Προσοχή στις λεπτομέρειες - Ο Κώστας Λεφάκης κρούει τον κώδωνα σε 4 ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσοχή στις λεπτομέρειες - Ο Κώστας Λεφάκης κρούει τον κώδωνα σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις του, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει ορισμένα ζώδια τα οποία θα πρέπει σήμερα (28/8) να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και να μην αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί (δείτε εδώ τις προβλέψεις του για την υπόλοιπη εβδομάδα).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Να είστε ρεαλιστές με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και να μην παρασύρεστε από την επιθυμία
σας να πιστέψετε στο θετικό σενάριο. Κάποιοι θα σας μιλήσουν για σχέδια που σας περιλαμβάνουν, αλλά μάθετε να διαβάζετε τις κρυμμένες σκέψεις.

Ταύρος

Η εργασία, η κοινωνική ζωή, αλλά και οι σχέσεις σας γενικότερα μπορούν να βελτιωθούν αν το προσπαθήσετε σοβαρά και ξεκάθαρα. Με τις κατάλληλες ενέργειες και τις σωστές προτεραιότητες θα ωφεληθείτε περισσότερο από άλλους.

Δίδυμοι

Δείτε πιο προσεκτικά τις λεπτομέρειες που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας και επιμεληθείτε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα το χώρο και το χρόνο σας!

Καρκίνος

Περιορίστε την καταναλωτική σας διάθεση ιδιαίτερα αν έχετε ενοχλήσεις υγείας. Επιμεληθείτε των θεμάτων που έχετε παραμελήσει και λειτουργούν ανασταλτικά στα σχέδιά σας.

Λέων

Ωφέλιμη μπορεί να θεωρηθεί η εβδομάδα που ακολουθεί σε πολλούς τομείς. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες, αλλά μην διαλαλείτε τις επιτυχίες σας. Επανέρχεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάποιων.

Κώστας Λεφάκης ζώδια
Πηγή: Unsplash - Andy Holmes

Παρθένος

Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με εκείνους οι οποίοι διατηρούν αμφιβολίες για τις
επαγγελματικές σας επιλογές και εμποδίζουν με τη στάση τους την αποτελεσματικότητά σας.

Ζυγός

Αισθηματικά μην πιέζετε τις καταστάσεις! Οικονομικά μια μικρή ενίσχυση ή διευθέτηση σας διευκολύνει να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά ή να κερδίσετε περισσότερο χρόνο στις προσπάθειές σας.

Σκορπιός

Ένα τυχαίο περιστατικό θα σας βάλει σε σκέψεις και μπορεί να αναθεωρήσετε τις κοινωνικές σας επιλογές! Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας απέναντι σε τρίτους και να μην δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις για τον εαυτό σας.

Τοξότης

Οικονομικά εξυπηρετήστε πρώτα τις ανάγκες σας και μετά με την καταναλωτική σας διάθεση. ‘Ενας φίλος θα φανεί χρήσιμος στις υποθέσεις σας, ιδιαίτερα αν ξέρει καλά την περίσταση!

Αιγόκερως

Προστατέψτε την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή και μην εκτίθεστε στο περιβάλλον σας. Αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες που σας απομακρύνουν από τον σύντροφο, ή τους ανθρώπους που αγαπάτε πολύ.

Υδροχόος

Προστατέψτε την ψυχική σας ηρεμία και αποφύγετε την δημιουργία εντάσεων ανάμεσα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι καταστάσεις δεν αλλάζουν και οι διαφωνίες δεν οδηγούν πουθενά!

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί και να μην ενθουσιάζεστε με παροδικές επιτυχίες ή μικρές χαρές που δεν δικαιολογούν τον όποιο εφησυχασμό σας. Επιλέξτε προσεκτικά σε ποιον θα μιλήσετε για ένα ζήτημα που σας απασχολεί.

Πηγή: elle.gr

Τα ζώδια που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους στα ερωτικά

ΛΈΩΝ & ΚΡΙΌΣ

Ο Λέων και ο Κριός είναι ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Ποιος μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία όπως αυτοί οι δυο; Ο Λέων και ο Κριός είναι ένα φλογερό ζευγάρι που λατρεύει να προκαλεί ο ένας τον άλλον. Οι αλληλεπιδράσεις τους συχνά μετατρέπονται σε παιχνιδιάρικες στιγμές που οδηγούν επίσης σε εξαιρετική φυσική χημεία.

ΤΑΎΡΟΣ & ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος είναι δύο ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Αν υπάρχουν δύο ζώδια που μπορούν να κάνουν ένα σπίτι, σπιτικό, αυτό είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Αυτές οι δύο ευγενικές ψυχές εκτιμούν την οικογένεια - ο Καρκίνος ως ζώδιο του νερού και ο Ταύρος ως ένα ζώδιο της γης που αγαπά τη σταθερότητα.

ΔΊΔΥΜΟΙ & ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι έχουν απίστευτα διαφορετικές προσεγγίσεις στη ζωή - σκεφτείτε: χάος εναντίον τάξης - αλλά σύμφωνα με την ιδέα ότι τα αντίθετα έλκονται, αυτά τα δύο ζώδια ισορροπούν το ένα στο άλλο τέλεια.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ & ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος είναι δύο ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Ο Σκορπιός είναι μια τέλεια επιλογή για τον Καρκίνο. Αυτά τα ζώδια αισθάνονται τα πράγματα τόσο έντονα, ωστόσο, που μπορεί να δυσκολεύονται να εκφραστούν. Αλλά επειδή και τα δύο είναι ζώδια του νερού, μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν υπομονή, γνωρίζοντας ότι ο άλλος απλώς δυσκολεύεται λίγο να ανοιχτεί.

ΖΥΓΌΣ & ΔΊΔΥΜΟΙ

Ο Ζυγός και ο Δίδυμος έλκονται ο ένας από τον άλλο για τους ίδιους ακριβώς λόγους: Είναι και οι δύο γοητευτικοί και σίγουρα έχουν τον τρόπο τους με τις λέξεις ενώ είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει να κοινωνικοποιούνται και έχουν ένα τεράστιο συνδυασμένο δίκτυο αδερφών και φίλων. Αλλά κάτω από την επιφάνεια, επίσης, ταιριάζουν θαυμάσια, γιατί σκέφτονται όλη την ώρα ο ένας τον άλλον.

Πηγή: pink.gr