Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου. Δείτε επίσης και τις προβλέψεις αυτή της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 19 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Θα μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που θα γυρίσει πίσω για να σας στοιχειώσει αργότερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Να χαίρεστε που έχετε την ικανότητα να διαχειριστείτε μια δυσάρεστη κατάσταση χωρίς να χάνετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καμιά φορά αντιδράτε με υπερβολικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαδίζετε προς τα μπροστά σαν να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε στην ερωτική σας ζωή!

ΛΕΩΝ

Οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής ενός πρότζεκτ σας φαίνονται βουνό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντί να υποθέτετε πως οι άλλοι έχουν παρόμοιες σκέψεις με εσάς, ρωτήστε τους τι θέλουν και τι έχουν στο νου πριν βγάλετε συμπεράσματα!

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που ψάχνετε θα είναι πιο δύσκολο να το εντοπίσετε αν πηγαίνετε υπερβολικά γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως πείσετε τον εαυτό σας πως τα ρομαντικά σας όνειρα είναι πραγματικά σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι στο χαρακτήρα σας στην πρώτη δυσκολία να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως πραγματικά πιστέψετε πως είστε ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων, αλλά το πιθανότερο είναι να μην κοιτάτε πέρα από τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη σήμερα, αλλά ο ενθουσιασμός σας θα σας βάλει εμπόδια αν δεν αφιερώσετε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που σας λένε οι άλλοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Αντί να βιαστείτε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ ή κάποια δραστηριότητα, περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να χωνέψετε όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες.

Ζώδια Τρίτη 2 Αυγούστου

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Αύγουστο

Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν ριψοκίνδυνες ενέργειες, επιθετική συμπεριφορά, ή επίδειξη δύναμης. Προβλήματα υγείας δεν πρέπει να παραμεληθούν και να μην αγνοηθούν οικονομικές εκκρεμότητες. Σε γενικότερες γραμμές πρόκειται για ένα δύσκολο διάστημα με εμφανή τα τρέχοντα παγκόσμια προβλήματα. Γεωλογικές διαταραχές και πυρκαϊές θεωρούνται πολύ πιθανές εκδοχές, όπως επίσης καρδιολογικά και κυτταρικά περιστατικά στον τομέα της υγείας. Στην Ελλάδα η κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά προβλέπεται επεισοδιακή.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, επιφανειακά φαίνεται ευχάριστη, αλλά οι συνέπειές της είναι καταιγιστικές και θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συμμετοχή του Κρόνου την κάνει σκληρή, πολλοί άνθρωποι θα πικραθούν και του Ουρανού την κάνει επιρρεπή σε ατυχήματα.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά πολλών ανθρώπων. Στις ερωτικές σχέσεις θα είναι καταλυτική. Υπάρχουν δύο εκδοχές. Θα συμβάλλει στη σύναψη σχέσεων, θα τονίσει τις έντονες συγκινήσεις και τη λίμπιντο. Οι έρωτες που γεννιούνται αυτήν την περίοδο θα είναι επεισοδιακοί και έντονοι, αλλά ταυτόχρονα είναι καταδικασμένοι σε μικρή διάρκεια, ή σε δυσκολίες που θα ακολουθήσουν μετέπειτα, ενώ τώρα είναι αφανείς. Εκείνοι όμως που θα χωρίσουν από μακρόχρονη σχέση αυτήν την περίοδο, να ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεθούν, ποτέ! Το πιο δύσκολο και το εμπόλεμο σε αυτήν την Πανσέληνο, το κάνει ο Άρης που συμμετέχει ξώφαλτσα καθώς διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και λειτουργεί σαν βόμβα και με έναν αιφνίδιο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, η καθημερινότητα θα είναι έντονη και οι ψυχαγωγικές παρορμήσεις πολύ δυνατές. Οι συνέπειες επίσης αυτής της Πανσελήνου θα βγουν κυρίως στο τέλος Οκτώβρη και αρχές Νοέμβρη, όταν οι προσεχείς εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον σταθερό σταυρό του ζωδιακού, ηλιακή και σεληνιακή, θα ενεργοποιήσουν έντονα την αρνητική πλευρά αυτής της σεληνιακής επιρροής.

Πάντως εκείνο που παρατηρείται, παρά την διαφορετική διαδοχική σειρά των φεγγαριών εφέτος, είναι η κυριαρχία μιας ασάφειας και ενός χάους, μιας απροσδιόριστης μελαγχολίας και μιας εσωστρέφειας. Αυτό οφείλεται στην παρατεταμένη δυσαρμονία Ουρανού – Κρόνου και στο κλίμα της αβεβαιότητας λόγων πανδημίας, αλλά αργότερα και πολέμου και φυσικά στην αύξηση του κόστους ζωής, που θα συνεχιστεί ακάθεκτη μέχρι το τέλος του 2024.

Όλος αυτός ο πόνος και ο ανθρώπινος προβληματισμός είναι ένα βαρύ σύννεφο, μη ορατό, που καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι μια διεργασία σπονδυλωτών αλλαγών στην ιστορία της Ανθρωπότητας και θα χρειαστούν αρκετά χρόνια μέχρι να τερματιστεί αυτή η διαδικασία. Ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και δυο παράγοντες είναι τα σωσίβια στοιχεία. Πρώτον, η προσαρμογή σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο, δεύτερον η καταπολέμηση του φόβου και τρίτον η αντικατάσταση της ελπίδας με συγκεκριμένους προορισμούς που βάζει ο καθένας από εμάς. Χρειάζεται η εποχή, αντοχή, αντίληψη και εργατικότητα. Ουσιαστικά ζούμε μια πλουτώνια εποχή , που μας θυμίζει τους μύθους του Δαμοκλή, του Τάνταλου και του Σίσυφου. Ο Δαμοκλής εκπροσωπεί τον φόβο που τον κρατάει άπραγο, ο Τάνταλος την ελπίδα ότι θα καταφέρει να πιει νερό από τη λίμνη, αλλά ο Σίσυφος που εκπροσωπεί την επαναλαμβανόμενη προσπάθεια, που οδηγεί στη λύτρωση, είναι αυτό που πρέπει να ενστερνιστούμε τώρα.

Πηγή: oroskopos.gr