2 ζώδια θα δουν αλλαγές στα οικονομικά τους - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει πολύ ευχάριστα νέα για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
2 ζώδια θα δουν αλλαγές στα οικονομικά τους - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει πολύ ευχάριστα νέα για τους...

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια θέλησε να μοιραστεί το πρωί της Κυριακής 11/9 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το ίδιο βέβαια και ο Κώστας Λεφάκης.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 11/9

ΚΡΙΟΣ

Πλέον ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα...

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής πλέον είναι ανάδρομος και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πλέον βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, πλέον που ο Ερμής είναι ανάδρομος!

ΛΕΩΝ

Πλέον ο Ερμής είναι ανάδρομος σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκίνησε μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναντιέστε στο εξής με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

IΧΘΥΕΣ

Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ πλέον ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 11/9

Τα 4 ζώδια που έχουν κρυφό θαυμαστή στη δουλειά

ΚΡΙΌΣ

Ο Ήλιος στον Παρθένο σας έχει βοηθήσει να δείτε την πραγματική σας αξία κι αυτό ...βγαίνει προς τα έξω. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να μαγνητίσετε το νέο συνάδελφο που ήρθε στο γραφείο και είδε από την πρώτη στιγμή το πόσο ξεχωριστό άτομο είσαι. Μπορείς να τον πλησιάσεις και να του ζητήσεις να βγείτε, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Που ξέρεις, μπορεί και αυτό το άτομο να κρύβει χιλιάδες όμορφες εκπλήξεις!

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Στο νέο σου εργασιακό περιβάλλον, είναι μάλλον δύσκολο να επικεντρωθείς στο να αναγνωρίσεις χαρακτήρες, καθώς επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου και τις επαγγελματικές σχέσεις. Υπάρχει όμως κάποιο άτομο που σε βρίσκει τρομερά ενδιαφέρουσα και δε βρίσκει την κατάλληλη στιγμή για να στο δείξει. Άνοιξε τα μάτια σου ...

ΖΥΓΌΣ

Υπάρχει κάποιος στο γραφείο που έχει χαμηλότερη θέση από εσένα και γι' αυτό το λόγο ντρέπεται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Πρόκειται για κάποιον άνθρωπο χαμηλών τόνων που έχει αποκλειστικά ρομαντικά αισθήματα για εσένα. Θα του έδινες μια ευκαιρία;

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Στη δουλειά εκτός από συναδέλφους έχεις και φίλους. Δεσμούς που με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκαν και είναι ισχυροί. Καμιά φορά όμως οι τόσο στενές σχέσεις γίνονται ερωτικές χωρίς να το καταλάβουμε. Κατάλαβες για ποιο άτομο μιλάμε; Για το συνάδελφο που θεωρούσες φιλαράκι σου, όμως εκείνος δε σε βλέπει πλέον έτσι. Χρειάζεται προσοχή για να μη τον πληγώσεις...

Πηγή: pink.gr