Θα δουν πολλές επιτυχίες στα οικονομικά τους 2 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης μοιράστηκε τα ευχάριστα

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα δουν πολλές επιτυχίες στα οικονομικά τους 2 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης μοιράστηκε τα ευχάριστα

Τις αστρολογικές του προβλέψεις μοιράστηκε το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο Κώστας Λεφάκης, όπως κάνει καθημερινά και προειδοποίησε για μερικά ζώδια, όπως έκανε νωρίτερα και η Λίτσα Πατέρα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια σήμερα 15/9

Κριός

Κάποια σχέση σας δεν φαίνεται να περπατάει καλά τώρα. Μην κάνετε κινήσεις που θα επηρεάσουν την διάθεση σας και προετοιμαστείτε για νέες κούρσες στην δουλειά σας.

Ταύρος

Κάποιες εμπιστευτικές σας κινήσεις θα χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς για να μην εκτεθείτε. Φανείτε πιο συγκρατημένοι στις συζητήσεις σας.

Δίδυμοι

Ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να φέρετε σε πέρας μία υποχρέωσή σας. Όμως τα οφέλη που θα προκύψουν μπορεί να είναι θεαματικά για την συνέχεια.

Καρκίνος

Οι προοπτικές που σας ανοίγονται στην δουλειά σας μπορεί να είναι εντυπωσιακές, αλλά εσείς σήμερα στερείστε της σωστής κρίσης για να πάρετε κάποιες πιο συγκεκριμένες αποφάσεις.

Λέων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η οικονομική σας κατάσταση που σας χαρίζει τώρα την πρώτη σας επιτυχία. Εντούτοις το άγχος σας μπορεί να αποβεί κακός σύμβουλος για την δημόσια εικόνα σας.

Παρθένος

Ασχοληθείτε πιο έντονα με το κοινωνικό σας περιβάλλον, και αναζητείστε γνωριμίες που μπορεί να φανούν προωθητικές για τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Κοινωνικές υποχρεώσεις ή και κάποιες ενδιαφέρουσες προσκλήσεις μπορεί να φανούν κουραστικές δραστηριότητες για σας αυτήν την εποχή. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

Σκορπιός

Κάποιες αποκαλύψεις ή και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν σε μία μεγάλη οικονομική επιτυχία. Προχωρήστε με θάρρος και τόλμη για να σπάσετε τα δεσμά σας.

Τοξότης

Η νευρικότητά σας είναι έκδηλη σήμερα, καθώς θα πρέπει να ζυγιάσετε καλύτερα κάποιες καταστάσεις που είναι αδύνατο να διεκπεραιωθούν ταυτόχρονα. Βρείτε την χρυσή τομή στα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα επαγγελματικά σας, όπου το τοπίο έχει ήδη αλλάξει. Εκτιμήστε κατάλληλα τις νέες συνθήκες που προδιαγράφονται και στρωθείτε στην δουλειά.

Υδροχόος

Νέες γνωριμίες ή κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση μπορεί να αλλάξει την ροή των πραγμάτων. Προσπαθήστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιου σημαντικού προσώπου στην ζωή σας.

Ιχθύες

Αποφύγετε άτομα που μπορεί να διαταράξουν την εσωτερική σας ηρεμία, και απομονωθείτε για λίγο προκειμένου να αντεπεξέλθετε σε κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια σήμερα 15/9
Πηγή: pixabay / darkmoon_art

Elle.gr

3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να τα ξαναμπλέξουν με τον πρώην τους

ΤΑΎΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΊΟΥ - 20 ΜΑΪ́ΟΥ}

Ως σταθερό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, οι γήινοι Ταύροι αντιπροσωπεύουν τη σταθερότητα - είναι αφοσιωμένοι, σταθεροί και δεν κάνουν εύκολα αλλαγές. Η πρακτική σας προσέγγιση στην αγάπη σημαίνει ότι επιλέγετε προσεκτικά τους συντρόφους σας. Δεδομένου ότι είστε ήδη φανατικοί στη διατήρηση της ρουτίνας σας, είναι πιθανό να καλωσορίσετε τον πρώην σας με ανοιχτές αγκάλες.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΊΟΥ - 22 ΙΟΥΛΊΟΥ)

Γλυκοί, ευφάνταστοι, ονειροπόλοι Καρκίνοι, δεν είστε ο τύπος που μπλοκάρει τον πρώην σας στα social media και προσποιείται ότι δεν υπήρξαν ποτέ. Ως ζώδιο του νερού γνωστό για την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και τη φροντίδα σας, είναι πιθανό να είστε το είδος του πρώην που θέλει να μείνει φίλος με τον πρώην σας - παρά το πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι προφανώς για να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή!

ΖΥΓΌΣ (22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ)

Οι Ζυγοί γυρίζουν συνεχώς πίσω να δουν τι θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και επιθεωρούν τις προοπτικές του καθενός σε κάθε κατάσταση. Η ιδιαίτερη ανάγκη σας για σχέση, προσθέτει μια ιδεαλιστική αίσθηση στην προσέγγιση των εpωτικών σας. Θέλετε να κατανοήσετε τους ανθρώπους βαθιά, πράγμα που σημαίνει ότι τείνετε να είστε αρκετά επιεικής με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει τους πρώην σας.

Pink.gr