Για μερικά ζώδια φτιάχνουν τα ερωτικά λίγο πριν φύγει το 2022 - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίει Τοξότες και...

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Λίτσα Πατέρα
Instagram - Λίτσα Πατέρα

Η αγαπημένη αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα μέσα από τις εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια σε πρωινές εκπομπές έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και έτσι θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά για όσα αναφέρει για το ζώδιό σας την Κυριακή 25/12 (δείτε εδώ και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου).

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 25/12

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα έχετε στο μυαλό σας «γλυκιές» υποχρεώσεις λόγω των ημερών και σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τους άλλους! Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η μέρα με τα τόσα βαθιά νοήματα σας κάνει να βλέπετε πιο αισιόδοξα και πιο ουσιαστικά τα πράγματα, ειδικά αν οι καταστάσεις σας είχαν κάπως… απομακρύνει από τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πολυμήχανο μυαλό σας στρέφεται γύρω από την περισυλλογή που προσφέρουν αυτές οι γιορτινές ημέρες και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις ανάγκες των άλλων!

ΛΕΩΝ

Μέρα αγάπης με την Σελήνη να βρίσκεται στο τομέα των σχέσεών σας, είναι λοιπόν ιδανική ημέρα για να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα στο ταίρι σας και στους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη να προσφέρετε γίνεται λόγω της ημέρας ακόμα πιο έντονη, έτσι δίνετε απλόχερα την βοήθειά σας, όπου οι αγαπημένοι σας δυσκολεύονται!

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή η σημερινή ημέρα, χάρη στην αγάπη που δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω ημέρας, γεμίζουν οι καρδιές και λύνονται τυχόν… παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις ζωδίων Λίτσα Πατέρα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σας βοηθά να επιστρέψετε -έστω και νοερώς- στις ρίζες σας και να μοιραστείτε το «χριστουγεννιάτικο φως» με τους οικείους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επαφή ή δημιουργική συζήτηση θα μπορούσε να χαρίσει χαμόγελα στα πρόσωπα που είναι κοντά σας. Εκτός από ευχές, ανοίξτε σήμερα την καρδιά σας στους γύρω σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λόγω της ημέρας επιτρέπεται να το.. παρακάνετε στην περιποίηση των αγαπημένων σας, άλλωστε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί θα βρει λύση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά ώστε να γίνεται εσείς ένας φάρος αγάπης για τους γύρω σας τούτη την ημέρα γιορτής!

ΙΧΘΥΕΣ

Απομονώνεστε από την βουή καθώς θέλετε να κλειστείτε σε μια «φωλιά» μόνο για εσάς και τα άτομα της καρδιάς σας, αναζητώντας τα δικά σας… Χριστούγεννα!

Instagram: Λίτσα Πατέρα

Μεγάλη προσοχή αν έχετε Ερμή στον...

Ο Ερμής όπως γνωρίζουμε είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας. Είναι αυτός που μας βοηθά στο πώς θα αντλήσουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν και στο πώς θα τις μεταδώσουμε. Ανάλογα με το πού βρίσκεται ο Ερμής στον αστρολογικό χάρτη του καθενός από εμάς, φανερώνεται η προσωπικότητά μας, η ευστροφία μας, ακόμα και το πόσο ευφυείς είμαστε.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται σε... διαβάστε περισσότερα εδώ.