Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 21/9

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 21/9

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ενώ δύσκολη θα είναι η εβδομάδα για ορισμένα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα 21/9

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να φανείτε κάπως απερίσκεπτοι αυτήν την εβδομάδα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο!


ΤΑΥΡΟΣ

Το τέλος της εβδομάδας θα είναι γεμάτο με στιγμές διασκέδασης. Προς το παρόν διαβάστε κανένα βιβλίο στο σπίτι!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Παντού θα υπάρχουν αντιπερισπασμοί για να σας χαλάσουν τα κέφια αλλά αν καταφέρετε να μην παραστρατήσετε, η εβδομάδα θα κυλήσει υπέροχα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο παρελθόν κάποια θέματα ήταν για εσάς τζιζ, αλλά τώρα μάλλον θα αλλάξετε γνώμη.


ΛΕΩΝ

Θα περάσετε καλά με τους κοντινούς σας ανθρώπους, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσετε να κάνετε.

Ζώδια
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τρίτη (και η Τετάρτη) θα είναι φανταστικές μέρες, καθώς η γοητεία και η ενεργητικότητά σας χτυπάνε κόκκινο.


ΖΥΓΟΣ

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε έξοδα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστείτε χρήματα κάποια στιγμή και αν δεν έχετε στην άκρη θα ζοριστείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα αφιερωθεί σε μεγάλες, χαλαρές συζητήσεις με υπέροχους ανθρώπους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους, η επικοινωνία με το σύντροφό σας καλυτερεύει!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κουνηθείτε λίγο παραπάνω στα μέσα της εβδομάδας και δείξτε στους φίλους σας ότι δεν σας γνωρίζουν τόσο καλά όσο νόμιζαν.


ΙΧΘΕΙΣ

Θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σήμερα και την Tετάρτη, και θα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους συγκατοίκους σας!

Τα 3 ζώδια που αυτή τη βδομάδα θα πουν οριστικό αντίο στους πρώην τους

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Το περίεργο με εσάς και τις σχέσεις σας είναι ότι τις συμπεριφέρεστε στους συντρόφους σας λες και είναι παιχνίδια. Τους προκαλείτε συνεχώς σε λεκτική μονομαχία, στην οποία χάνουν πάντα (δεν έχουν κι άλλη επιλογή!) και μετά νευριάζετε μαζί τους που είναι τόσο αδύναμοι. Σας αρέσει να προσποιείστε ότι βρήκατε την αληθινή αγάπη, αλλά η αγάπη σας για αυτό το άτομο είναι συν-εξαρτώμενη σε σημείο που κυριολεκτικά το χρησιμοποιήσετε ως σάκο του μποξ. Η συμπεριφορά σας δεν είναι σωστή κι αυτή τη φορά, θα σταθούν εναντίον σας. ΚΙ αυτό θα σημάνει το τέλος της σχέσης!

ΤΟΞΌΤΗΣ

Είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι άνθρωποι και δεν μπορείτε να χωρέσετε σε κουτάκια. Η σχέση σας είναι τόσο κολλημένη επάνω σαν που σας πνίγει και δεν μπορείτε να ανασάνετε. Το κακό είναι ότι δε μιλάτε πολύ γι' αυτά που νιώθετε, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν οι σύντροφοι ότι νιώθετε εγκλωβισμένοι. Η τόση πίεση θα οδηγήσει σε ένα μεγάλο μπάμ που θα γίνει αυτή τη βδομάδα και η σχέση θα λήξει εδώ!

ΙΧΘΎΣ

Παρόλο που είστε ρομαντικοί και πιστεύετε στον έρωτα και την αγάπη, βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε ότι αυτά είναι μόνο για τα παραμύθια. Η δική σας σχέση, είναι τόσο πραγματική και έχει φτάσει σε ένα τέλμα χωρίς επιστροφή. Οι μέρες της συζήτησης έχουν τελειώσει. Καταλήξατε και οι δύο στο συμπέρασμα ότι δεν αγαπάτε πλέον ο ένας τον άλλον. Έτσι, λοιπόν, πήρατε την απόφαση να το τελειώσετε εσείς πρώτοι. Θα έχετε μερικές υπέροχες αναμνήσεις να μοιραστείτε, αλλά δεν υπάρχει μέλλον εδώ.

pink.gr