Τέσσερα ζώδια ζητούν βοήθεια - Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέσσερα ζώδια ζητούν βοήθεια - Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις, αναφέροντας πως θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο για τα 12 ζώδια. Για κάποιος/ες, το Σάββατο, θα είναι ήρεμο, όμως για τους υπόλοιπους λίγο πιο δύσκολο λόγω διάφορων γεγονότων.

Από την άλλη, η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλά προβλήματα και επεισόδια για 6 συγκεκριμένα ζώδια του κύκλου, σύμφωνα πάντα με τον Κώστα Λεφάκη.

Τα ζώδια σήμερα 26/11 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Τραβάτε την προσοχή του περιβάλλοντός σας γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσεις σας να είναι μελετημένες για να μην δώσετε λαβές για σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιέσεις από τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, οικογενειακά πρόσωπα βοηθούν και στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε αρκετά έξοδα σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά παράλληλα κάποιοι άλλοι ενισχύουν το δικό σας πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά συνεχίζουν να ευνοούνται, τηρουμένων των αναλογικών, αρκεί να μην γίνεται αυτό αφορμή για περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Θετική ημέρα για την καριέρα σας, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα θα έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια βοηθητική ημέρα για την προσωπική σας ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Συζητάτε για οφειλές σας προς τρίτους και προσπαθείτε να κάνετε τα ανάλογα ώστε να ορθοποδήσετε οικονομικά. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην είστε τόσο κυκλοθυμικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε σημαντικές κινήσετε, βρίσκετε πρόσωπα που σε βοηθούν να βρείτε διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζει αρκετά βοηθητικό ενώ παράλληλα εσείς σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να κάνετε σπουδαία πράγματα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας καλεί να προετοιμάσετε μεθοδικά το επόμενο βήμα. Προσοχή σε οικονομικά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, αφού πλέον είστε σε μια φάση που αναζητάτε κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό.

Λίτσα Πατέρα ζώδια Σάββατο 26/11
Instagram/litsa.patera

Τα πιο πεισματάρικα ζώδια

ΤΑΎΡΟΣ

Οι Ταύροι ξέρουν τι τους αρέσει και δεν τους ενδιαφέρει να φύγουν μακριά από αυτό. Οι άλλοι υποτιμούν το πόσο επενδύουν οι Ταύροι στη δημιουργία του περιβάλλοντός τους - από τις επιλεκτικές φιλίες τους έως τις ιδιαίτερες καριέρες τους, μέχρι το πού ζουν και το πώς είναι διακοσμημένο. Ξοδεύουν πολύ χρόνο ρυθμίζοντας τα πράγματα όπως θέλουν επειδή πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο για αυτούς.

ΚΡΙΌΣ

Ο Κριός δεν αντιπροσωπεύεται από το κριάρι χωρίς λόγο... Είναι ξεροκέφαλοι και δεν φοβούνται τις συγκρούσεις γιατί είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν. Είναι ανταγωνιστικοί και ειλικρινά καλωσορίζουν μια μικρή αντίσταση για να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για αυτό, δεν θα υποχωρήσουν απλώς για να κατευνάσουν ένα άλλο άτομο. Είναι παρορμητικοί και προτιμούν να αναλαμβάνουν δράση γρήγορα, οπότε αν προσπαθήσετε να τους αποτρέψετε να λάβουν μια απόφαση στην οποία έχουν ήδη αποφασίσει, να είστε έτοιμοι να το συζητήσετε μέχρι να εξαντληθείτε και οι δύο.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Oι Παρθένοι είναι καλά μελετημένοι στα σχέδιά τους. Αφιερώνουν εξαιρετικό χρόνο για να σκεφτούν τα πράγματα πριν παρουσιάσουν το επιχείρημα ή τη γνώμη τους σε κάποιον άλλο - και είναι πολύ απίθανο να τους αλλάξετε γνώμη. Ενώ μπορούν να έχουν κάποια ευελιξία σε ορισμένες καταστάσεις, είναι πολύ ασυνήθιστο να παραχωρούν απλώς την ιδέα κάποιου άλλου χωρίς να τη συζητούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν οι Παρθένοι γνωρίζουν ότι έχουν δίκιο, δεν υπάρχει τίποτα που θα τους αλλάξει γνώμη.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι κρατούν τη μπάλα χαμηλά και συνεχίζουν να προχωρούν προς τους στόχους τους - δεν έχουν χρόνο να διαφωνήσουν για την ελαφριά απόχρωση που τους έριξε ένα άτομο. Ενώ κατανοούν ότι δεν θα έχουν πάντα δίκιο, έχουν αφιερώσει χρόνο για να ερευνήσουν τις ιδέες τους και να κοιτάξουν το παρελθόν τους για να τις υποστηρίξουν. Είχαν μεγάλη εμπειρία να αναφερθούν και δεν θα υποχωρήσουν σε κανέναν που δεν τους ταιριάζει σε αυτόν τον τομέα.