Καταστροφικές συνέπειες φέρνει ο Πλούτωνας για μερικά ζώδια - Η MagicF' Ariel προειδοποιεί πως αυτό το Σαββατοκύριακο...

Προσοχή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
pixabay /  MiraCosic
pixabay / MiraCosic

Καλησπέρα τώρα πια αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη έχει τα κέφια της, ανεξάρτητα αν βαδίζει στα σκοτεινά μονοπάτια του Πλούτωνα. Ο Ήλιος βρήκε τον τρόπο να τη «σώσει» μαγικά, ετοιμάζεται να φύγει από τον Ζυγό, για να πάει στον Σκορπιό, μπας και μεγαλουργήσει ερωτικά! Ξεφεύγει μέσα από τα χέρια του Πλούτωνα, καταπατεί τις διαταγές του, κάνει τις τσαλιμιές της, γιατί τέτοιο κορίτσι είναι!

Οπότε το ΣΚ αυτό, είναι ιδιαίτερο, μιας που οι δράσεις και οι αντιδράσεις του σύμπαντος, είναι ακραίες! Συνεπώς, ακραία τα συναισθήματά μας, ακραίες και οι συμπεριφορές! Μέρες που κάποιοι θα γίνουν τολμηροί, θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους, προκειμένου να βιώσουν εκείνο το καρδιοχτύπι, το μαγικό, που τρελαίνει την καρδιά σου στο λεπτό! Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη περίπτωση, που κάποιοι κλείνονται στο καβούκι τους και προσμένουν κάποιος να τους αποζητήσει. Το κακό σενάριο είναι να θυμώσει τόσο πολύ ο Πλούτωνας, με σκοπό να φουντώσει τόσο πολύ ο εγωισμός, που ίσως και... διαβάστε εδώ την συνέχεια.