Ανάδρομος Ερμής λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος - Συναγερμός για ένα μόνο ζώδιο

Ελπίζουμε να μην ανήκετε σε αυτό το ζώδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανάδρομος Ερμής λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος - Συναγερμός για ένα μόνο ζώδιο

Έφτασε η εποχή σας, πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Το σύμπαν σας καλωσόρισε με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως ξεκινάτε μια νέα ζωή, με νέα όνειρα, νέους στόχους, το άγνωστο δε σας τρομάζει, αντιθέτως είναι μια πρόκληση για εσάς!

Από τη μια ο Δίας στον Κριό, από την άλλη ο Ήλιος στο ζώδιό σας, τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη, θα αφοσιωθείτε στο σπιτάκι σας, στο σύντροφό σας, στην οικογένειά σας και θα προσπαθήσετε να καλύψετε ένα τεράστιο κενό, εκείνο της απουσίας σας. Και επειδή ο Δίας είναι της υπερβολής και ο Ήλιος τη θρέφει, θα φτιάξετε ένα πλάνο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα να μη σας βγει. Μήπως να ξεπεράσετε τα γκουρμέ, τα μεγάλα τραπέζια, τις αμέτρητες λιχουδιές και να φτιάξετε κάτι πιο κόζι; Ποιος ο λόγος να είστε όλη την ημέρα στην κουζίνα, όταν το ζητούμενο είναι να αγκαλιάσετε τα αγαπημένα σας τα άτομα.

Και λίγο πριν αλλάξει χρόνος, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας! Αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο γεγονός, γιατί αντί να κάνετε δέκα βήματα μπροστά, θα κάνετε δέκα βήματα πίσω, άκρως εξοργιστικό για μια ύπαρξη σαν και εσάς!

Όσοι είστε δηλαδή... διαβάστε την συνέχεια εδώ