Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε παλιούς περιορισμούς σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι επόμενες μέρες είναι συναισθηματικά άσχημες ημέρες… αλλά κάνετε λάθος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν εκμεταλλευτείτε τις δυσκολίες ως ευκαιρίες, θα ξεπεράσετε κάθε παράξενο συναίσθημα που σας κρατά πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχετε κέφια και οι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα σας – ως συνήθως.

ΛΕΩΝ

Απολαύστε την προσοχή που σας δείχνουν τα νέα άτομα στη ζωή σας, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε βαθύτερα με ένα καινούργιο φίλο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μην προσκολληθείτε στη ρουτίνα σας!

ΖΥΓΟΣ

Η ευελιξία είναι το κλειδί – και λίγη υπομονή θα σας κάνει να προχωρήσετε πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, όλα εξαρτώνται από εσάς. Ό,τι κι αν φέρνετε σε μια κατάσταση ή σχέση, καλό ή κακό, θα μεγεθυνθεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μερικές μέρες, δεν θα χορταίνετε να ακούτε γλυκόλογα από την τελευταία σας κατάκτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλλιτεχνική σας πλευρά βγαίνει στην επιφάνεια...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο μυαλό σας αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις λιγότερο συναισθηματικά για να καταφέρετε να τις αφήσετε για πάντα πίσω σας.

Τα πιο αφελή ζώδια

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου
Unsplash.com

  • Ο Λέων: Αφελής ή εύπιστος ο Λέων; Μάλιστα, 100%. Ειδικά όταν κάτι που θα του πεις συνοδεύεται και από ένα κομπλιμέντο. Όπως και ο Κριός, είναι υπερβολικά παθιασμένος και ενθουσιώδης για όσα αγαπά. Το ζώδιό του κυβερνάει την καρδιά. Είναι ένας ζητιάνος της αγάπης, της αγκαλιάς και των επαίνων, οπότε το να τον κάνουν να πιστέψει ένα αθώο ψεματάκι δεν θα είναι και τόσο δύσκολο.
  • Ο Τοξότης: Ενώ γενικά είναι διαβόητος ως εκείνος που τα ξέρει όλα σε μια παρέα, αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η υπερ-αισιοδοξία του είναι και μια περίπτωση άρνησης των ορίων. Άρνηση για κάθε τι που του κόβει το δρόμο και μοιάζει αδύνατο, δύσκολο, σκληρό, δυσάρεστο ή αδιέξοδο. Οι ευκαιρίες και οι πιθανότητες ανάπτυξης που ανοίγονται μπροστά στα μάτια του είναι ατελείωτες, και παρόλο που αυτό είναι αλήθεια σε μεγάλο βαθμό, δεν μπορεί πάντα να πιστεύει ό,τι ακούει. Δεν έχουν όλοι τη θετική και αισιόδοξη ματιά του, ούτε την νοητική ωριμότητα να είναι εξίσου ειλικρινείς με αυτόν.
  • Οι Ιχθύες: Είναι υπερβολικά διαισθητικοί και ευαίσθητοι στο κάθε τι που τους περιβάλλει. Η ενέργεια που εκπέμπεται τόσο από τους ανθρώπους όσο κι από όλο το ζωικό και φυτικό βασίλειο είναι κάτι που κανένας άλλος δεν μπορεί να κατανοήσει σε βάθος, όπως αυτοί. Εντούτοις, η έντονη διαίσθησή τους, η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία τους για παγκόσμια ενότητα, μπορεί εύκολα να παρεμποδίσει την λογική τους αντίληψη. Όπως γράφει και το astrology.gr, είναι ευεπηρέαστοι στα λόγια και στις πράξεις των άλλων και ευεπίφοροι στο να εξαπατηθούν ανά πάσα στιγμή.
ΠΗΓΗ Pink.gr