Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε τα ευχάριστα για 6 ζώδια - Εντάσεις όμως για Ιχθύες, Σκορπιούς και...

Οι ημερήσιες 29/9 αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε τα ευχάριστα για 6 ζώδια - Εντάσεις όμως για Ιχθύες, Σκορπιούς και...

Η Λίτσα Πατέρα όπως κάνει καθημερινά, έτσι και σήμερα Πέμπτη 29/9 πραγματοποίησε τις αστρολογικές της προβλέψεις και ανέφερε στα 12 ζώδια τι θα τους συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Περισσότερη βάση έδωσε στους γεννημένους συγκεκριμένων ημερών (δείτε και τις φθινοπωρινές προβλέψεις).

Τα ζώδια σήμερα 29/9 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό!

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης-κυβερνήτη σας- στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Ζυγό φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

Λίτσα Πατέρα ζώδια
Instagram/litsa.patera

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να πάθουν κατάθλιψη

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι συνήθως κλειστοί και μελαγχολικοί. Για τον Αιγόκερω, η έκφραση συναισθημάτων είναι πολύ σημαντική και αν πρέπει να τα πνίξουν, πιθανόν να οδηγηθούν σε μελαγχολία και θλίψη. Συνήθως αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα πάντα και κατηγορούν συνεχώς τον εαυτό τους. Αυτή η ενοχή συχνά μετατρέπεται σε κατάθλιψη. Κατά τη διάρκεια αγχωτικών καταστάσεων παραμένουν ήρεμοι, γεγονός που οδηγεί συχνά σε συσσώρευση των συναισθημάτων τους που τους οδηγεί σε περισσότερο άγχος. Το να μάθουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να έχουν μια πιο ανοιχτόμυαλη στάση μπορεί να αλλάξει δραστικά τη ζωή τους.

Ζώδια σήμερα 26/9

ΤΑΎΡΟΣ

Κυρίως εσωστρεφείς, οι Ταύροι, λατρεύουν να παραμένουν στην comfort zone τους. Ακολουθούν πάντα τη ρουτίνα τους και μισούν τις όποιες αλλαγές στην καθημερινότητά τους. Ο κύριος λόγος για να οδηγηθούν σε κατάθλιψη είναι λόγω των αλλαγών που πιθανόν να πρέπει να αντιμετωπίσουν στην καθημερινή ρουτίνα τους και το να πρέπει να βγουν από το comfort zone τους τους προκαλέι τρομερό άγχος!

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι τα πιο περιποιητικά και χαρισματικά άτομα με γενναία καρδιά εξωτερικά και εύθραυστη στο μέσα της. Εξαιτίας αυτού, πληγώνονται εύκολα, ενώ ακόμα και αφού δίνουν το 100% τους σε οτιδήποτε κάνουν, το μόνο που λαμβάνουν είναι μια απογοήτευση από τους άλλους. Συνήθως είναι πολύ κακοί στο να κρύβουν τα συναισθήματά τους και ξεσπούν αμέσως σε κλάματα όταν κάτι τους πληγώνει.