«Το ιερό νούμερο της Τριαδικότητας θα...» - Συναγερμός για δυο συγκεκριμένα ζώδια

Η Βάσια Μαυράκη προβλέπει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Unsplash.com
Unsplash.com

Το 2023 θα είναι η χρονιά επανεκκίνησης της ανθρωπότητας. Οι πλανητικές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν θα αλλάξουν την ενέργεια και θα ανακουφίσουν τις ζωδιακές ομάδες που δοκιμάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κόσμος, όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα, έχει “τελειώσει”… Eίχε ήδη αρχίσει να “τελειώνει’’ από το τέλος του 2019 και εμείς οι τυχεροί έχουμε σταθεί στη μέση του Κρόνου και του Χρόνου, με το ένα πόδι στο παρελθόν που ζήσαμε και το άλλο πόδι στο μέλλον που θα ζήσουμε. Το ιερό νούμερο της Τριαδικότητας, το νούμερο 3 του Ιερού Τριγώνου της δομής του κόσμου θα χαρακτηρίσει τη νέα χρονιά που έρχεται, το 2023!

Βάσια Μαυράκη ζώδια
Η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη

Ο Μάρτιος του 2023 θα είναι ο κομβικός μήνας των σημαντικών αυτών πλανητικών αλλαγών καθώς ο Κρόνος θα εγκαταλείψει τον Υδροχόο, θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Πλούτωνας θα αφήσει τον Αιγόκερω για να περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο πλανήτης Ουρανός θα παραμείνει στον Ταύρο απαλλαγμένος από τα τετράγωνα με τον Κρόνο και θα συναντήσει το Δία στον Ταύρο ξεκινώντας έναν νέο συνοδικό κύκλο σε ζώδιο της Γης.

Διαβάστε επίσης: Επεισοδιακή η πρώτη εβδομάδα του 2023 για Κριούς, Ταύρους και... - "Μαύρες" προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Δίας το Μάιο του 2023 θα περάσει στον Ταύρο και θα φέρει την οικονομική ανάκαμψη που όλοι περιμένουμε. Η Αφροδίτη το 2023 θα παραμείνει πέντε μήνες στοn Λέοντα, όπου θα γίνει και ανάδρομη. Θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα και θα φέρει έρωτες στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Τα ζώδια με σειρά εύνοιας

  • +++++ Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες
  • ++++ Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι
  • ++ Δίδυμοι, Τοξότες

ΚΡΙΟΣ ++++

 Ζώδια τατιάνα Στεφανίδου

Αυξημένα οικονομικά και αυξημένη… διαίσθηση. Το πρώτο πεντάμηνο του 2023 σας ανήκει αγαπημένοι Κριοί, με τον Δία στο δικό σας ζώδιο να σας χαρίζει απίστευτη ενέργεια. Επαγγελματική, οικονομική και προσωπική άνοδος που θα ανεβάσει τη δημοτικότητα σας στα ύψη μέχρι και τον Μάιο του 2023. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου θα ανακουφιστείτε από τον Μάρτιο που ο Πλούτωνας θα περάσει επιτέλους στον Υδροχόο και θα σας απαλλάξει από τα πιεστικά του τετράγωνα. Ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης, το καλοκαίρι θα βρίσκεται στον Λέοντα όπου και θα πραγματοποιήσει σύνοδο με την Αφροδίτη, δημιουργώντας απίστευτο ερωτικό κλίμα, αλλά και μοναδικές οικονομικές ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ +++++

 Ζώδια Γιώργος Λιανός

Ταύροι μου θα είστε από τα πολύ τυχερά ζώδια του 2023, καθώς από τον Μάιο και μετά ο Δίας στο δικό σας ζώδιο θα σας προσφέρει τα άφθονα δώρα του μέχρι το τέλος του χρόνου. Η ανακούφιση που θα σας χαρίσει και η αποχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο θα είναι απέραντη, καθώς θα αισθανθείτε και πάλι αισιόδοξοι και ανέμελοι, κάτι που σας είχε λείψει πολύ κάτω από το βάρος των Εκλείψεων του 2022! Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 21, 22 και 23 Απριλίου, γιατί η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο τον Μάρτιο του 2023 θα σας φέρει μπροστά σε αλλαγές που δεν περιμένετε. Κέρδη, οικονομικές επενδύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες θα φέρει στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει ο Δίας με τον Ουρανό στις 21, 22, 23 μοίρες του Ταύρου. Η αφθονία θα συναντήσει την τύχη και τα δώρα που θα πάρετε θα είναι… αμύθητης αξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ++

 Ζώδια Καίτη Γαρμπή

Ο Κρόνος τον Μάρτιο του 2023 θα εγκαταλείψει τη θετική για εσάς θέση του στον Υδροχόο και θα περάσει στους Ιχθύες από όπου και θα προσπαθήσει να σας οριοθετήσει με αυστηρότητα και… συνέπεια. Έτος ενηλικίωσης θα είναι για εσάς το 2023, καθώς θα απαιτήσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν στη ζωή σας. Τέρμα τα «παιδιαρίσματα» και η διάσπαση προσοχής, τέρμα και οι συγκεχυμένοι στόχοι. Τυχεροί, με απίστευτες ευκαιρίες τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές οι γεννημένοι 21, 22 και 23 Μαΐου, με τα πρώτα τρίγωνα του Πλούτωνα από τον Υδροχόο να σας φέρνουν μοναδική τύχη. Ευεργετικό το καλοκαίρι με τη συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα να φέρνουν αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σας. Το ίδιο διάστημα, η προσαρμοστικότητα και η εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ +++++

 Ζώδια Βίκυ καγιά

Καρκίνοι μου είστε από τους τυχερούς του 2023. Οι πλανητικές αλλαγές σάς ευνοούν και θα σας φέρουν επισημοποιήσεις και σταθεροποιήσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Μέσα σε αυτή την χρονιά θα μπουν οι βάσεις για μια υπέροχη νέα ζωή, καθώς ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες θα σας χαρίζουν τα τυχερά τους τρίγωνα και ο Ουρανός με τον Δία από τον Ταύρο τα χαρισματικά τους εξάγωνα. Διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, κληρονομιές και χορηγίες, οικονομικές επενδύσεις και γενναιόδωρους έρωτες για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα έχει το καλοκαίρι του 2023 με τα απλόχερα εξάγωνα του Δία. Ανακουφιστική και η νέα θέση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, ιδιαιτέρως για εσάς των τελευταίων πέντε ημερών, καθώς θα σταματήσει να πραγματοποιεί τις καταπιεστικές του αντιθέσεις στον Ήλιο σας.

ΛΕΩΝ ++++

Μπέτυ Μαγγίρα Ζώδια

Δύο σημαντικοί πλανήτες αλλάζουν ζώδιο και οι αλλαγές τους σας αφορούν απολύτως. Ο σκληρός Κρόνος φεύγει από την κοφτερή του θέση απέναντί σας και στο πόδι του έρχεται ο φοβερός Πλούτωνας. Σαν οι αλλαγές αυτές να πυροδοτούν τα ίδια θέματα με αυτά που σας απασχόλησαν και το 2022, με μόνη διαφορά τα δεκαήμερα που επηρεάζουν τα ατέρμονα ταξίδια τους μέσα στο ζωδιακό. Την ίδια στιγμή που οι Λέοντες των τελευταίων ημερών θα ανακουφίζονται από την «ταλαιπωρία» του Κρόνου, οι Λέοντες των πρώτων ημερών θα επωμίζονται το βάρος του Πλούτωνα. Κάτι τέλειωσε δύσκολα για τους πρώτους και κάτι θα φέρει δυσκολία στους δεύτερους. Τυχεροί του πρώτου πενταμήνου του 2023 οι Λέοντες του Ιουλίου με τον Δία να σας ευεργετεί στα απλόχερα τρίγωνά του. Θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες επέκτασης στα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και σε χαρές που θα πάρετε από τα παιδιά σας. Το καλοκαίρι του 2023 θα αποδειχθεί ένα από τα ερωτικότερα, καθώς η Αφροδίτη, ορθή και ανάδρομη, θα παραμείνει στο ζώδιό σας σχεδόν πέντε μήνες και θα πραγματοποιήσει και σύνοδο με τον Άρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ +++++

 Ζώδια Σίσσυ Χρηστίδου

Τους δύο πρώτους μήνες του 2023 οι δοκιμασίες του Άρη από τους Διδύμους θα συνεχιστούν. Η παραμονή του Δία στον Κριό μέχρι το Μάιο σάς φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά και επενδυτικά διλήμματα. Με το πέρασμα, όμως, του Δία στον Ταύρο τα θέματά σας θα λυθούν σαν από μόνα τους… και οι επαγγελματικές και προσωπικές σας επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Αγαπημένοι Παρθένοι είστε από τους τυχερούς του 2023, ιδιαιτέρως από τον Μάιο και μετά με τον Δία στη σύνοδό του, με τον αναπάντεχα τυχερό Ουρανό να διαμορφώνει τις ιδανικότερες προϋποθέσεις, ειδικά για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Το καλοκαίρι με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, οι ερωτικές και οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν… μυστικό χαρακτήρα και το διάστημα που ο πλανήτης της αγάπης θα αναδρομήσει ενδέχεται το ερωτικό σας παρελθόν να εισβάλλει και πάλι στη ζωή σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο…. θα σημάνει την έναρξη μιας υπέροχα αρμονικής χρονικής περιόδου, με ευχάριστες ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ ++++

 Ζώδια πρωτοψάλτη

Το πρώτο εξάμηνο του 2023 ανήκει αποκλειστικά σε εσάς Ζυγοί μου, με τον Δία απέναντί σας να βάζει τα δυνατά του για να σας… αποκαταστήσει, αν φυσικά το επιθυμείτε και σε όποιον τομέα της ζωής σας το θέλετε! Καλείστε να αξιοποιήσετε τις απίστευτες ευκαιρίες που θα σας προσφέρει. Επισημοποιήσεις, γάμοι, απόκτηση απογόνων, σημαντικές συνεργασίες, χορηγίες, ευνοϊκά οικονομικά, κοινωνική αναβάθμιση, όλα θα σας τα φέρει ο Δίας από τον Κριό μέχρι και τον Μάιο του 2023. Ο Άρης, ανάδρομος από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων, θα αναζωπυρώσει το ερωτικό σας παρελθόν, θα ξυπνήσει αγάπες από τα παλιά και θα δώσει δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που είχαν αποδειχθεί σημαντικοί στη ζωής σας προ διετίας. Απίστευτη εύνοια για τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες, 23 και 24 Σεπτεμβρίου, την άνοιξη και καλοκαίρι, με τον Πλούτωνα να πραγματοποιεί υπέροχα τρίγωνα από τη νέα του θέση στον Υδροχόο. Εξαιρετικά προσεκτικοί οι γεννημένοι τις τελευταίες δύο μέρες, 20 και 21 Οκτωβρίου, με την Έκλειψη της 20ής Απριλίου 2023, σε θέματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας και στην υγεία σας.

Διαβάστε επίσης: Διαλύονται σχέσεις, έρχονται χωρισμοί: Τα τέσσερα ζώδια που θα αλλάξουν την ζωή τους το 2023

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +++++

 Ζώδια βασίλης Μπισμπίκης

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί οικονομική αναστάτωση θα σας φέρει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο των Διδύμων τους πρώτους μήνες του νέου έτους και θα σας βάλει στη διαδικασία να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μετά τον Μάιο του 2023 με τον Δία στον Ταύρο απέναντί σας θα ανατραπούν οι καταστάσεις και η εύνοια που θα βιώσετε θα είναι απίστευτη σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Καλές συνεργασίες, συντροφικότητα, αυξημένη κοινωνικότητα και καινούργιες γνωριμίες θα είναι στο πρόγραμμα, με τον Κρόνο από τη νέα του θέση στους Ιχθύες το Μάρτιο. Η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό, έστω και με απόσταση δέκα μοιρών απέναντί σας το καλοκαίρι, θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Η προκλητική για εσάς θέση της Αφροδίτης στο Λιοντάρι θα σας αναστατώσει με νέους έρωτες και στην αναδρομή της το καλοκαίρι του 2023 θα ξυπνήσει το ερωτικό σας παρελθόν. Παλιοί έρωτες και παλιές οικονομικές υποθέσεις θα σας χτυπήσουν την πόρτα και θα απαιτήσουν ικανοποίηση. Προσεκτικά πρέπει να βαδίσουν οι γεννημένοι 27, 28 και 29 Οκτωβρίου, που θα επηρεαστούν από την Έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και οι γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες, 23 και 24 Οκτωβρίου, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο με τον Πλούτωνα σε πιεστικά τετράγωνα από τη νέα θέση του στον Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ++

 Ζώδια Άννα Βίσση

Εκπαιδευτικό χαρακτήρα θα έχει το 2023 για τους Τοξότες με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες τον Μάρτιο και την προσπάθεια που θα καταβάλλει προκειμένου να τους περιορίσει. Εκπαίδευση και περιορισμός το μότο του νέου χρόνου και η μάχη με τα δύσκολα ξεκινά. Η αρχή του 2023 θα σας βρει με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους, ακριβώς απέναντί σας να σας θυμίζει παλιές διαμάχες και να σας βάζει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος μέσα στις σχέσεις σας. Το διάστημα που η κοσμική εύνοια θα είναι δική σας περιορίζεται από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο του 2023 με την παρουσία του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες επιδιώξτε να συλλέξετε και να αποθηκεύσετε τις σωματικές και ψυχικές σας δυνάμεις έτσι ώστε να έχετε να ανασύρετε όταν θα αρχίσουν οι δοκιμασίες του Κρόνου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα το καλοκαίρι θα αναθερμάνει παλιούς σας έρωτες και θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές οφειλές από τρίτους προς εσάς, που είχατε ίσως ξεχάσει. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο, κυρίως στα οικονομικά και τα προσωπικά σας θέματα. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτά νομικά και δικαστικά θέματα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των νομικών σας εκπροσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ +++++

 Ζώδια Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Επιτέλους, είστε οι τυχεροί του 2023 και σας αξίζει μετά την τόση ταλαιπωρία του Πλούτωνα από το 2008 μέχρι… σήμερα. Ο Πλούτωνας, ο άρχοντας του σκότους, αλλάζει ζώδιο μετά τη μακρά του παραμονή στον Αιγόκερω και περνά τον Μάρτιο του 2023 στον Υδροχόο! Μέχρι τότε, λοιπόν, θα κάνετε τις τελευταίες κινήσεις “επανόρθωσης’’, θα κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αλλά και τους κύκλους χρόνιας ταλαιπωρίας. Θα έχετε έναν ακόμα βοηθό από τον Μάιο, τον Δία, που από τη νέα θέση του στον Ταύρο θα σας δωρίσει ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και επιτυχίας. Σκέψεις επισημοποίησης, σταθερότητας στις προσωπικές σας σχέσεις, κοινωνική και επαγγελματική άνοδος αλλά και μεγαλύτερη ανάγκη για διασκέδαση και εξωστρέφεια είναι τα βασικά που θα περιμένετε. Η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο το καλοκαίρι θα αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή καθώς θα σας φέρει ανεπανάληπτες οικονομικές ευκαιρίες και θα σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους που θα αποδώσουν σε βάθος δωδεκαετίας. Προσεκτικοί παραμένουν οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες μέρες, 19 και 20 Ιανουαρίου, καθώς ο Πλούτωνας από τη νέα του θέση στον Υδροχόο θα εξακολουθήσει να σας επηρεάζει και θα ξαναβρεθεί στις μοίρες του Ήλιου σας στην αναδρομή του τον Οκτώβριο του 2023.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ++++

 Ζώδια Φαίη Σκορδά

Ο Κρόνος φεύγει, έρχεται ο Πλούτωνας! Ο δικαστής Κρόνος έθεσε τις «ποινές» του και ακολουθεί ο «δήμιος» Πλούτωνας για να τις εκτελέσει… Τον Ιανουάριο του 2023 ο Άρης, ανάδρομος ακόμα από την ευνοϊκή του θέση στους Διδύμους, θα προσπαθήσει να σας δυναμώσει έτσι ώστε να αποχαιρετίσετε τον Κρόνο, που τον Μάρτιο θα αποχωρήσει από το ζώδιό σας και την ίδια στιγμή θα υποδεχθείτε τον Πλούτωνα. Πρόβλημα για δυνατούς λύτες η κοσμική αυτή συγκυρία, που ενώ θα ανακουφίσει τους Υδροχόους των τελευταίων ημερών, 17, 18, 19 Φεβρουαρίου, θα δυσκολέψει τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες, 21 και 22 Ιανουαρίου. Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα εξακολουθήσει να αλλάζει τις ζωές των γεννημένων το δεύτερο δεκαήμερο και να φέρνει ανατροπές σε ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι Υδροχόοι, 26, 27, 28, 29 Ιανουαρίου και 3, 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου, καθώς οι δύο Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα των Σταθερών σάς επηρεάζουν σε κοφτερές όψεις. Ερωτικό θα είναι το καλοκαίρι σας, καθώς η παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα και στην ορθή αλλά και στην ανάδρομη πορεία της απέναντί σας θα σας φέρει κοντά σε καρμικές γνωριμίες που θα γίνουν σημαντικοί έρωτες ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ +++++

 Ζώδια Πέγκυ Ζήνα

Μια χρονιά πολλαπλών δοκιμασιών θα αποδειχθεί το 2023 για εσάς ρομαντικά και ευαίσθητα Ψαράκια. Ο Άρης ανάδρομος από τους Διδύμους, σε μια θέση άβολη κυρίως για τα οικογενειακά και περιουσιακά σας θέματα, θα σας εισάγει με εντάσεις στο 2023. Το πέρασμα του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο τον Μάρτιο θα σας φέρει προ των… ευθυνών σας, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το 1993, 1994 αλλά και το 1962, 1963, καθώς θα βρίσκεστε στην πρώτη και στη δεύτερη Κρόνια επιστροφή σας. Εξαιρετικά σημαντική και βοηθητική θα αποδειχτεί για εσάς η είσοδος του Δία στον Ταύρο από τον Μάιο του 2023, από τη στιγμή που τα χαριτωμένα του εξάγωνα θα προσπαθήσουν να αποσοβήσουν εν μέρει τη βαριά ενέργεια του Κρόνου. Ο Δίας μαζί με τον Ουρανό θα αποδειχτούν “από μηχανής Θεός’’ και θα σας διευκολύνουν κυρίως στις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο Λιοντάρι τον Ιούλιο, θα τονώσει την καθημερινότητά σας, θα καλυτερέψει τα θέματα της υγείας σας και σας θα βοηθήσει στον τομέα των σχέσεών σας έτσι ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη εγγύτητα. Το διάστημα 30 Οκτωβρίου-17 Νοεμβρίου, με τον Ερμή στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι ανακουφιστικό κυρίως στα οικονομικά σας θέματα και θα σας εντάξει σε συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες που ενδέχεται να έχουν να κάνουν και με ταξίδια στο εξωτερικό.

Καλή νέα χρονιά! Εύχομαι το 2023 να φέρει στον καθένα μας ό,τι πραγματικά ποθεί η ψυχή του!