Ζόρικος ο Σεπτέμβρης για Κριούς, Διδύμους, Ιχθύες και... - Σημαντική προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις του μήνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζόρικος ο Σεπτέμβρης για Κριούς, Διδύμους, Ιχθύες και... - Σημαντική προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα μίλησε για τον Σεπτέμβρη του 2022 και ξεκαθάρισε, ποια είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν και ποιοι θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες (δείτε εδώ την πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη για τις επόμενες μέρες).

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τον Σεπτέμβρη του 2022

ΚΡΙΟΣ

Ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα ο κυβερνήτης σας, Άρης, έχει περάσει στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό για εσάς σημαίνει υπερένταση και υπέρ-δραστηριότητα. Και ενώ μπαίνετε σε ρυθμούς καθημερινότητας και υποχρεώσεις, στις 10 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, για να φέρει τα πάνω κάτω σε ό,τι προσπαθούσατε να οργανώσετε και να προγραμματίσετε. Από την ανάδρομη πορεία του θα πληγεί κυρίως ο γάμος σας, η σχέση σας ή μια στενή συνεργασία. Ακατάλληλη περίοδος για νέες γνωριμίες ή φλερτ. Προς το τέλος του μήνα, μάλιστα, το κλίμα ασυνεννοησίας θα πλήξει και τον καθημερινό σας προγραμματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου μπορεί να προκύψουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας οι οποίες όμως θα σας παρασύρουν σε μια παρορμητική και απερίσκεπτη καταναλωτική δράση, τις συνέπειες της οποίας θα βιώσετε τους επόμενους μήνες.

Ο Κρόνος και ο Ουρανός αλληλεπιδρούν και πάλι, χωρίς να σχηματίζουν ακριβές τετράγωνο, αλλά προμηνύοντας μια πιθανή αποτυχία ή απογοήτευση σε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Με την Αφροδίτη στη φιλική Παρθένο από τις 5, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί. Από τις 10, όμως, ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία, ενώ μετά τις 24 οι παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή τα παιδιά θα προκαλούν συχνά εκνευρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ξεκίνημα του φθινοπώρου οραματίζεστε καλύτερες και πιο δημιουργικές ημέρες και για την καριέρα σας και για την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, στις 10 ο κυβερνήτης σας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, προκαλώντας κρίσεις ανασφάλειες και καθυστερήσεις, ενώ η Πανσέληνος στις 10 σας καθιστά ιδιαίτερα επιφυλακτικούς απέναντι σε νέα πρόσωπα, νέους τομείς εργασίας ή νέους τόπους κατοικίας. Άλλωστε, ο Σεπτέμβριος βρίσκει πολλούς από εσάς σε ένα νέο μέρος δουλειάς ή κατοικίας. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας και ενισχύει τις παρορμήσεις σας. Σας παρασύρει σε μια επιφανειακή προοπτική των πραγμάτων. Παίρνετε εν θερμώ αποφάσεις, επιβάλλεστε με τον δυναμισμό σας.

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου Λίτσα Πατέρα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σάς βρίσκει αρκετά προβληματισμένους σχετικά με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και κατά πόσο θα μπορέσετε να τις αντέξετε σωματικά. Ίσως έχετε μπλέξει με δύσκολα ωράρια, ίσως ένας παρορμητικός ενθουσιασμός τις πρώτες ημέρες σάς οδηγήσει σε μια επιλογή που θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

Γενικά, μπαίνετε σε μια μακρά περίοδο -μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς- κατά την οποία θα πρέπει να φροντίσετε ιδιαίτερα την υγεία σας, όχι μόνο τη σωματική αλλά και την ψυχική. Σε αυτό δεν βοηθά ο ανάδρομος Ερμής από τις 10 ο οποίος θα φέρει επικοινωνιακή αναστάτωση, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να επωφεληθείτε από την Αφροδίτη που σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Το φθινόπωρο ξεκινά με το αποδοτικό εξάγωνο Άρη - Δία. Βάλτε σε εφαρμογή ένα παλιό σχέδιο και θα το δείτε να αξιοποιείται και να υλοποιείται μπροστά στα μάτια σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μετά τις 10 εμποδίζει τις συμφωνίες ή τις γόνιμες συνεννοήσεις.

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 6 θα γίνετε πιο κτητικοί απ’ όσο αντέχει ο σύντροφός σας. Ένα συναίσθημα μοναξιάς που σας βασανίζει μπορεί να αντιμετωπισθεί εάν ανοίξετε τις διόδους επικοινωνίας και συνεννόησης. Αξιοποιήστε τη φυσική σας κοινωνικότητα και δαμάστε την υπεροψία σας. Στο τέλος του μήνα θα νιώσετε δικαιωμένοι χάρη στο τρίγωνο Άρη - Δία. Αναγνωρίζεται η αξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον μήνα των γενεθλίων σας μια επιθυμία σας θα ικανοποιηθεί άμεσα, ενώ θα βρείτε θετική ανταπόκριση σε μια σειρά κοινωνικών επαφών. Προτάσεις για καινοτομίες στον εργασιακό σας χώρο σάς βρίσκουν διστακτικούς και οι επιφυλάξεις σας θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο χρόνος θα είναι πολύτιμος για εσάς, καθώς μια νέα επαγγελματική θέση ή μια μετακίνηση θα προκύψουν στον ορίζοντα. Από τις 5 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την ανάγκη σας για συναισθηματική σταθερότητα, αλλά ο κυβερνήτης σας ανάδρομος από τις 10 δυσκολεύει την καλή επικοινωνία, κυρίως πάνω σε θέματα οικονομικά. Η επιστροφή του στο ζώδιό σας στις 24 δοκιμάζει την υπομονή σας. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις σάς αποπροσανατολίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά αισιόδοξα, με το εξάγωνο Άρη - Δία να φέρνει ευκαιρίες για μια επαγγελματική πρόταση, για ένα ταξίδι, για καρποφόρες συναντήσεις και θετικό κλίμα. Όμως, ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 10 θα σας αναστατώσει, αλλά με τη φαντασία που διαθέτετε θα βρείτε δημιουργικές διεξόδους επικοινωνίας. Γενικά, αποτραβηχτείτε ελαφρά, αναβάλετε τις μεγάλες αποφάσεις και περιμένετε έως ότου το κλίμα θα είναι πιο πρόσφορο για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

Η Αφροδίτη απέναντι από τον Ποσειδώνα στο τέλος του μήνα θα σας φορτίσει με νοσταλγία και θα ξαναφέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις ή πρόσωπα από το παρελθόν.

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη - Δία αυξάνει τους ρυθμούς και τις υποχρεώσεις στη δουλειά. Από τις 5 η Αφροδίτη στην Παρθένο σάς καλεί να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπο πολύ οικείο σε εσάς. Βάζετε εκ νέου σε εφαρμογή τα σχέδια που είχατε ξεκινήσει πριν από το καλοκαίρι.

Αφήνετε τον χρόνο να ξεκαθαρίσει με ποιους πρέπει να συνεργαστείτε. Ίσως να αντιμετωπίσετε την αποχώρηση ενός νεαρού μέλους της οικογένειάς σας από την οικογενειακή εστία. Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων ίσως να διπλασιαστεί το βάρος των οικονομικών ευθυνών σας. Με τον ανάδρομο Ερμή στις 25 μια νέα ιδέα θα καθυστερήσει να γίνει συγκεκριμένη και να πάρει σάρκα και οστά έως τις αρχές του επόμενου έτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ενθουσιασμό ξεκινά ο Σεπτέμβριος για πολλούς από εσάς, χάρη στο εξάγωνο Άρη - Δία. Όμως, από τις 10 ο ανάδρομος Ερμής οδηγεί σε συνεχείς αναβολές και καθυστερήσεις. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας εγκαινιάζει μια περίοδο έντασης στην προσωπική ζωή, δημιουργώντας προϋποθέσεις συγκρούσεων και ανταγωνισμών που θα κρατήσουν για καιρό.

Εάν ηγείστε μιας ομάδας, αφήστε στους άλλους περιθώρια για πρωτοβουλίες. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ενισχύει τη γοητεία σας, η οποία προκύπτει από τη διάθεσή σας για οργάνωση και συνέπεια. Άτομα κύρους επικροτούν τις προσπάθειές σας. Γενικά διανύετε μήνα ανασύνταξης δυνάμεων και συγκρότησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, και μάλιστα σε αντίθεση με τον Δία, θα φανείτε διστακτικοί στην άμεση λήψη μιας απόφασης σημαντικής για την εξέλιξη των πραγμάτων στη δουλειά σας. Μπορεί να αποδειχθείτε κατώτεροι των καταστάσεων.

Ο Ήλιος στην Παρθένο σάς θυμίζει τον συντηρητικό εαυτό σας. Στην ίδια θέση και η Αφροδίτη σάς κάνει να χάνετε συχνά την ψυχραιμία σας, λόγω του τετραγώνου της με τον Άρη, αλλά δεν λέτε όχι σε ένα πρόσωπο που θέλει να σας παρασύρει σε κάτι ασυνήθιστο ή αντισυμβατικό. Στις 17 θα ασχοληθείτε με επισκευές και αναδιαμόρφωση του χώρου σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπλοκάρει τα οικονομικά σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις πρώτες ημέρες του μήνα αξιοποιήστε την παρουσία του Ερμή στον Ζυγό για να γεφυρώσετε κάποιες αντιθέσεις, αντί να τις οξύνετε. Με την ακρίβεια των λεγομένων σας θα είστε σε θέση να παίξετε τον ρόλο του ρυθμιστή.

Όμως, από τις 10 ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα, αναγκάζοντάς σας σε πιο προσεκτικό χειρισμό του λόγου. Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος σάς κρατάει πίσω, μην διστάσετε να αξιοποιήστε τον προοδευτικό σας χαρακτήρα και να καινοτομήσετε. Το εξάγωνο Άρη - Δία στις αρχές του μήνα σάς κινητοποιεί για δράση και το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στο τέλος του μήνα σάς ανταμείβει και σας οδηγεί στον στόχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σταδιακά όλο και περισσότερο θα συνειδητοποιείτε την επίδραση του Άρη στους Διδύμους, ο οποίος πολλαπλασιάζει τις δραστηριότητές σας στη δουλειά και στο σπίτι, ενώ την περίοδο αυτή έχετε έντονο εκνευρισμό, γιατί αλλάζετε διεύθυνση ή τόπο κατοικίας.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό καθυστερεί μια μετακόμιση, μια συναλλαγή ή μια εμπορική συνεννόηση. Ρυθμίστε εγκαίρως τις φορολογικές σας υποχρεώσεις. Ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου να σας οδηγεί σε έναν στόχο και με το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα να σταθεροποιεί μια σχέση ή μια φιλία. Παραμείνετε σαφείς στα λόγια σας.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Κρόνος φτιάχνουν το μαγικό φίλτρο της Αγάπης

Τα αστρολογικά γεγονότα πέφτουν όλα μαζί, το ένα μετά το άλλο, οπότε δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο! Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια είναι ένα υπέροχο, αστρολογικό γεγονός, μιας που φρόντισε να ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο μες στο κατακαλόκαιρο για αρκετό κόσμο εκεί έξω! Και εκεί που στάζει μέλι το Καρπούζι του Βαγγέλη, τσουπ ήρθαν τα απρόβλεπτα μπουρίνια, αστραπές βροντές, πωπω κρύο!

Ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, μπλέκεται στα πόδια της Αφροδίτης, της τα κάνει κάπως μαντάρα, γιατί υπάρχει πιο υπέροχο γεγονός από έναν απρόβλεπτο, κεραυνοβόλο έρωτα; Θέλει σασπένς, κάποιος να γίνει ο κυνηγός και κάποιος το θήραμα. Αποζητά τις εκπλήξεις, τις μοιραίες συναντήσεις, τα ξαφνικά μηνύματα, εκείνο το τηλεφώνημα που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα, που κάνει την καρδιά να χτυπά σαν τρελή... διαβάστε τη συνέχεια εδώ!