«Μέχρι τις 16/12...» - Εβδομάδα των... παθών για τα ζώδια

Η MagicF'Ariel προειδοποιεί...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μέχρι τις 16/12...» - Εβδομάδα των... παθών για τα ζώδια

Ο Ήλιος από τον Τοξότη, μέχρι και τις 16/12 ρίχνει άπλετο φως, στη ζωή μας, στη ψυχή μας, στην καρδιά μας, στο μονοπάτι που έχουμε επιλέξει να διαβούμε, μας δείχνει ξεκάθαρα την αλήθεια! Είναι οι μέρες που χρειαζόμαστε, να την ακούσουμε, να την πούμε στον εαυτό μας, να την εξομολογηθούμε και στους άλλους!

Με θάρρος και γεμάτοι αυτοπεποίθηση λέμε good morning στη Δευτέρα 12/12! Και εκεί που μπαίνει το νερό στο αυλάκι, εκεί ξαφνικά εξαφανίζεται το αυλάκι, γιατί ο Ποσειδώνας, δε θέλει κάτι ακόμα να καταλήξει κάπου! Προτιμά τις ζαριές, να τις ρίχνει και ότι κάτσει!

Ο Ποσειδώνας λατρεύει την πυκνή ομίχλη, που καλύπτει τα πάντα και δε βλέπουμε τίποτα μπροστά μας, ούτε καν τη μύτη μας! Τα νερά του δείχνουν κατάμαυρα, είναι αγριεμένα, κανείς μα κανείς δε θα γλυτώσει, γιατί αυτό είναι το σενάριο του σύμπαντος! Το θέμα είναι ποιος ξέρει καλύτερο κολύμπι!? Συνεπώς ανεξάρτητα από τη βουτιά που θα κάνουμε, θα χρειαστεί να πιστέψουμε στη διαίσθησή μας, σε όλες μας τις αισθήσεις, προκειμένου να μη «πνιγούμε» σε μια κουταλιά νερό και να βγούμε σώοι και αβλαβείς στην στεριά!

Χαοτικές οι σκέψεις, χαοτικά τα συναισθήματα, στην απόγνωση της επιβίωσης, είτε της επαγγελματικής, είτε της ερωτικής, φτιάχνουμε σενάρια που μόλις ο Ήλιος ρίξει το φως τους, εξατμίζονται στο πι και φι! Συνεπώς μέχρι και τις 16/12... διαβάστε τη συνέχεια εδώ!