Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου (διαβάστε εδώ και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλη την εβδομάδα 23-29/1).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Έφτασε η ώρα για την επαγγελματική επιτυχία που περιμένατε!


ΤΑΥΡΟΣ

Φυσικά, να απολαύσετε τη ζωή, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην κινείστε με συναισθηματισμούς, αφήστε τους άλλους να δράσουν όπως πρέπει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξει μια ένταση τις επόμενες ημέρες, όμως παράλληλα θα έχετε και πολλή ενέργεια!


ΛΕΩΝ

Κατάλληλες ημέρες για να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές, αλλά και για να αντιμετωπίσετε θέματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως νιώσετε καταπιεσμένοι και κουρασμένοι αυτές τις ημέρες, μιας και θα έχετε πολλά τρεξίματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.


ΖΥΓΟΣ

Δείτε τις εναλλακτικές σας όσον αφορά την εργασία σας!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν μια συζήτηση με το άλλο σας μισό επισημάνει ορισμένα σημαντικά ζητήματα πρέπει να δώσετε σημασία.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως χρειαστεί να δείτε μια πτυχή των πραγμάτων που κάνετε πως δεν βλέπετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα μπορεί να φέρουν ένα χάος στα ερωτικά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην φοβηθείτε τις αλλαγές και ορμήξτε στη ζωή!


ΙΧΘΕΙΣ

Αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση με τρόπο που να αντικατοπτρίζει πραγματικά τις αξίες σας.

Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν μέσα στην νέα χρονιά

Παρθένος

Μπορεί να αργήσουν λίγο, αλλά τα μαύρα σύννεφα στα αισθηματικά σας θα έρθουν. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς τον Μάρτιο του 2023 δεν αποτελεί την καλύτερη είδηση για εσάς, αφού ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας, αυτόν των σχέσεων και του γάμου. Όποιες μικροδιαφωνίες και μικροπροβλήματα υπήρχαν θα έρθουν στο φως και αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια, είναι πολύ πιθανό να καταρρεύσει. Ωστόσο, αυτό μακροπρόθεσμα θα σας βγει σε καλό, αφού ο Κρόνος ενέχει πάντα την αίσθηση δικαίου – κι ας το φέρνει με πόνο.

Λέων

Δυσάρεστη θα είναι αυτή η χρονιά για τα αισθηματικά σας. Από τους πρώτους κιόλας μήνες του έτους θα κληθείτε να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων. Η υπομονή σας εξαντλείται και μαζί με την ανάγκη σας να περιπλανιέστε μόνοι το καλοκαίρι σας οδηγεί στην απόφαση του οριστικού τέλους. Επηρεάζεται ακόμη και η όρεξή σας για σεξ είτε αυτό σημαίνει πως εσείς δεν θέλετε είτε ότι δεν έχετε ταίρι για να κάνετε σεξ.

Σκορπιός

Ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές φέρνουν εντάσεις και διαφωνίες στη σχέση σας. Ο Κρόνος θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σε μεγάλο βαθμό και η ενέργειά του θα φέρει εμπόδια και προβλήματα. Παράλληλα, θα σας γεμίσει σοφία και μαθήματα που θα σας βοηθήσουν στη ζωή σας γενικά. Όπως ακριβώς και με την Παρθένο, αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια τότε είναι πολύ πιθανό να διαλυθεί. Διαφορετικά και οι δύο πλευρές θα πρέπει να αγωνιστούν πολύ για να τη σώσουν.

pink.gr