Δύσκολες στιγμές για τρία ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Προειδοποιεί πως...

Σας αφορά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τρία ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Προειδοποιεί πως...

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει τρία ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν τη σημερινή (23/8) μέρα, ενώ μπορείτε να δείτε επίσης ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν λάθος επιλογές και κινήσεις.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα (23/8)

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στρέφετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά, αλλά και τις υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Επίσης, ένα οικονομικό θέμα προωθείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Επίσης, σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ενώ μπορείτε να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου -κυβερνήτης σας- στην Παρθένο θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Ο Ήλιος στην Παρθένο από σήμερα σας καλεί να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος περνώντας στην Παρθένο σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στους στόχους σας, οι οποίοι απαιτούν μικρά βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Ήλιο στην Παρθένο από σήμερα ασχολείστε περισσότερο με την καριέρα, τον γάμο ή/και το γόητρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στην Παρθένο. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο.

Τα ζώδια που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους στα ερωτικά

ΛΈΩΝ & ΚΡΙΌΣ

Ο Λέων και ο Κριός είναι ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Ποιος μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία όπως αυτοί οι δυο; Ο Λέων και ο Κριός είναι ένα φλογερό ζευγάρι που λατρεύει να προκαλεί ο ένας τον άλλον. Οι αλληλεπιδράσεις τους συχνά μετατρέπονται σε παιχνιδιάρικες στιγμές που οδηγούν επίσης σε εξαιρετική φυσική χημεία.

ΤΑΎΡΟΣ & ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος είναι δύο ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Αν υπάρχουν δύο ζώδια που μπορούν να κάνουν ένα σπίτι, σπιτικό, αυτό είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Αυτές οι δύο ευγενικές ψυχές εκτιμούν την οικογένεια - ο Καρκίνος ως ζώδιο του νερού και ο Ταύρος ως ένα ζώδιο της γης που αγαπά τη σταθερότητα.

ΔΊΔΥΜΟΙ & ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι έχουν απίστευτα διαφορετικές προσεγγίσεις στη ζωή - σκεφτείτε: χάος εναντίον τάξης - αλλά σύμφωνα με την ιδέα ότι τα αντίθετα έλκονται, αυτά τα δύο ζώδια ισορροπούν το ένα στο άλλο τέλεια.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ & ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος είναι δύο ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Ο Σκορπιός είναι μια τέλεια επιλογή για τον Καρκίνο. Αυτά τα ζώδια αισθάνονται τα πράγματα τόσο έντονα, ωστόσο, που μπορεί να δυσκολεύονται να εκφραστούν. Αλλά επειδή και τα δύο είναι ζώδια του νερού, μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν υπομονή, γνωρίζοντας ότι ο άλλος απλώς δυσκολεύεται λίγο να ανοιχτεί.

ΖΥΓΌΣ & ΔΊΔΥΜΟΙ

Ο Ζυγός και ο Δίδυμος έλκονται ο ένας από τον άλλο για τους ίδιους ακριβώς λόγους: Είναι και οι δύο γοητευτικοί και σίγουρα έχουν τον τρόπο τους με τις λέξεις ενώ είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει να κοινωνικοποιούνται και έχουν ένα τεράστιο συνδυασμένο δίκτυο αδερφών και φίλων. Αλλά κάτω από την επιφάνεια, επίσης, ταιριάζουν θαυμάσια, γιατί σκέφτονται όλη την ώρα ο ένας τον άλλον.

Πηγή: Pink.gr