ο πόνος και ο ανθρώπινος προβληματισμός είναι ένα βαρύ σύννεφο, μη ορατό, που καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι μια διεργασία σπονδυλωτών αλλαγών στην ιστορία της Ανθρωπότητας και θα χρειαστούν αρκετά χρόνια μέχρι να τερματιστεί αυτή η διαδικασία. Ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και δυο παράγοντες είναι τα σωσίβια στοιχεία. Πρώτον, η προσαρμογή σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο, δεύτερον η καταπολέμηση του φόβου και τρίτον η αντικατάσταση της ελπίδας με συγκεκριμένους προορισμούς που βάζει ο καθένας από εμάς. Χρειάζεται η εποχή, αντοχή, αντίληψη και εργατικότητα. Ουσιαστικά ζούμε μια πλουτώνια εποχή , που μας θυμίζει τους μύθους του Δαμοκλή, του Τάνταλου και του Σίσυφου. Ο Δαμοκλής εκπροσωπεί τον φόβο που τον κρατάει άπραγο, ο Τάνταλος την ελπίδα ότι θα καταφέρει να πιει νερό από τη λίμνη, αλλά ο Σίσυφος που εκπροσωπεί την επαναλαμβανόμενη προσπάθεια, που οδηγεί στη λύτρωση, είναι αυτό που πρέπει να ενστερνιστούμε τώρα.

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια Τρίτη 2 Αυγούστου

Τα ζώδια που θα έχουν μικρές ερωτικές ανατροπές

ΛΈΩΝ

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή σου. Άλλωστε, η ηλιακή σου περιστροφή πραγματοποιείται από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, καθιστώντας σε πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής σεζόν! Ωστόσο, τα γενέθλιά σου δεν είναι ο μόνος λόγος που απολαμβάνεις την αγάπη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Δίας θα φέρει τόση ομορφιά στον περιπετειώδη ένατο οίκο σου, που θα μπορούσε να σου συστήσει κάποιον που ΠΟΤΕ δε θα περίμενες να ερωτευτείς. Μάλλον, λοιπόν, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι σου αξίζει μια σχέση που είναι τόσο σταθερή όσο και ρομαντική.

ΖΥΓΌΣ

Αυτό το καλοκαίρι σου φέρνει τόση αγάπη και ομορφιά, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική σου ζωή. Εξάλλου, ο Δίας θα περάσει τη σεζόν διασχίζοντας τον έβδομο οίκο των σχέσεών σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις οτιδήποτε αφορά την ενθάρρυνση και τη θετικότητα στις σχέσεις σου. Προσελκύεις αρειμανίως θαυμαστές, επίδοξους μνηστήρες και φίλους σαν μαγνήτης, οπότε αγάπησε την ικανότητά σου να αποκτήσεις τη σχέση που πάντα ήθελες! Ωστόσο, καθώς ο Κρόνος συνεχίζει να κινείται στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σου, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αντιμετωπίζει οτιδήποτε δυσκολίες στο να εκφράσει αυτά που νιώθει. Μην ανησυχείς, καθώς, θα συναντήσεις κάποιον που μπορεί και θέλει να χειριστεί τα σκαμπανεβάσματα, τα κάτω σου και οτιδήποτε σου δημιουργεί ανασφάλεια.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Αν κάποιος πρόκειται να έχει ένα "καυτό" καλοκαίρι, είσαι εσύ. Δεν εκπλήσσεσαι, σωστά; Είσαι ένας άγριος και ελεύθερος Τοξότης και το καλοκαίρι είναι η τέλεια ατμόσφαιρα για να εξωτερικεύσεις τον ιδιαίτερο εαυτό σου! Επειδή ο Δίας θα περάσει τη σεζόν σκορπίζοντας μαγεία στον πέμπτο οίκο διασκέδασης και ευχαρίστησης, έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ τη διάθεση να φλερτάρεις! Αν λαχταράς ένα κύμα ρομαντισμού, μην αποπάρεις το συναίσθημα γιατί κάτι θέλει να σου πει. Αυτό είναι το καλοκαίρι που θα ερωτευτείς, θα φιλήσεις κάποιον δίπλα στο κύμα και θα ζαλιστείς από τον πόθο. Γιατί όχι;

Pink.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου

Μόνο 1 ζώδιο θα την γλιτώσει αλλά με προσοχή - Άσχημη η εβδομάδα της Πανσελήνου σύμφωνα με τον Λεφάκη

Share