Προσοχή: «Αυτό το ΠΣΚ...» - Ποια ζώδια θα περάσουν... ζόρικα!

Η MagicF'ariel προειδοποιεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσοχή: «Αυτό το ΠΣΚ...» - Ποια ζώδια θα περάσουν... ζόρικα!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται είμαστε παιδιά του έρωτα, τι να κάνουμε τώρα; Όχι πως συνέβη κάτι το συγκλονιστικό, αλλά καλό είναι να μπαίνουμε στο mood σιγά-σιγά, γιατί η Αφροδίτη φέτος από τον Αιγόκερω, έχει την όρεξη να μοιράσει τα δώρα της, τα λάφυρα που κέρδισε στη μάχη που ακόμα δίνει στο ζώδιο του Τοξότη!

Όμως οι μέρες πλησιάζουν που θα ταξιδέψει στον Αιγόκερω και θα έλεγα να την καλοδεχτούμε, να την υμνήσουμε, να την εκθειάσουμε, γιατί είναι η Θεά του Έρωτα! Πόσο μας έχει λείψει.. δε λέγεται! Κάτι ώρες πριν συμβεί αυτό, η Αφροδίτη από τον Τοξότη, παρέα με τον Δία από τους Ιχθύες, έρχονται σε μια κόντρα, ανεπανάληπτη!

Ο στόχος και των δυο είναι η καλοπέραση και η εκπλήρωση των προσωπικών τους επιθυμιών! Το φαντάζεστε λίγο το σκηνικό; Ντυμένοι με καθαρά μοσχομυριστά ρούχα, αρωματισμένοι φουλ, να ακούνε μουσική, να χορεύουν, να τρώνε και να φλερτάρουν με διάφορες υπάρξεις, σα να μην υπάρχει αύριο. Ανταγωνίζονται στο ποιος θα περάσει καλύτερα! Και κάπως έτσι εμείς οι κοινοί θνητοί, αυτό το ΠΣΚ (09/12 – 11/12) θα... διαβάστε την συνέχεια εδώ.