Δύσκολα ξεκινάει η εβδομάδα για Δίδυμους, Αιγόκερους και ακόμα 1 ζώδιο - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολα ξεκινάει η εβδομάδα για Δίδυμους, Αιγόκερους και ακόμα 1 ζώδιο - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια έκανε σήμερα 19/9 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις, όπως έκανε και νωρίτερα η Λίτσα Πατέρα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια σήμερα 19/9

Κριός

Αρκετά καλή είναι η περίοδος αυτή για τους περισσότερους από εσάς, αν και αυτές τις ημέρες σας απασχολούν πάρα πολύ τα θέματα της οικογένειας αλλά και τα επαγγελματικά σας κυρίως κάποιες συμφωνίες που ενδέχεται να προχωρήσετε.

Ταύρος

Ακόμα σας ενδιαφέρουν οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες με κάποιο ακίνητο και έχετε προβληματιστεί για την τελική σας απόφαση. Όμως οι μέρες αυτές είναι πολύ ευνοϊκές και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία.

Δίδυμοι

Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σας μέσα στο σπίτι γιατί πολλές φορές έχετε άγχος και ξεσπάτε στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον. Μην οδηγείστε σε ακρότητες ή άσκοπες ενέργειες.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας είναι και πάλι στο προσκήνιο. Κάποια πρόσθετα έξοδα εμφανίζονται αλλά φταίτε μόνο εσείς για αυτά. Καλό θα ήταν να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση.

Λέων

Έχετε αρχίσει να φροντίζετε τον εαυτό σας και κυρίως την εξωτερική σας εμφάνιση, γεγονός που θα σας κάνει πολύ μεγάλο καλό στην συνολική ψυχολογική σας διάθεση.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σας είναι σε καλό δρόμο αν και θα πρέπει να προσέξετε γιατί μάλλον έχετε έναν άσπονδο εχθρό και θα προσπαθήσει να σας υπονομεύσει.

Ζυγός

Δείξτε στο σύντροφο σας πόσο τον αγαπάτε και δώστε του αγάπη και τρυφερότητα. Είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσει και ότι θα κάνει καλό στη σχέση σας. Μην ρισκάρετε χρήματα.

Σκορπιός

Το παρασκήνιο στην εργασία δουλεύει σε όλο του το μεγαλείο. Για να τα καταφέρετε λοιπόν καλό θα ήταν να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους, να μην φοβηθείτε να μιλήσετε μαζί τους και να κάνετε ανοίγματα.

Τοξότης

Φροντίστε να βρείτε δραστηριότητες που θα γεμίσουν το χρόνο σας και θα σας ξεκουράσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Προσπαθήστε να διώξετε κάποιες σκοτεινές σκέψεις που σας επηρεάζουν αρνητικά.

Αιγόκερως

Την περίοδο αυτή είσαστε πάρα πολύ προβληματισμένοι. Και τα οικονομικά σας δεν είναι τα καλύτερα αλλά σίγουρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

Υδροχόος

Πολλές επαγγελματικές συναλλαγές και συναισθηματική ευημερία χαρακτηρίζουν το διάστημα αυτό. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι περίεργη αλλά όχι απαραίτητα άσχημη.

Ιχθύες

Συμβαίνουν πολλές αλλαγές που ίσως και εσείς οι ίδιοι δεν προλαβαίνετε να ελέγξετε. Αυξάνεται η ανάγκη σας για ελευθερία και πολλές φορές θέλετε να μείνετε μόνοι σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια σήμερα 19/9
Πηγή: Pixabay / GDJ

Elle.gr

Τα 3 ζώδια που αυτή τη βδομάδα θα πουν οριστικό αντίο στους πρώην τους

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Το περίεργο με εσάς και τις σχέσεις σας είναι ότι τις συμπεριφέρεστε στους συντρόφους σας λες και είναι παιχνίδια. Τους προκαλείτε συνεχώς σε λεκτική μονομαχία, στην οποία χάνουν πάντα (δεν έχουν κι άλλη επιλογή!) και μετά νευριάζετε μαζί τους που είναι τόσο αδύναμοι. Σας αρέσει να προσποιείστε ότι βρήκατε την αληθινή αγάπη, αλλά η αγάπη σας για αυτό το άτομο είναι συν-εξαρτώμενη σε σημείο που κυριολεκτικά το χρησιμοποιήσετε ως σάκο του μποξ. Η συμπεριφορά σας δεν είναι σωστή κι αυτή τη φορά, θα σταθούν εναντίον σας. ΚΙ αυτό θα σημάνει το τέλος της σχέσης!

ΤΟΞΌΤΗΣ

Είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι άνθρωποι και δεν μπορείτε να χωρέσετε σε κουτάκια. Η σχέση σας είναι τόσο κολλημένη επάνω σαν που σας πνίγει και δεν μπορείτε να ανασάνετε. Το κακό είναι ότι δε μιλάτε πολύ γι' αυτά που νιώθετε, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν οι σύντροφοι ότι νιώθετε εγκλωβισμένοι. Η τόση πίεση θα οδηγήσει σε ένα μεγάλο μπάμ που θα γίνει αυτή τη βδομάδα και η σχέση θα λήξει εδώ!

ΙΧΘΎΣ

Παρόλο που είστε ρομαντικοί και πιστεύετε στον έρωτα και την αγάπη, βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε ότι αυτά είναι μόνο για τα παραμύθια. Η δική σας σχέση, είναι τόσο πραγματική και έχει φτάσει σε ένα τέλμα χωρίς επιστροφή. Οι μέρες της συζήτησης έχουν τελειώσει. Καταλήξατε και οι δύο στο συμπέρασμα ότι δεν αγαπάτε πλέον ο ένας τον άλλον. Έτσι, λοιπόν, πήρατε την απόφαση να το τελειώσετε εσείς πρώτοι. Θα έχετε μερικές υπέροχες αναμνήσεις να μοιραστείτε, αλλά δεν υπάρχει μέλλον εδώ.

pink.gr