Ο Ήλιος στον Αιγόκερω: Χαρές για 6 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / litsapatera
Instagram / litsapatera

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενημερώνοντας τα 12 ζώδια για τα όσα θα τους συμβούν λίγο πριν τις γιορτές. Ο Κώστας Λεφάκης μάλιστα, έχει προειδοποιήσει για το τι θα συμβεί παραμονή και ανήμερα.

Τα ζώδια σήμερα 21/12 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκέφτεστε το γόητρό σας, όμως από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Κάτι καθυστερεί, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα όμως δεν παύει να σας φορτίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε οικονομικά θέματα. Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος περνώντας στον Αιγόκερω σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν μικρά βήματα.

Μεγάλη προσοχή αν έχετε Ερμή στον...

Ο Ερμής όπως γνωρίζουμε είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας. Είναι αυτός που μας βοηθά στο πώς θα αντλήσουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν και στο πώς θα τις μεταδώσουμε. Ανάλογα με το πού βρίσκεται ο Ερμής στον αστρολογικό χάρτη του καθενός από εμάς, φανερώνεται η προσωπικότητά μας, η ευστροφία μας, ακόμα και το πόσο ευφυείς είμαστε.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται σε... διαβάστε περισσότερα εδώ.