Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια πρέπει να αποφύγουν νέα ξεκινήματα - Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια πρέπει να αποφύγουν νέα ξεκινήματα - Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα
Ζώδια 24.09.2022 11:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου 24/9 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ και ο Κώστας Λεφάκης έχει προειδοποιήσει για ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 24/9

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

ΤΑΥΡΟΣ

Πλέον βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, πλέον που ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πλέον ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

ΛΕΩΝ

Ξεκίνησε μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ερμής επέστρεψε ανάδρομος στο ζώδιό σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναντιέστε στο εξής με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ πλέον ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά...

ΙΧΘΥΕΣ

Πλέον ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 24/9
Instagram / litsa patera

"Στις 24/09 η Αφροδίτη..." - H MagicFariel προειδοποιεί Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και...

Μέρες παλεύω με τα θηρία, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, μοιράζει όντως εκπλήξεις, αμέτρητες και όχι δεν είναι καθόλου ευχάριστες, προς το παρόν! Πέρασα από σαράντα κύματα για να καταφέρω να γράψω κάτι λίγα για τα ερωτικά των ζωδίων, μιας που η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, τελευταίες ημέρες του μήνα, έχει όρεξη για κρυφά ραντεβουδάκια, είναι γεμάτη η ατζέντα της!

Το πρώτο ραντεβού ήταν με τον Ουρανό, στις 20/09! Η Γη κουνήθηκε, τραντάχτηκε το σύμπαν όλο, που λέει ο λόγος, μιας που απρόβλεπτα προέκυψαν συναντήσεις, τηλεφωνήματα, μαντάτα ίσως υπερβολικά εξωφρενικά; Τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ένιωσαν μια ένταση, στα ξαφνικά! Το ευχάριστο σενάριο είναι ένας έρωτας, μοιραίος, συγκλονιστικός, από εκείνους που μόνο στις ταινίες υπάρχουν! Το παράξενο σενάριο είναι τα ερωτικά καβγαδάκια, έτσι για το πικάντικο της ιστορίας. Τα μπουρίνια της ζωής που φτιάχνουν τα πάθη, εκείνα που χαράζουν τις ψυχές..

Διαβάστε τη συνέχεια στο magicfariel.blogspot.com

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο στόχαστρο Τοξότες, Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει μεγάλα προβλήματα

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Share