Δυστυχώς η Λίτσα Πατέρα μετέφερε ανησυχητικές προβλέψεις! Προσοχή Κριοί, Ταύροι, Παρθένοι και...

Οι ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυστυχώς η Λίτσα Πατέρα μετέφερε ανησυχητικές προβλέψεις! Προσοχή Κριοί, Ταύροι, Παρθένοι και...

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μετέφερε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποίησε ένα προς ένα τα ζώδια για τα όσα θα βιώσουν σήμερα Τετάρτη 9/11 μέχρι αργά το βράδυ (Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις μηνιαίες προβλέψεις!).

Τα ζώδια σήμερα 9/11 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της ημέρας συνεχίζεται η επίδραση της χθεσινής μέρας, όμως από το απόγευμα και μετά το τοπίο «θολώνει», με την κρίση σας να μην είναι αντικειμενική.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρορμητικές κινήσεις μπορεί να μην βγουν υπέρ σας, όπως υπολογίζετε. Ένα οικονομικό θέμα όμως προχωρά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, όμως μην βιαστείτε να αναλάβετε δράση. Αποφύγετε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το μεσημεράκι φίλοι είναι το κέντρο της προσοχής σας, ενώ από το βράδυ και μετά, έχετε μια πιο εσωστρεφή διάθεση. Μην πείτε λόγια που θα πονέσουν!

ΛΕΩΝ

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, αν και η προσοχή σας παραμένει εστιασμένη στο οικονομικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ θέλετε πολύ να δράσετε, η βιασύνη και η απερισκεψία μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, τα πράγματα όμως θα βελτιωθούν σημαντικά το επόμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να αποτινάξετε ότι σας κάνει να συμβιβάζεστε. Ωστόσο, η γοητεία σας και τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα παραμένουν στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιείστε λογική, τάξη και σύστημα, επιμονή κι υπομονή και οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανόν να καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες. Ακόμα, τα οικονομικά δέχονται αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως το ερχόμενο διάστημα είναι σαφώς πιο ελπιδοφόρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, όμως προσοχή σε παγίδες, λόγω υπερβολικών αξιώσεων που ίσως έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά την αντιφατικότητα της ημέρας, σήμερα είναι αρκετά καλή μέρα για τα αισθηματικά σας, αφού η θέληση να περάσετε καλά, αποτελεί το εισιτήριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείχνετε να μην ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε και τι να αποφασίσετε. Ίσως αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει.

Τα ζώδια που ταλαιπωρούνται λίγες ημέρες μετά την έκλειψη στον Ταύρο

Αυτή η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις σε θέματα που τον τελευταίο καιρό μας είχαν πιέσει και που για αρκετό διάστημα ή είχαμε αμελήσει ή δεν τα γνωρίζαμε. Καλό θα είναι να αναλάβουμε την ευθύνη των επιλογών μας επί της ουσίας μέσα από αναθεωρήσεις, αλλά και μια πιο ενδελεχή ματιά στους φόβους και σε αυτό που συμβαίνει μέσα μας.

Με τον ανάδρομο Άρη σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, ας χειριστούμε με προσοχή οικονομικές συμφωνίες, επαγγελματικές σχέσεις αλλά και θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας και ας λειτουργήσουμε πιο προσεκτικά στον τομέα της επικοινωνίας.

Του Γιώργου Ανεστόπουλου για το περιοδικό YOU

Κριός

Με την όψη του ανάδρομου κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα, εσείς χρειάζεται να οργανώστε αρκετά καλά τις υποχρεώσεις των επόμενων ημερών, ώστε να αποφύγετε εντάσεις ή ανατροπές. Η πηγή της ανησυχίας σας κινείται μεταξύ οικονομικών και επαγγελματικών ζητημάτων, όπου οι συζητήσεις που θα γίνουν απαιτούν λεπτή ισορροπία αλλά και αδιάβλητη στρατηγική.

AstroTip: Το ζητούμενο για εσάς είναι να φέρετε, τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε μπροστά στην πραγματικότητα, χωρίς να υπερβάλετε.

Ταύρος

Ευκαιρίες που σας προσφέρονται στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σας δίνουν τη δυνατότητα να κλείσετε ζητήματα που το τελευταίο διάστημα σας είχαν αγχώσει. Στον συναισθηματικό τομέα, σημαντικά ξεκαθαρίσματα χρειάζεται να γίνουν, πριν ανοίξει ο δρόμος για σχέσεις με ουσιαστική πορεία. Αποφύγετε αυτή την περίοδο να πάρετε αποφάσεις παρορμητικά, υποκινούμενοι από ανεδαφικά σενάρια και φαντασίες.

AstroTip: Με την ένταση των ημερών, καλό θα είναι να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις, αλλά μελετημένες και καλά προσεγμένες.

Δίδυμοι

Δυναμικές κινήσεις που περιέχουν αλλαγές και αναθεωρήσεις ζητούν οι επόμενες ημέρες από εσάς, με σκοπό να φτάσετε αργότερα σε επιτυχείς συμφωνίες. Με τον Άρη σε απαιτητική όψη με τον Ποσειδώνα, το κλίμα είναι βαρύ και ασταθές, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, που μπλέκεστε σε διλήμματα και ανυπόστατα σενάρια. Περιορίστε, όσο μπορείτε, τη φαντασία σας και δείτε τι από όσα συμβαίνουν γύρω σας έχουν πραγματική επιρροή στη ζωή σας.

AstroTip: Αν αισθάνεστε ότι παραμένοντας σε καταστάσεις, που αρνούνται να διαφοροποιηθούν, τελματώνετε, κινηθείτε με αλλαγές και νέες επιλογές.

Καρκίνος

Δώστε προσοχή αυτές τις ημέρες σε οικογενειακές αντιπαραθέσεις, συναισθηματικές προστριβές και επαγγελματικές διευθετήσεις, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Αναζητήστε στα ψυχικά σας αποθέματα τη δυνατότητα και τη δύναμη, ώστε να υλοποιήσετε μια άλλη πορεία πραγμάτων. Αποφύγετε το κλίμα αντιπαράθεσης και μην απαντήσετε με θυμό σε ό,τι σας καταλογίζουν.

AstroTip: Επιλέξτε σε κάθε περίπτωση να εξηγήσετε δυναμικά αλλά και ήρεμα τη θέση σας.

Λέων

Οι λύσεις που ψάχνετε το τελευταίο διάστημα βρίσκονται μακριά από τους τρόπους με τους οποίους έχετε κινηθεί μέχρι τώρα. Χειριστείτε ρεαλιστικά ζητήματα που φαίνονταν κλειστά σε κάθε τομέα και ζητήστε βοήθεια από το περιβάλλον σας. Η αλαζονεία και τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα σας δικαιώσουν σε καμιά περίπτωση. Αποφύγετε να χαθείτε μέσα σε συναισθηματικές εξάρσεις, μιας και η περίοδος που διανύουμε ζητά από όλους μας οριστικά ξεκαθαρίσματα.

AstroTip: Εστιάστε σε ουσιαστικούς τρόπους επίλυσής των εκκρεμοτήτων που έχουν ανακύψει τώρα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας σε ό,τι κάνετε.

Παρθένος

Συζητήσεις με σκοπό να λυθούν ζητήματα που σας απασχολούν σε σχέση με δάνεια, συμβόλαια, δικαστικές υποθέσεις ή θέματα υγείας, μπορεί να σας αγχώσουν προσωρινά, αλλά βρίσκουν λύση. Αξιοποιήστε την βοήθεια των κατάλληλων προσώπων, ώστε να σας δοθούν έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις. Δείξτε προσοχή σε εντάσεις και διλήμματα, που είναι έντονα, και σας δυσκολεύουν στο πως θα οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας.

AstroTip: Αποστασιοποιηθείτε από τη συναισθηματική φόρτιση και αρνηθείτε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν διαφοροποιούνται.

Ζυγός

Επιλέξτε αυτές τις ημέρες να βρείτε λύσεις σε ζητήματα προσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών, με γνώμονα την ισότιμη ανταλλαγή και την ενδυνάμωσή σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε μια σειρά, όσα την προηγουμένη περίοδο αιωρούνταν. Πείτε ειλικρινά αυτό που πιστεύετε και υπερασπίστε το. Κατανοήστε πως οι όποιες διαπραγματεύσεις και επαφές, χρειάζεται να σας οδηγήσουν σε ουσιαστικές λύσεις, και όχι σε άλλον ένα κύκλο εντάσεων και προστριβών.

AstroTip: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και αξιοποιήστε ρεαλιστικά και με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Σκορπιός

Εμπιστευτείτε το περιβάλλον σας και πάψτε να είστε κλειστοί, αρνητικοί και δύσπιστοι, αποδεχόμενοι τα καλά πράγματα που μπορούν να σας δώσουν. Κινηθείτε αξιοποιώντας τις ευκαιρίες, αλλά και την θετική διάθεση των ατόμων του περιβάλλοντός σας, αλλάζοντας κριτήριο και μεταλλάσσοντας τις αρνητικές επιλογές και συμπεριφορές σας, σε θετικές σε κάθε τομέα της ζωής σας.

AstroTip: Αποφύγετε εντάσεις, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, και μην διαρρεύσετε, με αφορμή αρνητικές συμπεριφορές, σε επιθετικές κινήσεις.

Τοξότης

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον οικογενειακό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και αντιμετωπίστε ψύχραιμα υπερβολές, χωρίς να διαρρέετε. Το γενικό κλίμα των ημερών περιέχει μια έντονη διάθεση για ξεκαθαρίσματα και θα χρειαστεί αρκετή αποστασιοποίηση, ώστε να τηρηθούν οι ισορροπίες. Η δυσκολία σας θα είναι να μείνετε στη ρεαλιστική πραγματικότητα, μιας και θα σας είναι πολύ εύκολο να ενδώσετε σε διλήμματα, φαντασίες και υπερ-αισιόδοξα σενάρια.

AstroTip: Δώστε προσοχή σε ανατροπές στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και αναστατώσεις που μπορεί να προκύψουν από εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει.

Αιγόκερως

ζωδια

Δώστε προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σας σε κάθε τομέα και να αποφύγετε να διαρρεύσετε σε σχόλια, υπερβολές και εντάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Συζητήσεις που περιέχουν έντονες αποκαλύψεις, τόσο στον προσωπικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα σας καλούν να μην βιαστείτε να αντιδράσετε με ένταση.

AstroTip: Μέσα σε ένα γενικότεροι κλίμα ανασφάλειας και διλημμάτων, εσείς χρειάζεται να κάνετε διπλή προσπάθεια για να βάλετε, με ξεκάθαρες συμφωνίες, οικογενειακά, προσωπικά και θέματα συνεργασιών στην θέση τους.

Υδροχόος

Αναζητήστε την αισιοδοξία μέσα σας για τους στόχους που έχετε κατά νου, ώστε να μπορέσει και το περιβάλλον σας να ανταποκριθεί ανάλογα. Δείξτε προσοχή σε επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές, αλλά και στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, μιας και τα σενάρια τρόμου και πανικού δίνουν και παίρνουν. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, θέτοντας τα όριά σας.

AstroTip: Προσπαθήστε να μην χάσετε το μέτρο και προστατεύστε τον εαυτό σας από συζητήσεις που γίνονται για λόγους εκτόνωσης. Δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Ιχθύες

Όλες οι επόμενες ημέρες αιτούνται προσεκτικής διαχείρισης από μέρους σας, κυρίως όμως στον τομέα των σχέσεων και των επαγγελματικών. Επαναπροσδιορίστε με ώριμο τρόπο συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες και αποφύγετε να κινηθείτε σε άκρα αμφιθυμίας, βιώνοντας οργή και αδικία από τη μια, και τρόμο και ενοχές από την άλλη. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα χρειαστεί να προστατεύσετε τον εαυτό σας από καταχρήσεις, υπεραισιόδοξα σχέδια, αλλά και ανατροπές, που οφείλονται κυρίως στην κακή οργάνωση.

AstroTip: Χειριστείτε με ακρίβεια και μέτρο επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.