Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου (διαβάστε εδώ και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλη την εβδομάδα 23-29/1).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που ξέρετε πως μπορεί να σας γεμίσει τις μπαταρίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η μέρα θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε ό,τι μπορείτε για να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

ΛΕΩΝ

Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη δουλειά είναι καλύτερο να διατηρήσετε τη σιωπή σας σήμερα και να μη μπερδευτείτε όσο κι αν το θέλετε, σε συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή των συνεργατών σας για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να δράσετε έντονα και αποφασιστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία.

ΙΧΘΕΙΣ

Εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου

Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν μέσα στην νέα χρονιά

Παρθένος

Μπορεί να αργήσουν λίγο, αλλά τα μαύρα σύννεφα στα αισθηματικά σας θα έρθουν. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς τον Μάρτιο του 2023 δεν αποτελεί την καλύτερη είδηση για εσάς, αφού ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας, αυτόν των σχέσεων και του γάμου. Όποιες μικροδιαφωνίες και μικροπροβλήματα υπήρχαν θα έρθουν στο φως και αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια, είναι πολύ πιθανό να καταρρεύσει. Ωστόσο, αυτό μακροπρόθεσμα θα σας βγει σε καλό, αφού ο Κρόνος ενέχει πάντα την αίσθηση δικαίου – κι ας το φέρνει με πόνο.

Λέων

Δυσάρεστη θα είναι αυτή η χρονιά για τα αισθηματικά σας. Από τους πρώτους κιόλας μήνες του έτους θα κληθείτε να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων. Η υπομονή σας εξαντλείται και μαζί με την ανάγκη σας να περιπλανιέστε μόνοι το καλοκαίρι σας οδηγεί στην απόφαση του οριστικού τέλους. Επηρεάζεται ακόμη και η όρεξή σας για σεξ είτε αυτό σημαίνει πως εσείς δεν θέλετε είτε ότι δεν έχετε ταίρι για να κάνετε σεξ.

Σκορπιός

Ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές φέρνουν εντάσεις και διαφωνίες στη σχέση σας. Ο Κρόνος θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σε μεγάλο βαθμό και η ενέργειά του θα φέρει εμπόδια και προβλήματα. Παράλληλα, θα σας γεμίσει σοφία και μαθήματα που θα σας βοηθήσουν στη ζωή σας γενικά. Όπως ακριβώς και με την Παρθένο, αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια τότε είναι πολύ πιθανό να διαλυθεί. Διαφορετικά και οι δύο πλευρές θα πρέπει να αγωνιστούν πολύ για να τη σώσουν.

pink.gr