Ερωτική Παρασκευή για Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει αισιόδοξα νέα για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερωτική Παρασκευή για Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει αισιόδοξα νέα για τους...

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Παρασκευής 12/8 η Λίτσα Πατέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ και η MagicF' Ariel προειδοποίησε μερικά από αυτά για το τι τους περιμένει.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 12/8

ΚΡΙΟΣ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα!

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Λέοντα φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΙΧΘΥΕΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 12/8

Τα τρία πιο chill ζώδια του κύκλου

Ζυγός

Δεν αντέχεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις και γενικά οι τσακωμοί και οι αντιπαραθέσεις είναι το χειρότερο του. Και αφού έχει βρει το μυστικό της ευτυχίας, ξέρει ότι πρέπει πρώτα από όλα να βρίσκει τρόπους εκτόνωσης για την ένταση του, ώστε να γλυτώσει τα μαλώματα.

Δίδυμος

Είναι το ζώδιο που εφαρμόζει πραγματικά αυτό που λέμε "go with the flow". Έχει γεννηθεί για να είναι χαλαρό και ψάχνει την ηρεμία, αλλά και την σταθερότητα, μιας και το ίδιο είναι πολύ... ασταθές. Έχει το μαγικό ταλέντο να ηρεμεί τους πάντες γύρω του και ξεχωρίζει για την θετική του στάση.

Ιχθύς

Μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητες ψυχές, αλλά γενικά είναι ψύχραιμα ζώδια και μπορούν να μένουν συγκεντρωμένοι ακόμα και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ειδικά όσον αφορά τον εκνευρισμό, επειδή είναι και άκρως εσωστρεφείς, κρατάνε τον θυμό μέσα τους, με αποτέλεσμα συχνά να βλάπτουν τον εαυτό τους.

Πηγή: pink.gr